שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
משמר הגבול- פרק 5- אס וג'וקר: (חמישי, 22:00, HOT 3):-[|חייל|
לראשונה בחייהם חברי הילדות נפרדים: קובי עובר לשרת במג"ב מרכז, וסוף-סוף חי את החלום שלו. אבי מחליט לצאת לקורס יסמ"ג ונאבק להוכיח את עצמו.

YossihNew

Well-known member
משמר הגבול- פרק 5- אס וג'וקר: (חמישי, 22:00, HOT 3):-[|חייל|
לראשונה בחייהם חברי הילדות נפרדים: קובי עובר לשרת במג"ב מרכז, וסוף-סוף חי את החלום שלו. אבי מחליט לצאת לקורס יסמ"ג ונאבק להוכיח את עצמו.​
איפה מירי? אחרי תצוגת המשחק הבלתי נשכחת של משפחת אסטנג'לוב לדורותיה בפרק הקודם (גם אבא של נועה), אחרי כל הבעות הפנים- מה אנחנו עומדים לראות? פרק עם קובי מתעלל בערביי יפו?! סליחה מעידו חברי הטוב, אבל... מירי. וזה החלום, נכון, קובי? להתעלל בערביי יפו?​

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 100- האישה שאתה אוהב:

גל חולמת חלום חדש, שירלי הולכת רחוק מדי וקובי משפיל את עצמו, יהודה מאיים על שלומי כדי להרחיק אותו אבל שלומי שוב צעד אחד לפניו.

פרק 101- שני מה עשית:
שלומי ממלכד את הבת שלו ולא משאיר לה ברירות, לירן מתחקר את שני ומבין משהו חדש, שירלי מקווה שדידי יעזור לה, עדן אובדת עצות כי היא מפחדת מהנבואה.

פרק 102- אתה כבר לא ילד:
שלומי ולירן מתעמתים מעל מיטתה של שני, עדן וגל מחזקות אחת את השנייה, סוף סוף עדן ויהודה מצליחים לתקשר ולמצוא ביחד תשובות בחלום שלו.

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 100- האישה שאתה אוהב:

גל חולמת חלום חדש, שירלי הולכת רחוק מדי וקובי משפיל את עצמו, יהודה מאיים על שלומי כדי להרחיק אותו אבל שלומי שוב צעד אחד לפניו.​
המשפט "היא יכולה להיות הבת שלך" שאמרו לקובי, מעולם לא היה נכון יותר. ליה ראתה את התמונה של שירלי ונבהלה. בנות, אני אומר לכן- די להפרדה הכוזבת הזאת, תפסיקו להרוס אחת לשנייה שידוכים, אתן הרי כולכן רקמה אחת חיה, שבמקרה שובטה והתפצלה. אפילו בגברים הטעם שלכן זהה! אגב המתעלל בערבים...
פרק 101- שני מה עשית:
שלומי ממלכד את הבת שלו ולא משאיר לה ברירות, לירן מתחקר את שני ומבין משהו חדש, שירלי מקווה שדידי יעזור לה, עדן אובדת עצות כי היא מפחדת מהנבואה.​
הטוויסט הוא כנראה שמי שרצח את רוז זאת לא שני אלא שלומי. ואגב, אני הבנתי משהו! זה לא שאני שונא את ליטמן או את האלמוני. אנחל בונני הוא הבעיה שלי! תחשבו על כל הפעמים ששנאתי את הבנים שלו שבמקרה היו עם גל מלכה! זה הוא הבעייתי! רק בגללו אני לא מפרגן ליהודה שהוא אמור להתחתן עם אלכס. זה קשה לו, אתם יודעים. להתחתן. עם אלכס. כי זה קשה, זה סבל טהור להיות עם צרפתייה סקסית שרק רוצה ממך סקס.
פרק 102- אתה כבר לא ילד:
שלומי ולירן מתעמתים מעל מיטתה של שני, עדן וגל מחזקות אחת את השנייה, סוף סוף עדן ויהודה מצליחים לתקשר ולמצוא ביחד תשובות בחלום שלו.​
עכשיו שני כמעט מתה, אנחנו כבר ממש בפרקי השיא שמתחילים בשבוע הבא. אבל אחרי בעלת החלומות, בואו נגיד שגל לא בדיוק תיעלם מחיי...​

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 4: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 75- הקמצן:

אופק מחליט למכור חפצים ישנים שלו ושל אחרים כדי להרוויח כסף. הוא משכנע את מייקי למכור את הדובי האהוב עליו מהילדות אבל מייקי מתחרט.

