כן. זה מה יש עד ש...הגינה של תמרי:(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 1- פיית גינה:
יהלי בטוחה שיש פיות גינה. עמית עוזר לה לחשוב שיש כדי שתהיה מאושרת. תמרי שמסתירה מאליעזר שמעולם לא אהבה את ריבת התפוזונים נאלצת לספר לו את האמת.
פרק 2- ינשופים ומתפייסים:
מיקה נעלבת מנועה שלא מזמינה אותה לעבודת יצירה. חדווה נעלבת מתמרי שלא הודתה לה על מאמציה ביוזמת השוק גינה.
פרק 3- בלי עזרה:
עוז מסרב לקבל עזרה כי הוא חושב שכולם רוצים לעזור לו רק בגלל שהוא קטן. מפתח האוטו של אריק נופל לבור ניקוז והוא לא מבקש עזרה. עוז עוזר לו.
פרק 4- מפת אוצר:
מיקה ויהלי מוצאות מפת אוצר ומחפשות אותו. מסתבר שהמפה הזאת היא מפת ההשקיה שקובעת איפה חדווה אמורה לשתול את הליצ'י החדש שלה.
חזי ובניו:![]()
![]()
(ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)
פרק 4:
האחיות מגיעות לעזור במוסך אבל מגלות שהבור הרבה יותר עמוק ממה שהן חשבו. אלי ועומרי מתקרבים.
פרק 5:
האחיות מוצאות דרך יצירתית לגרום לאלי לצאת לדייט. מתן מנסה לקרב את ריקי. לאתי מגיע אורח בלתי צפוי ואלי יוצאת לדייט מפתיע.
פרק 6:
סוסו זורעת ספק בליבה של מיצי על עוז, אלי ממשיכה לחשוד בעומרי, עומרי מזמין את חזי למשחק של מרמורק ומגלה משהו שמשנה הכל.
היה פרק פסיכדלי אתמול...איננה- פרק 6:![]()
(חמישי, 21:00, YES TV DRAMA)
אבנר מחליט להמשיך בחקירה לבדו, אך גם דריה לא מוכנה לוותר. רויטל מסתבכת כשמעמיקה בבדיקת השפעות "הכיתה החכמה" ועמית מבין סופסוף מהו הקשר בין כל המקרים שחקר. איש מהם לא שם לב לעופר, שהולך ומתמכר לסכנה.
לראות את זה? כן, כנראה.הגינה של תמרי
מוכשר הבחור, אין ספקאני אתמול קלטתי שבן היה בארבע (!) סדרות בו זמנית בשבוע שעבר.
נכון? המון!בכמה סדרות היא כבר הייתה מכשפה?!
צריה להתחיל כבר אבל סתם אין לי חשקאיננה- פרק 6
ככה לנטוש את מוריס.צריה להתחיל כבר אבל סתם אין לי חשק
מג'דרה פעמיים, ואפילו בלבד בבית, היא שיחקה מכשפה. שלא אמרו שזאת מג'דרה אבל מבחינתי כן. ואפילו בטיטו ורוחו אם אני לא טועה.נכון? המון!
חלילה, אתחיל בקרובככה לנטוש את מוריס.
ממשמג'דרה פעמיים, ואפילו בלבד בבית, היא שיחקה מכשפה. שלא אמרו שזאת מג'דרה אבל מבחינתי כן. ואפילו בטיטו ורוחו אם אני לא טועה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.