שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
הגינה של תמרי: 🌻🌷(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 17- תורנות מאור:

הזולה מבולגנת והילדים מחליטים לעשות תורנות ניקיון. מי יהיה האחראי? מאור מאד רוצה, אבל השאר מעדיפים את עמית בתפקיד הזה. אריק מתחיל לעסוק בספורט כדי להרשים את תמרי.

פרק 18- התועלת של יעלי:

יהלי מגלה שמי שאינו מביא תועלת - נעקר כמו עשב שוטה. אליעזר עושה סדר חדש במחסן, תמרי מתקשה להיפרד מכלים ישנים שאין בהם תועלת.

פרק 19- חמש אבנים:

מיקה רוצה ללמד את מאור לשחק חמש אבנים, אבל מאור מעדיף לחפש עם עוז מאובנים. אריק מביא לתמרי פרחים אבל שובר בטעות את האגרטל.

פרק 20- מלכת הלילה:

הלילה מלכת הלילה הולכת לפרוח. אליעזר ותמרי נרגשים ומכריזים על לילה לבן. נתנאל לא יבוא כי הוא פוחד מיללות תנים אבל בסוף מגיע כדי להרגיע את עוז.​

YossihNew

Well-known member
התנתקות: |הרצל| |דויד| (שני + רביעי 21:30, כאן 11)

פרק 1- וארשתיך לי לעולם:

סדרת דרמה חדשה שחוזרת לתקופה הסוערת והכואבת שקרעה את החברה הישראלית לפני 20 שנה. רגע לפני השחרור מהצבא, תא''ל שילה מקבל הצעה שתעמיד אותו בקונפליקט מול עצמו ומול משפחתו.

פרק 2- הכנה מנטלית:
שילה נדהם מההכנה המנטלית לחיילים. לביא הולך לגיבוש מטכ''ל. נעמה מגלה שהיא משלמת מחיר על ההחלטות של שילה.​

YossihNew

Well-known member
התנתקות: |הרצל| |דויד| (שני + רביעי 21:30, כאן 11)

פרק 1- וארשתיך לי לעולם:

סדרת דרמה חדשה שחוזרת לתקופה הסוערת והכואבת שקרעה את החברה הישראלית לפני 20 שנה. רגע לפני השחרור מהצבא, תא''ל שילה מקבל הצעה שתעמיד אותו בקונפליקט מול עצמו ומול משפחתו.

פרק 2- הכנה מנטלית:
שילה נדהם מההכנה המנטלית לחיילים. לביא הולך לגיבוש מטכ''ל. נעמה מגלה שהיא משלמת מחיר על ההחלטות של שילה.​
לביא זה עידו אהובי? אחלה. כיף לראות אותו מצליח ואני חושב שמזמן כבר יש כיוון לפינת דמויות עליו. אני לא עושה את זה כי אני לא רוצה למהר.​

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 16- חי וחמסה:

אלי מגלה מי מעלים כספים. מיצי מגלה שעוז הכניס אותה לבור הרבה יותר עמוק, גולן ואתי אצל הרבנית שרעבי במטרה למסד את הזוגיות.

פרק 17- בגשם נרטב:
ריקי לומדת נהיגה אצל נתי אבל מקבלת שיעור יותר גדול. אסי ועומרי מוצאים את עצמם אצל משפחת יחזקאל בארוחת שישי שיוצאת משליטה.

פרק 18- קן צרעות:
הקלטות הישנות של כרמלה מובילות את אלי לגילוי מפתיע והתקרבות לעומרי. מיצי מוצאת כיוון הכנסה מפתיע ולא שיגרתי.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 16:

אלי מגלה מי מעלים כספים. מיצי מגלה שעוז הכניס אותה לבור הרבה יותר עמוק, גולן ואתי אצל הרבנית שרעבי במטרה למסד את הזוגיות.​
מי מעלים באמת? כעיקרון כנראה בכל זאת חזי. עוז חתיכת נבלה (גו מיצי), והיה ברור שאתי רוצה ללכת "אליה". לאן עוד? לא לרויאל נחמה כפרה של אמא שלה.
פרק 17:
ריקי לומדת נהיגה אצל נתי אבל מקבלת שיעור יותר גדול. אסי ועומרי מוצאים את עצמם אצל משפחת יחזקאל בארוחת שישי שיוצאת משליטה.​
כן, שהיא לסבית. ארוחות שישי זה תמיד בעייתי.
פרק 18:
הקלטות הישנות של כרמלה מובילות את אלי לגילוי מפתיע והתקרבות לעומרי. מיצי מוצאת כיוון הכנסה מפתיע ולא שיגרתי.​
מיצי, את בטח מצאת תסריטאי צעיר שיהיה על הסדרה שלו המון... לא? אז מקווה שלא משהו כמו ריקוד על עמוד כמו שהם קנו לאלי. וזה כן מתקדם. ואלי ועומרי לא אחים. אבל אם היה לי שקל על כל עומרי שפגע בה...​

למעלה