שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
הגינה של תמרי: 🌻🌷(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 1- פיית גינה:

יהלי בטוחה שיש פיות גינה. עמית עוזר לה לחשוב שיש כדי שתהיה מאושרת. תמרי שמסתירה מאליעזר שמעולם לא אהבה את ריבת התפוזונים נאלצת לספר לו את האמת.

פרק 2- ינשופים ומתפייסים:
מיקה נעלבת מנועה שלא מזמינה אותה לעבודת יצירה. חדווה נעלבת מתמרי שלא הודתה לה על מאמציה ביוזמת השוק גינה.

פרק 3- בלי עזרה:
עוז מסרב לקבל עזרה כי הוא חושב שכולם רוצים לעזור לו רק בגלל שהוא קטן. מפתח האוטו של אריק נופל לבור ניקוז והוא לא מבקש עזרה. עוז עוזר לו.

פרק 4- מפת אוצר:
מיקה ויהלי מוצאות מפת אוצר ומחפשות אותו. מסתבר שהמפה הזאת היא מפת ההשקיה שקובעת איפה חדווה אמורה לשתול את הליצ'י החדש שלה.​

YossihNew

Well-known member
הגינה של תמרי: 🌻🌷(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 1- פיית גינה:

יהלי בטוחה שיש פיות גינה. עמית עוזר לה לחשוב שיש כדי שתהיה מאושרת. תמרי שמסתירה מאליעזר שמעולם לא אהבה את ריבת התפוזונים נאלצת לספר לו את האמת.

פרק 2- ינשופים ומתפייסים:
מיקה נעלבת מנועה שלא מזמינה אותה לעבודת יצירה. חדווה נעלבת מתמרי שלא הודתה לה על מאמציה ביוזמת השוק גינה.

פרק 3- בלי עזרה:
עוז מסרב לקבל עזרה כי הוא חושב שכולם רוצים לעזור לו רק בגלל שהוא קטן. מפתח האוטו של אריק נופל לבור ניקוז והוא לא מבקש עזרה. עוז עוזר לו.

פרק 4- מפת אוצר:
מיקה ויהלי מוצאות מפת אוצר ומחפשות אותו. מסתבר שהמפה הזאת היא מפת ההשקיה שקובעת איפה חדווה אמורה לשתול את הליצ'י החדש שלה.​
כן. זה מה יש עד ש...

כלומר, לפחות סוזנה... זה גם משהו... למרות שמאז פולי... אני לא מאושר ממנה.

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 4- הלה ביכום:

האחיות מגיעות לעזור במוסך אבל מגלות שהבור הרבה יותר עמוק ממה שהן חשבו. אלי ועומרי מתקרבים.

פרק 5- לולו:
האחיות מוצאות דרך יצירתית לגרום לאלי לצאת לדייט. מתן מנסה לקרב את ריקי. לאתי מגיע אורח בלתי צפוי ואלי יוצאת לדייט מפתיע.

פרק 6- הפועל מרמורק:
סוסו זורעת ספק בליבה של מיצי על עוז, אלי ממשיכה לחשוד בעומרי, עומרי מזמין את חזי למשחק של מרמורק ומגלה משהו שמשנה הכל.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
חזי ובניו: |מכונית| |בנות| |בנות| (ראשון-שלישי, 19:35- הוט בידור)

פרק 4:

האחיות מגיעות לעזור במוסך אבל מגלות שהבור הרבה יותר עמוק ממה שהן חשבו. אלי ועומרי מתקרבים.​
מתקרבים על בסיס זה ששניהם שיחקו מוסכניקים מאוד מוכרים ועכשיו הם שוב מוסכניקים? אולי על בסיס זה שהיה לה כבר עומרי פעם? ואיך לעומרי יש זמן?! תאמינו לי, חבר'ה, אני אתמול קלטתי שבן היה בארבע (!) סדרות בו זמנית בשבוע שעבר. הוא סיים חוליגנים, היה את גחליליות (למרות שהוא טכנית לא היה אבל דיברו עליו) וגם התארח באיננה. מה זה?! מה זה?! ובכל סדרה פתאום הוא מסתורי עם סודות! ומיצי חושבת שהוא חתיך מסיבות מובנות.
פרק 5:
האחיות מוצאות דרך יצירתית לגרום לאלי לצאת לדייט. מתן מנסה לקרב את ריקי. לאתי מגיע אורח בלתי צפוי ואלי יוצאת לדייט מפתיע.​
דייט מפתיע עם בחור שכולנו מכירים, היא כבר פיתתה אותו על הבמות ואני אמרתי לכם שהיא והאהוב הנצחי שלה דומים לו ולאהובתו. בקיצור, מתן, תנסה לא לעשות הפעם חתולה בגדדית...
פרק 6:
סוסו זורעת ספק בליבה של מיצי על עוז, אלי ממשיכה לחשוד בעומרי, עומרי מזמין את חזי למשחק של מרמורק ומגלה משהו שמשנה הכל.​
מעולה, סוסו, מעולה. רק אל תשכחי שאת מרימה לי תוך כדי. ולא לעומרי. אה, ושמישהו יגיד לי בכמה סדרות נועה קיבלה עינת שרוף מכשפה. בכמה סדרות היא כבר הייתה מכשפה?!​

YossihNew

Well-known member
איננה- פרק 6: |?| |אח| (חמישי, 21:00, YES TV DRAMA)
אבנר מחליט להמשיך בחקירה לבדו, אך גם דריה לא מוכנה לוותר. רויטל מסתבכת כשמעמיקה בבדיקת השפעות "הכיתה החכמה" ועמית מבין סופסוף מהו הקשר בין כל המקרים שחקר. איש מהם לא שם לב לעופר, שהולך ומתמכר לסכנה.​

YossihNew

Well-known member
איננה- פרק 6: |?| |אח| (חמישי, 21:00, YES TV DRAMA)
אבנר מחליט להמשיך בחקירה לבדו, אך גם דריה לא מוכנה לוותר. רויטל מסתבכת כשמעמיקה בבדיקת השפעות "הכיתה החכמה" ועמית מבין סופסוף מהו הקשר בין כל המקרים שחקר. איש מהם לא שם לב לעופר, שהולך ומתמכר לסכנה.​
היה פרק פסיכדלי אתמול...

שיר m

Well-known member
הגינה של תמרי
לראות את זה? כן, כנראה.

אני אתמול קלטתי שבן היה בארבע (!) סדרות בו זמנית בשבוע שעבר.
מוכשר הבחור, אין ספק

בכמה סדרות היא כבר הייתה מכשפה?!
נכון? המון!

איננה- פרק 6
צריה להתחיל כבר אבל סתם אין לי חשק

למעלה