שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
האחיין שלי בנץ 3: |שטן|👨‍👦 (ראשון-שני, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 60- החתונה:

יום החתונה של גילי ויוני הגיע, ההתרגשות בשיא, ואפילו בנץ מוכן לבוא רק כדי להתרחק מאבא שלו. השטן מנסה לבטל את החתונה כי הוא מפחד שפולי ינסה לחבל באירוע, ויולי והווסטים הוורודים יוצאים לייפות את רחובות.

פרק 61- הפוליוורס:
בנץ ונטע מנסים להבין איך לחזור לכדור הארץ בעזרתו של חבר מפתיע מהעבר. בינתיים חזי וסירי מנסים למנוע את השמדת היקום בעזרת הנשק האולטימטיבי- בירוקרטיה.​

YossihNew

Well-known member
האחיין שלי בנץ 3: |שטן|👨‍👦 (ראשון-שני, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 60- החתונה:

יום החתונה של גילי ויוני הגיע, ההתרגשות בשיא, ואפילו בנץ מוכן לבוא רק כדי להתרחק מאבא שלו. השטן מנסה לבטל את החתונה כי הוא מפחד שפולי ינסה לחבל באירוע, ויולי והווסטים הוורודים יוצאים לייפות את רחובות.​
איך אני מחכה לסוף, כשגילי תציג את האותיות של השם שלה באוויר ו... נו, אני חוזה רפרנס להארי פוטר.
פרק 61- הפוליוורס:
בנץ ונטע מנסים להבין איך לחזור לכדור הארץ בעזרתו של חבר מפתיע מהעבר. בינתיים חזי וסירי מנסים למנוע את השמדת היקום בעזרת הנשק האולטימטיבי- בירוקרטיה.​
מה שמעניין זה מי החבר מהעבר. אביתר התפוז? ים? ג'ון השלד?​

YossihNew

Well-known member
מה הבעיה 3: |נחמה||חיבוק| (ראשון-רביעי, 14:00, ZOOM YES)

פרק 35:

מי יגיעו לפודקאסט של רותם? במה מסבכת מאי את ליבי? ומה זה ספטום?

פרק 36:
איך פגשתי את אמא? איך מוצאים את אהבת חייך? ומה זה אסימון? כל התשובות בפרק מיוחד במיוחד.

פרק 37:
האם אי פעם מאיה תבין רמזים? האם עמליה ודניאל מתקרבים יותר מדי? ומה ליבי מגלה?

פרק 38:
האם ליבי תספר למאיה? מי מגיע לבקר את עומר? ומה זו פגישת לא-דייט?​

YossihNew

Well-known member
מה הבעיה 3: |נחמה||חיבוק| (ראשון-רביעי, 14:00, ZOOM YES)

פרק 35:

מי יגיעו לפודקאסט של רותם? במה מסבכת מאי את ליבי? ומה זה ספטום?​
זה פירסינג. אם לאמא יש נזם- החור עובר בתורשה לילדים?
פרק 36:
איך פגשתי את אמא? איך מוצאים את אהבת חייך? ומה זה אסימון? כל התשובות בפרק מיוחד במיוחד.​
הוא ראה מישהי רוקדת ואז תשע עונות הוא הסתבך עם... לא משנה, תקצרו לי.
פרק 37:
האם אי פעם מאיה תבין רמזים? האם עמליה ודניאל מתקרבים יותר מדי? ומה ליבי מגלה?​
כנראה שמתקרבים יותר מדי.
פרק 38:
האם ליבי תספר למאיה? מי מגיע לבקר את עומר? ומה זו פגישת לא-דייט?​
פגישת לא-דייט, זאת פגישה מיוחדת, מייצרים אותה במערות בסין. ובטח בא אליו לי בירן בדרך לאלה לי.​

YossihNew

Well-known member
קווסט: 👓|מחשב| (ראשון-רביעי- 14:30- TEEN NICK, HOT)

פרק 1 (ישודר ב-14:00):

תחרות גיימינג יוקרתית יוצאת לדרך באי גרין המרהיב ועשרה מתחרים צעירים נוחתים לאתגר AR חסר תקדים! אבל סודות, בריתות וגיימר מסתורי הופכים את המשחק להרפתקה סוערת שתחשוף סוד גדול מהעבר.

