שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
משמר הגבול- פרק 4- תמיד איתך: (חמישי, 22:00, HOT 3):-[|חייל|
מפגש מפתיע ומטלטל תוך כדי שיטוט בעיר העתיקה מקרב בין אבי ומירי, אבל דייט שלהם בחומוס של יפו מסתבך, ורק מרחיק ביניהם יותר.

YossihNew

Well-known member
משמר הגבול- פרק 4- תמיד איתך: (חמישי, 22:00, HOT 3):-[|חייל|
מפגש מפתיע ומטלטל תוך כדי שיטוט בעיר העתיקה מקרב בין אבי ומירי, אבל דייט שלהם בחומוס של יפו מסתבך, ורק מרחיק ביניהם יותר.
כן, מירי יודעת לטלטל אותך. ומי שראה את נועה אוכלת פלאפל בפרק האחרון, יודע כמה זאת חווייה אדירה.

אבל מה יפו?! אבי לא מבין שאסור לו להיכנס לשם?! פרקי מחצית, קטעים כואבים.

אפרופו- זה שאח של ניב סולטן וחברת הילדות של עומר חזן משחקים זוג, זה לא רומז משהו? מה יש למשפחת סולטן עם אשדוד?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 97- תתחתן איתי:

עדן חוזרת לשלומי אבל הלב שלה במקום אחר, אלכס מחפשת בן ברית חדש, אדם מתוודה ומתייסר, קובי הורס לבת שלו את השידוך, שני מגלה משהו על אבא שלה.

פרק 98- הרסת לי את החלום:
שלומי טווה את הקורים שלו סביב נעמי, יהודה ועדן נפגשים במקרה, אביבה מקווה שגל העפריטה שלה תצליח להרגיע את הרוחות, שלומי ושני כורתים ברית שטנית.

פרק 99- יש לי הוכחה:
יהודה עושה צעד קיצוני כדי לנצח את אבא שלו, שני מרגישה שהיא הצליחה לקנות את החופש שלה, משפחת וולפסון מאבדת את זה ושלומי ממלכד את יהודה סופית.

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 97- תתחתן איתי:

עדן חוזרת לשלומי אבל הלב שלה במקום אחר, אלכס מחפשת בן ברית חדש, אדם מתוודה ומתייסר, קובי הורס לבת שלו את השידוך, שני מגלה משהו על אבא שלה.​
קובי, מהדברים הכי דוחים שקרו העונה לא היה זה שההוא שרוצה את שירלי אבל הוא אח של אחותה מנסה לקחת את התאומה שלה. הדבר הדוחה זה שאתה ושירלי מתכתבים באינטרנט. היא יכולה להיות הבת שלך! ותוכיחו לי שהיא לא באמת הבת שלו!
פרק 98- הרסת לי את החלום:
שלומי טווה את הקורים שלו סביב נעמי, יהודה ועדן נפגשים במקרה, אביבה מקווה שגל העפריטה שלה תצליח להרגיע את הרוחות, שלומי ושני כורתים ברית שטנית.
איזה תקצירים הזויים, העפריטה שלה... ושלומי ושני לא כרתו כבר ברית שטנית?

פרק 99- יש לי הוכחה:
יהודה עושה צעד קיצוני כדי לנצח את אבא שלו, שני מרגישה שהיא הצליחה לקנות את החופש שלה, משפחת וולפסון מאבדת את זה ושלומי ממלכד את יהודה סופית.
למשפחת וולפסון מעולם לא היה את זה ממש. חוץ מדידי, ש... טוב, גם לו לפעמים לא היה את זה. אבל הוא חמוד.

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 4: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 71- הורס מסיבות:

ליסה מחליטה שמייקי נמצא יותר מדי לבד ומארגנת בשבילו מסיבת פיג'מות עם תמר ואביב. הבעיה שמייקי לא כל כך מעוניין. תמר גם לא רוצה ללכת למסיבה ומעיין מחליטה לשכנע אותו בכל מחיר.

