שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
דרימארס 2: |טיל| 🧑‍🚀 (שני-חמישי- 15:30- ZOOM, HOT)

פרק 21:

חצי שנה אחרי שצוות תיבה 2 הוכרזו כמתים, על מאדים פועל צוות תיבה 3 שעסוק בחגיגת יום הולדת למפקד. אלא שבשיאה של התקרבות רומנטית, צצה התראה מלחיצה מהחלל שקוטעת את החגיגות.

פרק 22 (גם בשני):
חברי הצוות שחזרו מנסים להתאקלם מחדש. לילי מתחילה ברגל שמאל עם יושי שהחליף אותה. תום מחפש דרך להתוודות על האמת, בעוד שתוצאות הבדיקות הרפואיות של צוות תיבה 2 מעלות חשד שגם הם לא מספרים את האמת כולה.

פרק 23:
צוות תיבה 2 מנסה למלא את ההוראות המיסתוריות שקיבלו. לילי ולאון נשלחים למשימה מיוחדת. הסוד של תום נחשף. הניסיון לפענח את תעלומת ההיעלמות מוביל להתפתחויות מוזרות גם במאדים וגם בכדור הארץ.

פרק 24:
גבי הוגה משחק חברה מתוחכם כדי לחקור את חשדותיה. אמה ודפני תופסות טרמפ על המשחק כדי להשיג את מטרתן. איתן מתלבט מה לעשות לגבי מה שגילה.

פרק 25:
הצוות מתמודד עם סיומו הדרמטי של המשחק. בעידוד מקס, סיטאר מחליטה להתוודות על רגשותיה מול יושי. בן ממשיך לחקור ומגלה מה נעמי מסתירה. ברבי מנסה לשכנע את צוות תיבה 2 למצוא דרך פעולה אחרת.​

YossihNew

Well-known member
דרימארס 2: |טיל| 🧑‍🚀 (שני-חמישי- 15:30- ZOOM, HOT)

פרק 21:

חצי שנה אחרי שצוות תיבה 2 הוכרזו כמתים, על מאדים פועל צוות תיבה 3 שעסוק בחגיגת יום הולדת למפקד. אלא שבשיאה של התקרבות רומנטית, צצה התראה מלחיצה מהחלל שקוטעת את החגיגות.​
המפקד זה תום, כן? איך הוא התקדם בהיעדרם. אגב, כולנו יודעים שמקס טס לחלל למרות שהבטיח חגיגית שהוא לא (!!!!!!!!!!!) יטוס, אז שיתמודד.
פרק 22 (גם בשני):
חברי הצוות שחזרו מנסים להתאקלם מחדש. לילי מתחילה ברגל שמאל עם יושי שהחליף אותה. תום מחפש דרך להתוודות על האמת, בעוד שתוצאות הבדיקות הרפואיות של צוות תיבה 2 מעלות חשד שגם הם לא מספרים את האמת כולה.​
תקשיב טוב, אידיוט אחד. אם אתה תעשה ללילי שלי בעיות, אני נשבע לך, אני אחסל אותך, יא מגלה עריות אחד! אותך ואת האחיות שלך! לא את אחיך. הוא צריך להישאר. לא את אחותך מהסדרה האחרת, היא אוהבת אותי.
פרק 23:
צוות תיבה 2 מנסה למלא את ההוראות המיסתוריות שקיבלו. לילי ולאון נשלחים למשימה מיוחדת. הסוד של תום נחשף. הניסיון לפענח את תעלומת ההיעלמות מוביל להתפתחויות מוזרות גם במאדים וגם בכדור הארץ.​
ברור שלילי מיוחדת. ולאון בכלל ויש... הסוד הוא כמובן שתום עם ג'וי, שבתפקיד ניצן כאן. ומעניין מה קרה כאן. ואיפה רות ואיב? אולי הם צריכים לחלץ אותן ולכן הם עושים דברים?
פרק 24:
גבי הוגה משחק חברה מתוחכם כדי לחקור את חשדותיה. אמה ודפני תופסות טרמפ על המשחק כדי להשיג את מטרתן. איתן מתלבט מה לעשות לגבי מה שגילה.​
לא עוד פעם חידון תנועות, כן? גבי תהיה מאוד ראשית כאן.
פרק 25:
הצוות מתמודד עם סיומו הדרמטי של המשחק. בעידוד מקס, סיטאר מחליטה להתוודות על רגשותיה מול יושי. בן ממשיך לחקור ומגלה מה נעמי מסתירה. ברבי מנסה לשכנע את צוות תיבה 2 למצוא דרך פעולה אחרת.​
עזבי, סיטאר. איזה יופי שבן ונעמי עוד פה. ונראה סצנות בין שני שחקנים משובחים ואהובים עליי במיוחד. התגעגעתי לתום, כמובן שנטע מדהימה (שמעתם מה הבמאית של ילד רע אמרה עליה?), ומעניין איפה נכנס רוי, בחור חדש שמשחק אותו תומר טליאס...​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
האריות של שלי הכובשת: 🦁 |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 58- לועס מי שלועס אחרון: 🦷

האריות מנסים לבצע אתגר רשת ומסתבכים בגדול, הילי כועסת על קפטן קבוצה יריבה שגנב לה את משפט המחץ ולמה ציקי מרגיש אשם?