פרק 76- אין עשן בלי אש:
ל"ג בעומר וילדי הכיתה מתאספים לעשות מדורה. תמר, קשת ודותן מחליטים ללכת נגד החוקים ולעשות מדורה אלטרנטיבית- כזו שלא מזהמת. למייקי החברות החדשה בין קשת ותמר לא באה בטוב.

פרק 77- מלחמת השחרור:
לדור נמאס להיות הילדה המוצלחת שחיים כל הזמן רוצה שהיא תדגים לכולם, והיא מחליטה למרוד. לירי מילדי בית העץ נקלעת למשפחתו של אופק, ומאיימת על מקומו במשפחה כשנעומי מעדיפה אותה על פניו.

פרק 78- לאימא יש חבר:
לליסה יש בן זוג חדש בשם מתן. מייקי לא מוכן לקבל את הפולש החדש בבית ועושה כל מה שהוא יכול כדי לגרום למתן להרגיש לא רצוי.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 4: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 75- הקמצן:

יולי מתמכרת למשחק מחשב שסוחט ממנה כספים כדי להתקדם בשלבים. אופק מחליט למכור חפצים ישנים שלו ושל אחרים כדי להרוויח כסף. הוא משכנע את מייקי למכור את הדובי האהוב עליו מהילדות אבל מייקי מתחרט.​
לא הבנתי, לא היה פרק כזה פעם עם משחק מחשב וכסף?
פרק 76- אין עשן בלי אש:
ל"ג בעומר וילדי הכיתה מתאספים לעשות מדורה. תמר, קשת ודותן מחליטים ללכת נגד החוקים ולעשות מדורה אלטרנטיבית- כזו שלא מזהמת. למייקי החברות החדשה בין קשת ותמר לא באה בטוב.​
החגים האלה מתקדמים בקצב הזוי. תמר וקשת אני מבין, מה דותן קשור למדורה אקולוגית?! ולמה המשפחה הזאת לוקחת למייקי הכל?! לא, בהקשר הרחב אני מבין את העניין. וחוץ מזה, בינינו, מייקי אף פעם לא אהב את החממה, הוא יותר טיפוס של האי. אפי כמובן טיפוס של השמינייה. לכן כל מה שצריך זה שבעונה הבאה נביא את עירית קפלן או יוסי מרשק וסגרנו רביעייה. מה זאת אומרת יוסי מרשק בבידוד? הבנתי. כן. נכון. צודקים.
פרק 77- מלחמת השחרור:
לדור נמאס להיות הילדה המוצלחת שחיים כל הזמן רוצה שהיא תדגים לכולם, והיא מחליטה למרוד. לירי מילדי בית העץ נקלעת למשפחתו של אופק, ומאיימת על מקומו במשפחה כשנעומי מעדיפה אותה על פניו.​
אין לי מושג מי זאת לירי כי אני לא ממש רואה ילדי בית העץ, אבל זה אחרי שאפי באה לבקר אצלם.
פרק 78- לאימא יש חבר:
לליסה יש בן זוג חדש בשם מתן. מייקי לא מוכן לקבל את הפולש החדש בבית ועושה כל מה שהוא יכול כדי לגרום למתן להרגיש לא רצוי.​
איך ידעתי שיבוא יום בו מייקי יצטרך להתמודד עם זה.​

Roei152

Well-known member
מנהל
לא הבנתי, לא היה פרק כזה פעם עם משחק מחשב וכסף?
נכון..
בכלל בעונה הזאת זה נראה כאילו הם לא ממשיכים את העונה הקודמת, אלא עושים עונת תמר.. בעונה הקודמת הם עשו עונת יולי החדשה וזה מעצבן ...

YossihNew

Well-known member
נכון..
בכלל בעונה הזאת זה נראה כאילו הם לא ממשיכים את העונה הקודמת, אלא עושים עונת תמר.. בעונה הקודמת הם עשו עונת יולי החדשה וזה מעצבן ...
אני לא מתבלבל, זה הפרק שאופק עשה את זה, כן?