פרק 72- יורדים למקלט:
המצב הביטחוני במדינה מתחמם והמשפחות של יולי ואופק מוצאות עצמן יחד במקלט. לכל משפחה גישת התמודדות שונה ולעיתים סותרת עם המצב. אופק מחליט להראות שהוא אמיץ ולא מפחד והולך רחוק מדי.

פרק 73- ניצחון בכל מחיר:
חיים מכריז בבית החינוך על תחילתו של יום ספורט היתולי. הכיתה מתחלקת לבנים נגד הבנות כשכל צד נותן את הכל כדי לצאת המנצח. גם אם זה אומר לנסות להוריד את הצד השני.

פרק 74- הדור של תמר:
דור מתאהבת בתמר ולאט לאט מאבדת את עצמה כשהיא מנסה להתנהג כמוהו באופן שלא מתאים לה. שגיא חוזר מסדנת וויפאסנה בה למד לשתוק במשך שלושה ימים רצופים. אילנה מנסה להוכיח שגם בשבילה לשתוק זו לא בעיה בכלל.​

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 4: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 71- הורס מסיבות:

ליסה מחליטה שמייקי נמצא יותר מדי לבד ומארגנת בשבילו מסיבת פיג'מות עם תמר ואביב. הבעיה שמייקי לא כל כך מעוניין. תמר גם לא רוצה ללכת למסיבה ומעיין מחליטה לשכנע אותו בכל מחיר.​
מעיין, את רוצה ללכת להשגיח עליהם ואז לעשות מסיבת פיג'מות פרטית עם אור?
פרק 72- יורדים למקלט:
המצב הביטחוני במדינה מתחמם והמשפחות של יולי ואופק מוצאות עצמן יחד במקלט. לכל משפחה גישת התמודדות שונה ולעיתים סותרת עם המצב. אופק מחליט להראות שהוא אמיץ ולא מפחד והולך רחוק מדי.​
אוי ואבוי, הוא יטחן להם בראש עם הקרן יער המעצבנת שלו! וחן תצטרף אליו וזה נורא! סליחה, חן, אני מת עלייך אבל... לא כשאת מנגנת.
פרק 73- ניצחון בכל מחיר:
חיים מכריז בבית החינוך על תחילתו של יום ספורט היתולי. הכיתה מתחלקת לבנים נגד הבנות כשכל צד נותן את הכל כדי לצאת המנצח. גם אם זה אומר לנסות להוריד את הצד השני.​
חה חה חה, היתולי! חה חה חה!
פרק 74- הדור של תמר:
דור מתאהבת בתמר ולאט לאט מאבדת את עצמה כשהיא מנסה להתנהג כמוהו באופן שלא מתאים לה. שגיא חוזר מסדנת וויפאסנה בה למד לשתוק במשך שלושה ימים רצופים. אילנה מנסה להוכיח שגם בשבילה לשתוק זו לא בעיה בכלל.​
הדור של תמר זה כמו השובל של גל? ותגידו לי, תמר לא הציע לכל הבנות לצאת איתו? איפה דור הייתה כשהוא הציע לכולן לצאת איתן?! ואל תתנהגי כמוהו, ובטח ובטח לא כמו אמא שלו. האלכוהוליסטית.​

YossihNew

Well-known member
זיגי 5 : 🎭|אורגן|(ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 103- מלצרים מזמרים: |עוגה||יין||1תו|

דורי ותמוז חוקרים מי עומד מאחורי האיומים. חלוקת הטיפים יוצרת פערים ומתיחות בין כולם. בר חושפת בפני דורי שהיא יודעת שהוא מתחזה לארז. ניתאי ושלי מתקרבים למרות העננה השחורה שמרחפת מעליו.

פרק 104- כל אחד רוצה להיות זמר: |תו||יעני|
מיכאל מגלה את המיקרופון והמוזיקה. ארז ממשיך לחזר אחרי נטע, שמצידה כבר חולמת על מפגש ראשון ביניהם. תמוז לא מצליחה להשתחרר מהפחדים. מיקי עוקבת אחרי לולו והאוכל שהיא גונבת. אייל מסתבך עם עולם הפשע.

