שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
האחיין שלי בנץ 3: |שטן|👨‍👦 (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 50- זבוב הפירות:

אחרי הפרידה מנטע לבנץ נמאס מבני האדם. הוא מחליט לברוח לעולם הרזרבי, עולם שמחכה לשעת פקודה, ריק מיצורים חיים, אבל עדיין לא מוכן לחלוטין. יוני, שמגיע לחפש אותו, כמעט מוצא את מותו בשלל דרכים.

פרק 51- המהפכה הבגיריונית:
נטע חוזרת לבית הספר ומעודדת את המורים להקים שוב את המחתרת ולהתמרד נגד החלטתו של גרי להעביר אותם בית ספר. בנץ מנסה לשכוח מנטע ומצטרף למיליציה של יולי - הווסטים הורודים.

פרק 52- יום העצמאות של נס ציונה:
המורים והתלמידים מנסים לחבל במצעד יום העצמאות של נס ציונה על מנת לגרום לפיטוריו של גרי. בנץ ונטע נשלחים למצוא את אלכס בנקניקי גולדה, והמיליציה עומדת בפני פירוק על ידי ראש העיר ומחליטה להחזיר מלחמה.

פרק 53- המתכון של אולף:
מאיר המנהל מגיע לביקור מגן עדן עם משימה סודית שמעוררת חשד בבנץ וארמונד, בינתיים אולף מנסה לייצר לבד סירופ בלגי מסתורי ועתיק שבלעדיו הסטרופוופליה תיסגר, והמורים מסתכנים כדי לבחור מחליף לגרי.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
האחיין שלי בנץ 3: |שטן|👨‍👦 (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 50- זבוב הפירות:

אחרי הפרידה מנטע לבנץ נמאס מבני האדם. הוא מחליט לברוח לעולם הרזרבי, עולם שמחכה לשעת פקודה, ריק מיצורים חיים, אבל עדיין לא מוכן לחלוטין. יוני, שמגיע לחפש אותו, כמעט מוצא את מותו בשלל דרכים.​
העולם הרזרבי. כבר יש תיאוריות. מה המפתח לשם?

פרק 51- המהפכה הבגיריונית:
נטע חוזרת לבית הספר ומעודדת את המורים להקים שוב את המחתרת ולהתמרד נגד החלטתו של גרי להעביר אותם בית ספר. בנץ מנסה לשכוח מנטע ומצטרף למיליציה של יולי - הווסטים הורודים.​
הווסטים הורודים מגיעים! מתי גאיה חוזרת?

פרק 52- יום העצמאות:
המורים והתלמידים מנסים לחבל במצעד יום העצמאות של נס ציונה על מנת לגרום לפיטוריו של גרי. בנץ ונטע נשלחים למצוא את אלכס בנקניקי גולדה, והמיליציה עומדת בפני פירוק על ידי ראש העיר ומחליטה להחזיר מלחמה.​
מה מסמל יותר עצמאות ממצעד, בשר על האש, וסלט ערבי קצוץ דק דק?

פרק 53- המתכון של אולף:
מאיר המנהל מגיע לביקור מגן עדן עם משימה סודית שמעוררת חשד בבנץ וארמונד, בינתיים אולף מנסה לייצר לבד סירופ בלגי מסתורי ועתיק שבלעדיו הסטרופוופליה תיסגר, והמורים מסתכנים כדי לבחור מחליף לגרי.​
מאיר?! ומה הקטע עם הסירופ?! ולמה אני חש שגילי תחליף את גרי, משהו שם לא בסדר?!

YossihNew

Well-known member
המזח- פרק 4- אני משנה את הפקודה: |חייל||אזיקים| (ראשון, 21:30, כאן 11)
לאחר ניסיון של חיל הים להגיע למוצב הנצור, במטכ"ל פורץ ויכוח האם ראוי שלוחמי המזח יכנעו או שעליהם להחזיק בכל מחיר.​

YossihNew

Well-known member
אזהרת מסע- אתונה- פרק 8- שעון החול אוזל: |עצור|(חמישי, 21:25, רשת 13)
קארל נכנס לבית ראש ממשלת יוון כפצצה מהלכת. אריק מגלה שפיה וקארל נחטפו ויוצא עם אדוה לאתונה בעקבותיהם. הפיצוצים באתונה מתחילים. האם אריק יצליח להציל את פיה וקארל ולמנוע את הפיגוע הגדול?​

YossihNew

Well-known member
הגרמני- פרק 5: 🇩🇪 (שני, 21:00, YES TV DRAMA)
אנה מספרת לאורי על חשדותיה, והוא משתף את המוסד בדאגתו למצבה הנפשי. תקלה במפעל מאיימת על העסקה עם החברה הגרמנית. במהלך מסע ציד עם ותיקי האס.אס אורי מקבל את ידיעת הזהב אודות פושע המלחמה הנאצי ד"ר מנגלה, אך זהותו נחשפת.​

למעלה