איזו?ולמרות המלחמה, סדרה חדשה.
שלי הכובשת 2.איזו?
כובשת את עזה?שלי הכובשת 2.
בעלת החלומות:(ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)
פרק 103- יש להם רומן:
שני מתעוררת, ליהודה ועדן יש תכנית, אבי מצליח לדבר אל ליבה של נעמי אחותו, אביבה מתעוררת עם נבואה מבהילה אחרונה, אלכס מחרחרת מלחמה מסוכנת.
פרק 104- אתה הבן שלי:
אדם הוא המפתח כדי להפיל את שלומי, המשפחה מתכנסת בידיעה שזהו הקרב הסופי בין שלומי ליהודה אבל שלומי מוכן לכל תרחיש והרע מכל קורה.
פרק 105- אני הקללה שלכם:
שלומי ואלכס מזיזים מהדרך את כל מי שמפריע לתכניות שלהם, עדן לא מחכה לאף אחד והולכת להציל את אהוב ליבה. כמו שהקללה ניבאה- בעל החברה מת.
כן, אבל יש גם תקווה של ציקי וסיגי.שלי הכובשת:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 22- אור, מים ודשן:
אחרי ההעפלה לגמר בעונה שעברה אריות העמק פותחים עונה עם ציפיות גבוהות, אך מסתבר שלא מעט מכשולים חדשים עומדים בדרך. אורח: אופיר חיים.
איה? דרמטית?! לא יכול להיות. ואיזה מכתב?פרק 23- לדבר עם הפחד:
אחרי ההפסד במחזור הפתיחה שלי מחפשת את הדרך להתגבר על ההחמצה בגמר בעונה שעברה. מיכאל לא יודע כיצד לספר לשלי על המכתב, ואיה מפתיעה את כולם בהודעה דרמטית.
מי מצטרף? אני שמעתי רק על קבסה.פרק 24- קבסה:![]()
![]()
האריות מתכוננים למשחק קשה נגד ''הלורדים מבלפוריה'', אותם מאמנת אחת השחקניות הכי קשוחות ורציניות בליגה. שחקן חדש מצטרף לקבוצה ואיה מחליטה לצלם סדרה על האריות.
אני אף פעם לא חיבבתי את זה שהילי ויניב חצי ביחד. ונטע, טוב, ירון כנראה אוהב לביים אותה... לא שאני לא מבין, מדובר במישהי שכבר רציתי לראות.פרק 25- המסיבה:
בזמן שמסיבת יום ההולדת של נטע מתקרבת שלי מתכוננת לציון חצי שנת החברות שלה ושל מיכאל. להילי לא נוח עם הנוכחות המוגברת של יניב לידה והיא אובדת עצות, וצ'צ'ה ומרדכי מתכוננים לקראת הגעתו של בלוגר אוכל.
בשביל זה הבאתם את אסנת? לתפקיד של פסיכולוגית לרגע? ומלי, כפרה עלייך, בואי אליי. מה חדשות מפתיעות, שום דבר לא מפתיע.זיגי 5:(ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)
פרק 118- בטיפול:
תמוז מתחילה טיפול ופוגשת את הפסיכולוגית שלה לראשונה. ניתאי מסרב לחזור לטיפול הכימותרפי. מלי רוצה לפתוח בחיים חדשים בחיפה. צוות בית הקפה מתכונן לסגירה סופית כשחדשות מפתיעות מגיעות.
אבל למה להקריב את הבורגר בשביל הקפה?פרק 119- גבירתי המנהלת:
אייל ולולו מתכננים את ההימלטות שלהם מציפורני קוף. מיקי זוכה לקידום בבורגר בזמן שאושר ממנה את עצמה למנהלת הקפה. בעקבות הטיפול, תמוז פותחת פצעים ישנים מול בני המשפחה. תוצאות הבדיקה של ניתאי מגיעות.
הנה בר מידרדרת...פרק 120- שופינג! :
בר מעבירה כל דקה פנויה בקניות אונליין. המתיחות בין כחלון לאושר מתעצמת סביב העובדה שהיא הבוסית שלו. ניתאי מגלה ששלי סיפרה למיקי שיש לו סרטן. כשאייל נעלם, ניסו וקוף מתחילים לחשוד בלולו.
אתם יודעים, זה בדיוק הזמן שתמוז תלך ללינור ותציע לה שהן ישתפו פעולה נגד תילי. זה יכול לקרות. מי כמו לינור יודעת. סתם, זה קוף.פרק 121- דרושים עובדים חדשים:
נטע מגלה שבר מתמכרת לקניות. ניב ותהילה מאלתרים דייט, אבל נראה שלמישהו יש תוכניות אחרות בשביל תהילה. המבצע של קוף יוצא לדרך. יהלי מגלה שאושר מחפשת צוות חדש ושבקרוב כולם יפוטרו.
דייט לא באמת בחיק הטבע? יופי. לא אוהב טבע. ואני מאוד לא אוהב את מה שהם עושים לאושר.פרק 122- פיקניק ב"חיק הטבע" :
אחרי שהמבצע של קוף נכשל, תהילה מוזמנת לדייט לא שגרתי עם ניב. תמוז מחפשת לעצמה חלומות חדשים להגשים בזכות הטיפול. צוות בית הקפה מחליט שכל האמצעים כשרים כדי לגרום לאושר לשנות את התוכנית שלה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.