ברור שהוא מאוהב בה. אגב, אם מישהו יכול להביא אותי לשם למצוא את הרב-קו שלי... אני רק אגיד שזה פרק מעולה.האחיין שלי בנץ 3:(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 46- האויגוינים:
יוני מתאהב בסגנית המנהלת החדשה, גילי, אך נלקח על ידי בנץ למחלקת החפצים האבודים בגיהנום על מנת למצוא את המפתח לכלא של השטן. בינתיים נטע צריכה להתמודד עם העובדה שהיא לא התלמידה הכי חכמה באוניברסיטה.
זה היה מצחיק. ומרגש. ויפה.פרק 47- חצי טרפז שמח:
חגיגות חצי השנה של בנץ ונטע הופכות למאבק כוחות בין אולף ניצן ואלכס ומשתבשות לחלוטין. בינתיים המורים מקימים כיתה מחתרתית שבה יוכלו ללמד בלי עינו הפקוחה של גרי שמצידו שולח את ים לרגל אחריהם.
כן, השער הזה, זה מעניין... ההפסקה, אתם יודעים כבר מה הרפרנס, ויולי? מעניין מה היא גילתה. בטח שהם לא מנס ציונה אלא מ... רחובות.פרק 48- עבודת שורשים:
הבית של יוני מתמלא בשדים שמגיעים דרך שער מסתורי לגיהנום, יוני וארמונד מנסים להעסיק אותם עד שחזי יבין איך לסגור אותו. בינתיים בנץ מנסה להבין מה עושים ב''הפסקה'' מנטע, ויולי מגלה פרט אפל על עבר משפחתה.
אתם יודעים מה יקרה. בנץ יצטרך להבהיר שהיו בהפסקה. וכל המורים יהיו לבושים כמו נקניקים, את זה ראיתי באינסטגרם...פרק 49- לאבה לאב:
ליבי, מפלצת לבה, מופיעה בבית של בנץ בתקווה לחזור לזוגיות איתו. בינתיים נטע מתלבטת אם להמשיך במסלול האקדמי התובעני וגרי מכריח את המורים להעלות אופרת ראפ על היתרונות הבריאותיים של הנקניק.
השבוע שעבר לא היה טוב לדמויות של אמיר בנאי. בסדרה אחת הוא נהרג, בשנייה הוא נחטף.המזח- פרק 3- האופציה של הדוקטור:(ראשון, 21:30, כאן 11)
לאחר ארבעה ימי לחימה המצרים עוברים למלחמת התשה כנגד המוצב. הציוד הרפואי אוזל וד''ר נחום מתחיל להתעמת עם שלמה המ''פ.
אז יש מדליף! חשבתי שלא נקבל את זה לעולם. אני מהמר שזאת הדמות של אמיר באיזה דבר מעוות.הראש- פרק 9- פרק סיום העונה:![]()
(ראשון, 21:50, קשת 12)
איך זה ייגמר? מה יקרה לבן שלו, מה אשתו מתכננת, מי המדליף ומה יקרה לראש?
לפחות הפעם אני מזהה את רוב הדמויות. איפה אדווה כשצריך אותה?אזהרת מסע- אתונה- פרק 7- החלטות גורליות:(חמישי, 21:25, רשת 13)
אלדו מטיל אימה במחנה בניסיון לתפוס את קארל ופיה אבל אריק מתעמת איתו. גבי מעביר לביון היווני את המידע על הפיגוע, אבל הניאו נאצים כבר כמה צעדים לפניהם, ואריק צריך לקבל החלטה דרמטית.
הגרמני- פרק 4:(שני, 21:00, YES TV DRAMA)
במסע הבילוש של אנה אחרי עברו של אורי היא מקבלת מידע המפוגג את החשדות המחרידים שכרסמו בה. אנה מגלה שאיתן נעלם ומוצאת בחדרו מסרים אובדניים. המשפחה חרדה מפני הנורא מכל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.