האחיין שלי בנץ 3:(ראשון-שני, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 60- החתונה:
יום החתונה של גילי ויוני הגיע, ההתרגשות בשיא, ואפילו בנץ מוכן לבוא רק כדי להתרחק מאבא שלו. השטן מנסה לבטל את החתונה כי הוא מפחד שפולי ינסה לחבל באירוע, ויולי והווסטים הוורודים יוצאים לייפות את רחובות.
פרק 61- הפוליוורס:
בנץ ונטע מנסים להבין איך לחזור לכדור הארץ בעזרתו של חבר מפתיע מהעבר. בינתיים חזי וסירי מנסים למנוע את השמדת היקום בעזרת הנשק האולטימטיבי- בירוקרטיה.
רגע מה זה נגמר? זה לא רק התחיל? אההההההאחיין שלי בנץ 3:(ראשון-שני
כן, שיר, עבר כמעט חודש מאז אותו יום קסום בו חיבוק אחד הרעיד את כל האומה כולה.רגע מה זה נגמר? זה לא רק התחיל? אההההה
מה הבעיה 3:(ראשון-רביעי, 14:00, ZOOM YES)
פרק 35:
מי יגיעו לפודקאסט של רותם? במה מסבכת מאי את ליבי? ומה זה ספטום?
פרק 36:
איך פגשתי את אמא? איך מוצאים את אהבת חייך? ומה זה אסימון? כל התשובות בפרק מיוחד במיוחד.
פרק 37:
האם אי פעם מאיה תבין רמזים? האם עמליה ודניאל מתקרבים יותר מדי? ומה ליבי מגלה?
פרק 38:
האם ליבי תספר למאיה? מי מגיע לבקר את עומר? ומה זו פגישת לא-דייט?
קווסט:(ראשון-רביעי- 14:30- TEEN NICK, HOT)
פרק 1 (ישודר ב-14:00):
תחרות גיימינג יוקרתית יוצאת לדרך באי גרין המרהיב ועשרה מתחרים צעירים נוחתים לאתגר AR חסר תקדים! אבל סודות, בריתות וגיימר מסתורי הופכים את המשחק להרפתקה סוערת שתחשוף סוד גדול מהעבר.
שאתה אומר לא מזכיר כתה אומר בציניות נכון ?עשרה.
אז... אבשה, אדם, לירז, רייבן, מאי... גורי לא נחשב, צליל לא נחשבת, נגה וגאיה לא נחשבות.. נו.
אגב, התכוננו לפינה חדשה! "זה בכלל בכלל לא מזכיר את גאליס ו/או אילת"! יש לי כבר כמה דברים לפרק הראשון.
ברור שאני ציני.שאתה אומר לא מזכיר כתה אומר בציניות נכון ?
מחכה לפינה שלך אתה כותב מדהיםברור שאני ציני.
לא שודר היום, נדמה לי שצפוי להיות משודר מחר בשעה הזאת.חוליגנים- פרק 1- הנה היא עולה:(ראשון, 21:30, כאן 11)
סדרת דרמה חדשה המביאה את סיפורו של מני, צעיר ממשפחה לא מתפקדת, שמסתבך בקטטת אוהדים המקרבת בינו לבין עובד מנהיג ארגון האוהדים 'שומרי החומות', אך מסבכת אותו עם המשטרה שרוצה להפעילו כמושתל בארגון.
טעות שלי. זה מחר.לא שודר היום, נדמה לי שצפוי להיות משודר מחר בשעה הזאת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.