פרק 2:
אבשה מנסה לגלות עוד פרטים על הסימן שאביו השאיר לו אבל נתקל בהתנגדות. אדם מחפש את הנערה שדיבר איתה ואיבדה את התליון. מאי תופרת מהלך נועז, ולירז מסתבך עם מנהל המשחק.

פרק 3:
מקצה שני של המשחק יוצא לדרך והתחרות עולה שלב. אבשה וגאיה מגלים אחד על השניה דברים חדשים, אדם ומאי יוצאים לדייט ראשון ונגה פותחת את הלב בפני רייבן.

פרק 4:
אבשה וגאיה נאבקים בדמות המסתורית ומבינים שסיפור המטוס הוא הרבה יותר מטלטל ממה שחשבו. לירז רוקם מזימה שתוביל את אחיו לניצחון אבל לא חושב על ההשלכות, ונגה ואדם מתקרבים.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
קווסט: 👓|מחשב| (ראשון-רביעי- 14:30- TEEN NICK, HOT)

פרק 1 (ישודר ב-14:00):

תחרות גיימינג יוקרתית יוצאת לדרך באי גרין המרהיב ועשרה מתחרים צעירים נוחתים לאתגר AR חסר תקדים! אבל סודות, בריתות וגיימר מסתורי הופכים את המשחק להרפתקה סוערת שתחשוף סוד גדול מהעבר.​
עשרה.

אז... אבשה, אדם, לירז, רייבן, מאי... גורי לא נחשב, צליל לא נחשבת, נגה וגאיה לא נחשבות.. נו.

אגב, התכוננו לפינה חדשה! "זה בכלל בכלל לא מזכיר את גאליס ו/או אילת"! יש לי כבר כמה דברים לפרק הראשון.​

Johyboy26

Active member
עשרה.

אז... אבשה, אדם, לירז, רייבן, מאי... גורי לא נחשב, צליל לא נחשבת, נגה וגאיה לא נחשבות.. נו.

אגב, התכוננו לפינה חדשה! "זה בכלל בכלל לא מזכיר את גאליס ו/או אילת"! יש לי כבר כמה דברים לפרק הראשון.​
שאתה אומר לא מזכיר כתה אומר בציניות נכון ?

YossihNew

Well-known member
חוליגנים- פרק 1- הנה היא עולה: |כרגל||שטן| (שני, 21:30, כאן 11)
סדרת דרמה חדשה המביאה את סיפורו של מני, צעיר ממשפחה לא מתפקדת, שמסתבך בקטטת אוהדים המקרבת בינו לבין עובד מנהיג ארגון האוהדים 'שומרי החומות', אך מסבכת אותו עם המשטרה שרוצה להפעילו כמושתל בארגון.​

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
חוליגנים- פרק 1- הנה היא עולה: |כרגל||שטן| (ראשון, 21:30, כאן 11)
סדרת דרמה חדשה המביאה את סיפורו של מני, צעיר ממשפחה לא מתפקדת, שמסתבך בקטטת אוהדים המקרבת בינו לבין עובד מנהיג ארגון האוהדים 'שומרי החומות', אך מסבכת אותו עם המשטרה שרוצה להפעילו כמושתל בארגון.​
לא שודר היום, נדמה לי שצפוי להיות משודר מחר בשעה הזאת.

YossihNew

Well-known member
גחליליות- פרק 2: 🦋 (חמישי, 22:00, HOT 3)
מימי חושדת שמקור הפיצוצים בתופעה מסתורית שעוד תתפשט. דקלה בטוחה שאנשים התפוצצו בעקבות מוקשים, וחושדת שמימי לא הגיעה במקרה.​

YossihNew

Well-known member
הגרמני- פרק 8: 🇩🇪 (שני, 21:00, YES TV DRAMA)
הגיע היום הגדול שכל הקיבוץ התכונן לקראתו במהלך העונה: טקס שבועות. על רקע החגיגות אורי מספר לאנה את האמת האיומה על חייו. תגובתה הפומבית מכה בהלם את כל הנוכחים, מלבד אחד.​

למעלה