פרק 59- חצי גמר: 🥈
האריות מתכוננים לחצי הגמר וקבסה חדורת מטרה יותר מאי פעם. נווה מנסה להתכונן לכל תרחיש, ואיך סיגי ויניב יחגגו שלושה חודשים ביחד?

פרק 60- בית: |בית|
מה קבסה חושבת לעשות בעקבות מה שקרה בחצי הגמר? האם איה תצליח לגייס את דורון והילי לסרט הגמר שלה ומה החדשות שדורון מקבלת?

פרק 61- יכול להיות שזה נגמר? : |גביע|:-(
הגמר הגדול של העונה מגיע אך משהו גדול בהרבה מעיב על האווירה. האם האריות עולים למשחקם האחרון כקבוצה?​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
האריות של שלי הכובשת: 🦁 |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 58- לועס מי שלועס אחרון:

האריות מנסים לבצע אתגר רשת ומסתבכים בגדול, הילי כועסת על קפטן קבוצה יריבה שגנב לה את משפט המחץ ולמה ציקי מרגיש אשם?​
ידעתי שמישהו ירדוף אחרי המשפט הזה. ידעתי.

פרק 59- חצי גמר:
האריות מתכוננים לחצי הגמר וקבסה חדורת מטרה יותר מאי פעם. נווה מנסה להתכונן לכל תרחיש, ואיך סיגי ויניב יחגגו שלושה חודשים ביחד?​
נווה בן הרוש! זה נראה לך הגיוני להתכונן לכל תרחיש ועוד לא לספר לחברה שלך על זה?!

פרק 60- בית:
מה קבסה חושבת לעשות בעקבות מה שקרה בחצי הגמר? האם איה תצליח לגייס את דורון והילי לסרט הגמר שלה ומה החדשות שדורון מקבלת?​
היא נפצעה או משהו? דורון עומדת לחזור כמובן...

פרק 61- יכול להיות שזה נגמר? :
הגמר הגדול של העונה מגיע אך משהו גדול בהרבה מעיב על האווירה. האם האריות עולים למשחקם האחרון כקבוצה?​
כנראה שכן. היה נחמד. אם רק שלי יכלה להגיע לביקור... אבל כנראה לא יקרה.

YossihNew

Well-known member
בקרוב אצלי- פרק 1: |כלה||בנים||בנים|(קשת 12, שני, 21:30)
הקומדיה הרומנטית החדשה של ערוץ 12 מגיעה למסך. סיפור הסינדרלה של הדס טולדנו (עדי חבשוש) וארבעת הגברים שמופיעים בחייה.

YossihNew

Well-known member
ילד רע- פרק 3: |תינוק||שטן| (חמישי, 22:00, HOT 3)
שעון החול לחסל את ציון זורו הולך ואוזל, ודין בינתיים נחוש לגלות את הסודות שלו. 20 שנה מאוחר יותר, פרדי דורש מדניאל לסגור חשבון ישן מהעבר.

YossihNew

Well-known member
ילד רע- פרק 3: |תינוק||שטן| (חמישי, 22:00, HOT 3)
שעון החול לחסל את ציון זורו הולך ואוזל, ודין בינתיים נחוש לגלות את הסודות שלו. 20 שנה מאוחר יותר, פרדי דורש מדניאל לסגור חשבון ישן מהעבר.
אותי מעצבן שבכל הקידום לסדרה אומרים שלגיא אין ניסיון. אין ניסיון?! בן כוכבי זה לא ניסיון?!

YossihNew

Well-known member
פטריק- פרק 1: :-[ |?| (רשת 13, חמישי, 21:15)
העבריין הבכיר פטריק מלול מתעורר מתרדמת ממושכת אליה נכנס בעקבות ניסיון חיסול אכזרי ללא כל זיכרון על עברו ועל עצמו. בעל כורחו הוא נכנס לג'ונגל של עולם הפשע בלי מושג מי איתו, מי נגדו ובכלל מי הוא.​

YossihNew

Well-known member
פטריק- פרק 1: :-[ |?| (רשת 13, חמישי, 21:15)
העבריין הבכיר פטריק מלול מתעורר מתרדמת ממושכת אליה נכנס בעקבות ניסיון חיסול אכזרי ללא כל זיכרון על עברו ועל עצמו. בעל כורחו הוא נכנס לג'ונגל של עולם הפשע בלי מושג מי איתו, מי נגדו ובכלל מי הוא.​
ברור, הוא שוטר נגד פושעים. לא?

למעלה