שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
האחיין שלי בנץ 3: |שטן|👨‍👦 (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 42- שד או אדם:

בנץ מנסה להיות בן אדם רגיל כדי לא לשקר עוד לנטע. המנהלת מכריזה על התמודדות לראשות העיר ויוני מנסה לעצור אותה. בינתיים ניצן אלכס ואולף חייבים למכור 15 גלידות או שיאבדו את עבודת הקיץ שלהם בגלידריה.

פרק 43- הועדה למינוי מנהלים:
המנהלת נאלצת לפרוש מבית הספר עקב קמפיין הבחירות שלה, ויוני מנסה לתפוס את מקומה. יולי לוקחת את אולף כפרוייקט אחרי שניצן ואלכס מתרחקים ממנו, ובנץ, אחרי שהשיג את הכתובת של אימו, מתלבט אם כדאי להיפגש.

פרק 44- פאן יונתן:
גרי מנסה לכבוש את לבבות המורים במשתה חגיגי ומעורר את חשדו של יוני, בינתיים ארמונד זורע פאניקה בבית הספר עם שמועות על נמר משוחרר וגורם לבנץ ולחבורה להתבצר בכיתה. נטע מנסה למצוא את דרכה באוניברסיטה.

פרק 45- בנץ ההתבגרות:
בנץ מתמודד עם גיל ההתבגרות האנושי שהחל אצלו לפתע, הוא רעב, מחוצ'קן ובעיקר עצבני על העובדה שאף אחד לא מאמין לו שראה את פולי. בינתיים קוליש מעביר לכיתה שיעור בנהיגה, וגרי משכנע את ים להישאר בבית הספר.​

YossihNew

Well-known member
האחיין שלי בנץ 3: |שטן|👨‍👦 (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 42- שד או אדם:

בנץ מנסה להיות בן אדם רגיל כדי לא לשקר עוד לנטע. המנהלת מכריזה על התמודדות לראשות העיר ויוני מנסה לעצור אותה. בינתיים ניצן אלכס ואולף חייבים למכור 15 גלידות או שיאבדו את עבודת הקיץ שלהם בגלידריה.​
רגע, על כמה גלידות בנץ ונטע יושבים שם במשך שעות?

פרק 43- הועדה למינוי מנהלים:
המנהלת נאלצת לפרוש מבית הספר עקב קמפיין הבחירות שלה, ויוני מנסה לתפוס את מקומה. יולי לוקחת את אולף כפרוייקט אחרי שניצן ואלכס מתרחקים ממנו, ובנץ, אחרי שהשיג את הכתובת של אימו, מתלבט אם כדאי להיפגש.​
קיבלתי סוג של ספוילרים לשני הפרקים הראשונים. פרויקט? יולי מזכירה את אלינור כוכבת רשת עם נעמה.

פרק 44- פאן יונתן:
גרי מנסה לכבוש את לבבות המורים במשתה חגיגי ומעורר את חשדו של יוני, בינתיים ארמונד זורע פאניקה בבית הספר עם שמועות על נמר משוחרר וגורם לבנץ ולחבורה להתבצר בכיתה. נטע מנסה למצוא את דרכה באוניברסיטה.​
נטע תמצא את דרכה ותהיה לה אחלה שותפה. ארמונד הזה, לעזאזל.

פרק 45- בנץ ההתבגרות:
בנץ מתמודד עם גיל ההתבגרות האנושי שהחל אצלו לפתע, הוא רעב, מחוצ'קן ובעיקר עצבני על העובדה שאף אחד לא מאמין לו שראה את פולי. בינתיים קוליש מעביר לכיתה שיעור בנהיגה, וגרי משכנע את ים להישאר בבית הספר.​
לא הבנתי מה ים קשור, פולי שם, וקוליש ידחוף ניידת. מת על קוליש.

YossihNew

Well-known member
רוני ותום- החקירה השישית: |בלש|👦👧 (בינג' בראשון, ניקלודיאון ב-YES)

פרק 45:

רוני ותום מתכוננים למבחן הכניסה. הגעתו של צ'ארלי משנה את המצב.

פרק 46:
מבחן הכניסה מגיע, והתוצאות שלו מפתיעות את רוני ואת תום. תפקיד אורח מיוחד: גאיה שליטא כץ.

פרק 47:
רוני מתמודד עם המצב החדש שנקלע אליו. תום מארגנת פינת לימוד חדשה.

פרק 48:
יום הבלשות של רוני ותום מתפתח לכיוון לא צפוי, ולחקירה חדשה ומסעירה.

פרק 49:
החקירה בספארי מסתבכת. רוני לוקח סיכון שמביא לתוצאות מפתיעות.

