בעלת החלומות:(ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)
פרק 91- איבדנו הכל:
קובי ואבי מסתבכים בשקרים שלהם, עדן אצל אביבה מתחילה לחשוד שרומנו יאבדו הכל, כולם מנסים להזהיר את יהודה מפני אבא שלו אבל הוא מתקשה להאמין.
פרק 92- הוא ידע או לא:
גל מחפשת את אדם כדי שיעזור להם, שני דבקה באבא שלה אבל שומעת דברים שלא רצתה, שלומי מתוודה בפני יהודה על מה שקרה ביניהם בעבר ורב עם עדן.
פרק 93- אני מכיר אותו:
שלומי ויהודה מתקרבים, ליה בעננים אבל כפיר מתחיל לחשוד בשידוך שלה, עדן מנסה להגיע ליהודה אבל זה חסר סיכוי, העימות שלה עם בעלה מגיע לפיצוץ.
אני מסכים לגמרי, כל דבר מבאס אלא אם מירי יחד איתכם, ואז אתם יכולים להיות בעננים מרוב הבעות פנים! מניסיון.משמר הגבול- פרק 2- שלום פלוגה ג': (חמישי, 22:00, HOT 3)
אבי וקובי מתבאסים מהשיבוץ למג"ב ירושלים, עד שמסתבר שמירי משובצת יחד איתם. אבי מתערער מהמפגש עם המציאות המורכבת של סמטאות העיר העתיקה ומסתבך בעימותים אלימים.
עומד להיות פרק מלא בהתייחסויות לביצים.שקשוקה 4:(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 65- מגן ביצים:
כל זוג ילדים בכיתה מקבל ביצה עליה הם צריכים לשמור שלא תשבר. שגיא מאתגר את הזוגות: לבנות לביצה מצנח, לשחרר אותה מקומה 2 ולשמור אותה שלמה. הזוגות מפתחים רגש לביצה ולא מצליחים להעיף אותה אל האוויר.
אתם יודעים למה מייקי התאהב במעיין. דוגמה רעה מאחיו שמתאהב במבוגרות. והשומרת, את לא יכולה להתאהב בשגיא, כי כשיגיע לך מישהו לתגבר זה שוב יצור מצב בעייתי ביניהם ונמאס לי שהם רבים בסדרות. אם היה לי שקל על כל פעם... אז היו לי שלושה שקלים, אני חושב.פרק 66- אוהבת לא אוהבת:
לאור יש יום הולדת ומעיין שמה לב שיש לו רק טישרטים פשוטים בארון. היא מחליטה לשדרג לו את המלתחה, הבעיה שהוא לא כל כך מעוניין בזה. השומרת מתאהבת בשגיא אבל מתביישת להגיד לו, מה שמוביל לבלגן גדול.
כל עוד אבא שלך נהג מונית ואחיך עורך דין קטן, זה לא יעזור.פרק 67- אני מאשים:
דוקי מדמיין אלו חיים היו יכולים להיות לו אם לא היה מתיישב ליד דותן כשהצטרף לכיתה אלא דווקא ליד נטע, הילדה שחיבב. האם היה הופך להיות רקדן ריקודים סלוניים מפורסם?
פרק מיוחד! איזה יופי!פרק 68- על הכביש המהיר:
ביום כיפור ילדי הכיתה מחליטים לרכב באופניים רחוק ולהגיע עד לכביש המהיר. את אופק זה מפחיד, הוא רוכב לאט ומוצא את עצמו נפרד מהחבורה. מאוחר בלילה, אופק לבד מבין שהלך לאיבוד.
זיגי 5 :(ראשון-חמישי, 14:00, TEENNICK HOT)
פרק 94- מאסטר-שפית:
השרשרת שניב קנה לתמוז מופיעה על צווארה של לינור ומייצרת דרמה חדשה. נטע ורוי מתעמתות לגבי השאלה מי מכינה פסטה טובה יותר, וגוררות את כולם לתחרות. מיקי משלמת את המחיר על העזרה ללולו.
פרק 95- הפתיחה "הגדולה":
הפתיחה הגדולה הופכת לפאדיחה הגדולה. אפי מתקדמת עם התחקיר החדש על מלי. מיכאל מנסה להיות "בצד הטוב" של בר. דורי ממשיך לחזר אחרי נטע בזהות בדויה. עופר מגלה שמישהו מהעבר הסודי שלו במצוקה.
פרק 96- לינור חיה בסרט:
הקשר בין לולו לקוף נחשף. רוי מבינה שלינור מאוהבת בניב, בניגוד למה שהיא אומרת. תמוז מגלה שאפי חוקרת בסתר את אמא שלה. דורי וכחלון נמצאים על מסלול להתנגשות חזיתית. עופר פוגש חבר מהעבר הסודי שלו.
פרק 97- על נעלי עקב:
הקשר בין עופר לאייל וצפצה נחשף. לולו מסבכת את מיקי ומסתבכת בעצמה עם קוף. לינור מנסה לכבוש את ליבו של ניב ולא בוחלת באמצעים. אפי נוברת בעברה של תמוז ומתקשרת לנדב. "ארז" ממשיך לחזר אחרי נטע.
פרק 98- חברים! (שהם טוענים שזה פרק מאה?) :
פרק 100 מיוחד. כשהבנות מגלות שאיתמר החליף בין הדירות, החבורה מוצאת דרך יצירתית להחליט מי יתגורר באיזו דירה, ועל הדרך מעלים זכרונות מהשנים האחרונות. אורחת: אבישג סומברג, זוכת מדליה אולימפית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.