Roei152

Well-known member
מנהל
כן, ההיא ביקשה מאבא שלה את הכרטיס אשראי שלו .. אוף מעצבן... ממש חוזרים על עלילות עם אותם דמויות

YossihNew

Well-known member
כן, ההיא ביקשה מאבא שלה את הכרטיס אשראי שלו .. אוף מעצבן... ממש חוזרים על עלילות עם אותם דמויות
בוא'נה, זאת בכלל לא העלילה של הפרק. הם סתם טעו בתקציר והוסיפו את הקטע עם יולי...

YossihNew

Well-known member
זיגי 5: 🎭|אורגן| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 108- הקליפ הסודי: |מיקרופון||בלש|

אייל מגלה מה קוף רוצה ממנו בתמורה לסגירת החוב. ההפתעה של דורי לנטע נהרסת. שלי מופתעת שניתאי זקוק לגלגלי עזר. ניב סולח ללינור. כולם מחפשים את לולו שנעלמה. בונוס: הקליפ הנשכח של להקת B.L.T.

פרק 109- הם חוזרים! : |לב||לב||לב|
ניתאי לא יודע איך לספר לשלי על המחלה שלו. נטע מחליטה בכל זאת לדבר בפתיחות עם דורי. לינור מתוודה מול תמוז על ההטרדות. היחסים בין מיכאל וכחלון מתדרדרים. מיקי לא מוותרת ומצליחה למצוא את לולו.

פרק 110- האמת חייבת להיאמר: |חייל|:-0
המפגש בין מלי לשימרית משנה את התמונה כולה. קוף מחליט להשקיע עוד באייל, שלא יכול להתנגד. תמוז רותחת על מיקי שידעה שהפורצת היא לולו ולא סיפרה לה. אושר מופתעת למצוא את הקשר בין מיקי לכחלון.

פרק 111- תהילה: |X||עין|
הילדים שומעים לראשונה את מה שקרה בבסיס תל נוף. שיחת טלפון מהרופא של ניתאי משנה את התכניות שלו עם אביו. אושר מגיעה במפתיע לקפה אלברט כדי לפגוש את כחלון. ניב מוצא את עצמו יותר ויותר בעבודה של תהילה.

פרק 112- מישהו לרוץ איתו: |ריצה||לב|
קוף נותן לאייל להרגיש שוב כוכב. תמוז דורשת מניב להתרחק מלינור. ניתאי מוצא את הדרך לספר לשלי על המחלה. אושר דורשת ממיקי שתסדר לה את כחלון. תהילה מגלה שיש לה שותף חדש כשהיא יוצאת לרוץ.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
זיגי 5: 🎭|אורגן| (ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 108- הקליפ הסודי:

אייל מגלה מה קוף רוצה ממנו בתמורה לסגירת החוב. ההפתעה של דורי לנטע נהרסת. שלי מופתעת שניתאי זקוק לגלגלי עזר. ניב סולח ללינור. כולם מחפשים את לולו שנעלמה. בונוס: הקליפ הנשכח של להקת B.L.T.​
הקליפ של להקת B.L.T. אני חושב שזה יהיה מצחיק... גמדי על?
פרק 109- הם חוזרים! :
ניתאי לא יודע איך לספר לשלי על המחלה שלו. נטע מחליטה בכל זאת לדבר בפתיחות עם דורי. לינור מתוודה מול תמוז על ההטרדות. היחסים בין מיכאל וכחלון מתדרדרים. מיקי לא מוותרת ומצליחה למצוא את לולו.​
אולי נטע ודורי יחזרו בפרק הזה.
פרק 110- האמת חייבת להיאמר:
המפגש בין מלי לשימרית משנה את התמונה כולה. קוף מחליט להשקיע עוד באייל, שלא יכול להתנגד. תמוז רותחת על מיקי שידעה שהפורצת היא לולו ולא סיפרה לה. אושר מופתעת למצוא את הקשר בין מיקי לכחלון.​
הנה אנשים מגלים דברים. פרק 32 בעונה, כאן דברים קצת מתקדמים... תמוז בכלל משתגעת.
פרק 111- תהילה:
הילדים שומעים לראשונה את מה שקרה בבסיס תל נוף. שיחת טלפון מהרופא של ניתאי משנה את התכניות שלו עם אביו. אושר מגיעה במפתיע לקפה אלברט כדי לפגוש את כחלון. ניב מוצא את עצמו יותר ויותר בעבודה של תהילה.​
אני יודע, אני יודע, אתם בטח חושבים שתהילה זאת דמות חדשה. אז לא, זאת בעצם כנראה תילי! חשבתי שיהיה משהו בין ניב ובינה. בגלל זה הסמיילי הוא... לא מליפיקית.
פרק 112- מישהו לרוץ איתו:
קוף נותן לאייל להרגיש שוב כוכב. תמוז דורשת מניב להתרחק מלינור. ניתאי מוצא את הדרך לספר לשלי על המחלה. אושר דורשת ממיקי שתסדר לה את כחלון. תהילה מגלה שיש לה שותף חדש כשהיא יוצאת לרוץ.​
ניתאי, ספר לה בריקוד אולי. עם הסיבוב המטומטם הזה שאתה תמיד עושה כדי להרשים! אני בינתיים אקח את נוי לשיחה קצרה...​