פרק 105- דורי בחור כארז: |מסכה||לב-ש|
נטע נשברת כשהיא מגלה את התרמית של דורי. לולו מתוודה על העבר שלה מול מיקי. בנות המשמר האזרחית מחליטות לפעול נגד מכת הפריצות. ניב מופתע לגלות שהיה תמים כשהטלפון של לינור מגיע לידיים שלו.

פרק 106-להקת B.L.T: |תו||בלש|
עופר מגלה מי עומד מאחורי כתם הדיו והאיומים. אייל נאלץ לברוח מעבריינים שרודפים אחריו. יהלי חוקרת את הסוד של עופר, אייל וצפצה. מיקי מצטרפת ללולו ונתפסת. בר חושפת בטעות את האמת על ארז/דורי.

פרק 107- סליחות: |סליחה|
דורי מנסה לתקן את הנזק מול נטע. ניב מתקשה לסלוח ללינור. מיקי לא מוכנה לקבל את ההתנצלות של לולו. ניתאי מתקשה להתאושש מהטיפולים הקשים שהוא עובר. אייל זוכה להצלה ממקור בלתי צפוי.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
זיגי 5 : 🎭|אורגן|(ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)

פרק 103- מלצרים מזמרים:

דורי ותמוז חוקרים מי עומד מאחורי האיומים. חלוקת הטיפים יוצרת פערים ומתיחות בין כולם. בר חושפת בפני דורי שהיא יודעת שהוא מתחזה לארז. ניתאי ושלי מתקרבים למרות העננה השחורה שמרחפת מעליו.​
טוב, אז את זה ראיתי ומשבוע הבא לא ישודרו פרקים לא קשורים.
פרק 104- כל אחד רוצה להיות זמר:
מיכאל מגלה את המיקרופון והמוזיקה. ארז ממשיך לחזר אחרי נטע, שמצידה כבר חולמת על מפגש ראשון ביניהם. תמוז לא מצליחה להשתחרר מהפחדים. מיקי עוקבת אחרי לולו והאוכל שהיא גונבת. אייל מסתבך עם עולם הפשע.​
עכשיו גם הוא? (אתן לכם לנחש אם אני מדבר על אייל או מיכאל. מיכאל מסתבך עם מוזיקה ואייל עם הפשע. תארו לכם שהם פשוט יתחלפו ליום אחד)
פרק 105- דורי בחור כארז:
נטע נשברת כשהיא מגלה את התרמית של דורי. לולו מתוודה על העבר שלה מול מיקי. בנות המשמר האזרחית מחליטות לפעול נגד מכת הפריצות. ניב מופתע לגלות שהיה תמים כשהטלפון של לינור מגיע לידיים שלו.​
אוי איזה שם מטומטם לפרק...
פרק 106-להקת B.L.T:
עופר מגלה מי עומד מאחורי כתם הדיו והאיומים. אייל נאלץ לברוח מעבריינים שרודפים אחריו. יהלי חוקרת את הסוד של עופר, אייל וצפצה. מיקי מצטרפת ללולו ונתפסת. בר חושפת בטעות את האמת על ארז/דורי.​
כן, הלהקה של השלישייה. ואני לא מבין, אז זאת כן לינור בסוף? אני אתחקר את אחות של רווי חקירת שתי ובוקר באותו היום. או אולי ערב. אני לא יודע, זה יהיה בערב.
פרק 107- סליחות:
דורי מנסה לתקן את הנזק מול נטע. ניב מתקשה לסלוח ללינור. מיקי לא מוכנה לקבל את ההתנצלות של לולו. ניתאי מתקשה להתאושש מהטיפולים הקשים שהוא עובר. אייל זוכה להצלה ממקור בלתי צפוי.​
המון סליחות, אכן. ניתאי, עזוב את אורן יעקובי, לך לאשתו, היא תפנק אותך ואף תשדך לך מישהי! ואולי אחרי הטיפולים, תוכל סופסוף לרקוד! ולא את הריקוד הזה שאתה טוחן לנו בשכל כבר שמונה שנים, אה?​

למעלה