פרק 50:
שני הבלשים מתאוששים מהחוויה המפחידה שעברו. תום מגיעה אל רוני לשיחה שתוצאותיה מפתיעות את שניהם.

פרק 51:
רוני מנסה להתמודד עם המציאות המפתיעה. תום מתכוננת לצאת לטיול עם הכיתה החדשה.

פרק 52:
פרק אחרון: רוני מנסה להגיע אל תום, כשמשהו בלתי צפוי משבש את כל התכניות.​

YossihNew

Well-known member
המזח- פרק 2- האדם הוא הפלדה: |חייל||אזיקים| (ראשון, 21:30, כאן 11)
לוחמי השריון מגינים על המוצב הנצור מהסתערות טנקים מצרים בחירוף נפש, ולאחר שהם מבינים מה עלה בגורלו של קו בר-לב, הם מתכוננים לקרב אחרון.

YossihNew

Well-known member
המזח- פרק 2- האדם הוא הפלדה: |חייל||אזיקים| (ראשון, 21:30, כאן 11)
ואנחנו החלודה!

(אגב, כשיעל קידמה את הפרק של הראש ששודר מול הבכורה של המזח, כתבתי לה שאני צופה קודם באביב. היא אמרה שהיא מבינה)

YossihNew

Well-known member
הראש- פרק 8- חשודה בבית: |בלש| B-| (ראשון, 21:30, קשת 12)
פרק אחד לפני הסוף ואשתו הופכת לחשודה המרכזית, אבל מה אם הוא טועה?

YossihNew

Well-known member
הראש- פרק 8- חשודה בבית: |בלש| B-| (ראשון, 21:30, קשת 12)
פרק אחד לפני הסוף ואשתו הופכת לחשודה המרכזית, אבל מה אם הוא טועה?
אני אומר לכם, זה אמיר בנאי, הוא יודע יותר מדי לאחרונה ואני עליתי עליו, זה לא סתם שבשלוש סדרות שונות שלו חזו את המלחמה וגם במתחם חזו שפתאום...

מה?

אה, כן, קיבלתי שיחה בהולה מחברה טובה, אנחנו לא מאשימים אותו.

YossihNew

Well-known member
אזהרת מסע- אתונה- פרק 6- הילחם או ברח: |עצור|(חמישי, 21:25, רשת 13)
אלדו מגיע לבית אנדראס ומכריח אותו לנסוע למחנה. רודולף ממנה את לוקאס במקום אלדו לביצוע התוכנית השטנית ההולכת ומתקדמת. קארל ואריק מתעמתים, אבל כשאלדו מגיע למחנה, הם נאלצים להילחם על חייהם.​

YossihNew

Well-known member
אזהרת מסע- אתונה- פרק 6- הילחם או ברח: |עצור|(חמישי, 21:25, רשת 13)
אלדו מגיע לבית אנדראס ומכריח אותו לנסוע למחנה. רודולף ממנה את לוקאס במקום אלדו לביצוע התוכנית השטנית ההולכת ומתקדמת. קארל ואריק מתעמתים, אבל כשאלדו מגיע למחנה, הם נאלצים להילחם על חייהם.​
אין לי מושג בשיט מי אלה כל השמות היווניים המוזרים האלה. רק אריק אני מכיר.

YossihNew

Well-known member
הגרמני- פרק 3: 🇩🇪 (שני, 21:00, YES TV DRAMA)
אורי חוזר למינכן כדי לחדור לתא מחתרתי של ותיקי אס.אס, אך סיפור הכיסוי שלו מעורר את חשדם. אנה מגלה שאחיו של אורי לא נספה באושוויץ אלא חי בישראל. תמר וסטיבן מתאהבים בזמן שאיתן הולך ומתערער, ואנה נחשפת לפרט מדהים.​

YossihNew

Well-known member
הגרמני- פרק 3: 🇩🇪 (שני, 21:00, YES TV DRAMA)
אורי חוזר למינכן כדי לחדור לתא מחתרתי של ותיקי אס.אס, אך סיפור הכיסוי שלו מעורר את חשדם. אנה מגלה שאחיו של אורי לא נספה באושוויץ אלא חי בישראל. תמר וסטיבן מתאהבים בזמן שאיתן הולך ומתערער, ואנה נחשפת לפרט מדהים.​
זה בסדר, איתן, אחרי שבסדרה הקודמת נאיה הידרדרה ואתה היית בסדר, עכשיו תורך לחטוף את הנאחס. מה יש לטאקו ונאיה? מתי מתוקים יחזרו?

למעלה