YossihNew

Well-known member
המזח- פרק 1- מתקפת פתע: |חייל||אזיקים| (שני, 21:17, כאן 11)
דרמה חדשה המביאה את סיפורו האמיתי של מוצב ה''מזח'' שנותר מבודד מאחורי קווי האויב עם פרוץ מלחמת יוה''כ. לאחר שבוע של לחימה, על המפקד לבחור בין קרב עד הכדור האחרון ובין תוכניתו של הרופא שעשויה להצילם.​

המזח- פרק 1- מתקפת פתע: |חייל||אזיקים| (שני, 21:17, כאן 11)
דרמה חדשה המביאה את סיפורו האמיתי של מוצב ה''מזח'' שנותר מבודד מאחורי קווי האויב עם פרוץ מלחמת יוה''כ. לאחר שבוע של לחימה, על המפקד לבחור בין קרב עד הכדור האחרון ובין תוכניתו של הרופא שעשויה להצילם.​
זאת לא סדרה על מלחמת שלום הגליל (לבנון)?
חשבתי שזאת סדרת המשך לשעת אפס שהייתה על מלחמת יום כיפור ועכשיו היא על מלחמת לבנון, או שאני מתבלבלת עם סדרה אחרת?

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי התכוון שיש שתי סדרות על מלחמת יו"כ אבל לא בהכרח הן מוקשורות בעונות
המזח זו סדרה לגופה ושעת נעילה זו סדרה לגופה...

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב הסדרות "המזח" ו"מתוקים" (כנראה) נדחות עקב המצב...

YossihNew

Well-known member
מתוקים: |עוגה|👨‍👩‍👧‍👦(שלישי-חמישי, 15:29, ZOOM HOT)

פרק 1- מעשה בחמישה: |1ספר|

אחרי מות הוריהם, האחים תמרי מנהלים את הקונדיטוריה המשפחתית לבדם. הכל מתנהל כרגיל עד שטולי דבש- מלכת הקינוחים, מגיעה לקריית רם, ומתכוונת לפתוח מעצמת קינוחים מולם.

פרק 2- אל תתעסקו עם שונית (גם בשלישי): |שטן|
לקראת הפתיחה החגיגית של טולילנד, האחים מחליטים להחזיר מלחמה ומכריזים על ערב חגיגי. אבל לצערם הפתיחה של טולילנד משאירה את קונדיטוריית תמרי שוממת מלקוחות. ואם זה לא מספיק- מגיע לפקח עליהם עובד רווחה.

פרק 3- השקר הזה (גם בשלישי): |פינוקיו|
ערן מבהיר לבועז שהילדים לא רוצים איתו שום קשר. טולי מוציאה מידע שיכול לפגוע בה והאחים שלה. ארז מציב לבועז אולטימטום- או שימלא את חובתו החוקית ויעבור לגור עם הילדים או שהוא מדווח עליו למשטרה.

פרק 4- בתוכי שומרת סוד: |אילם|
ערן שבור מהפרידה מהגרי, נועם ואמיר מתקרבים ורוני ועידו מתלבטים אם לספר לערן על הרומן ביניהם. בועז מגלה ששונית היא זו שסיפרה לארז שהוא לא גר עם הילדים, ומחליט לצאת למלחמה נגדה, קונדיטוריה נגד קונדיטוריה.

פרק 5- טעימה גורלית: |יאמי|
לבועז יש את התוכנית איך לנצח את טולילנד, אבל ערן לא מוכן לשתף פעולה ולא מוכן לשתף את האחים במתכון הסודי של עוגת השש. רוני מתעצבנת עליו ומספרת לו שעידו והיא יחד.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה