שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
מלון הוטל: 🏨 |נחמה| (ראשון-רביעי, 15:30-כאן חינוכית)

פרק 13- לקום אתמול בבוקר:

כשאורלי מפספסת את יום ההולדת של גורי היא הופכת את היום לאתמול, נאיה בינתיים מנסה להוכיח שהיא לא התאהבה באחד האורחים במלון.

פרק 14- הקבוצה של נאיה:
גורי נחוש להעלות את הדירוג של המלון באתר נחשב, וזוכה לגל של ביקורות מדהימות! אז למה הוא נכנס לפאניקה כשמבקר האתר מגיע לביקור? אורלי מגלה שנאיה לא מתעדכנת בווטספ הכיתתי ומחליטה לעשות את זה בשבילה.

פרק 15- מלון סלבס:
גורי מחליט שאורחת מבוגרת במלון היא למעשה סלב ישראלי מוכר בתחפושת, האם פיטר ואורלי יצליחו לשכנע אותו להניח לה? נאיה בזה לכול מי שהתמכר לאפליקציה הטרנדית מונסטר-פט, האם היא תצליח לא להתמכר בעצמה?

פרק 16- איתן השני:
איתן מסרב להשתתף בפרסומת משפחתית למלון הוטל ומבקש מחליף, יכול להיות שזאת ההחלטה הכי גרועה שלקח בחייו? פיטר נעלב שלא הוזמן להשתתף בפרסומת המשפחתית ומחליט להדק קשר עם המשפחה האמיתית שלו.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
סובייצקה: (ראשון, חמישי, 21:50, כאן 11)🇷🇺

פרק 5- גם כן, טרקובסקי:

מאשה, הסבתא, נועלת את עצמה בשירותים ומסרבת ללכת לרופא. ענת נוסעת לבית שאן כדי לעזור להורים לשכנע אותה לצאת בזמן שסטס עושה הכל כדי לא להתכונן לריאיון לרילוקיישן.

פרק 6- Soviet washing:
ענת מגלה שלא נתנו לאחותו של אלכס להתחתן ברבנות, ומחליטה ש'סובייצקה' צריכה לנקוט עמדה, מה שמוביל אותה עד לטלוויזיה. סטס מקבל את הרילוקיישן ומסתיר זאת מנסטי.​

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 82- את אחותי הגדולה:

המשפחה יושבת שבעה, גל מתפרקת תחת נטל החלומות וייסורי המצפון שלה, נעמי מגלה שלאמא שלה היה שבץ, עדן מתייסרת על היחסים שלה עם יהודה.

פרק 83- מלאך טוב ומלאך רע:
אלכס ממלכדת את אח שלה, אדם וגל מנסים להתוודות, שני משלימה עם האחים שלה, שלומי סוגר דיל אבל אלכס מחרחרת נגד אשתו וגורמת לו לחשוד בה.

פרק 84- קראת לי אבא:
עדן ויהודה מסתכנים מדי, עסקת המניות על הפרק, המשפחה חלוקה בדעתה לגבי ההצעה, שלומי פועל בכל החזיתות כדי לשכנע את כולם שזאת עסקה כשרה.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
זיגי 5 : 🎭|אורגן|(חמישי, 14:00, TEENNICK HOT, חמישה פרקים ברצף)

פרק 79- ברוכים הבאים לקריית הרצל:

החבורה עוזבת את כפר אלון המפנק והיוקרתי, ונוסעת להתנדב בפנימייה בקרית הרצל, שם גרים בני נוער שהחיים שלהם נראים ומרגישים אחרת. כבר ביום הראשון, הם נקלעים לאירוע שישנה את חייהם.

פרק 80- כאן גרים בכיף? :
בזמן שבר מתאוששת מהשוד, איתמר משתלט על דירת הבנות. כחלון ורוי מחפשים את אמא שלהם בזמן שמיכאל מנסה לטשטש עקבות מהשוד. המפגש הראשון בין החבורה לתלמידי הפנימייה מסתיים באופן בלתי צפוי.

פרק 81- נשארים או עוזבים? :
המשטרה חוקרת מי עומד מאחורי הצתת הרכב של ניב, וכולם רוצים לחזור הביתה לכפר אלון. בזמן שמיקי מחפשת רכב לקנות, תמוז מחפשת תשובות לגבי היחסים עם ניב. שלי, אחות של אושר, היא המנהלת הגרועה בעולם של הבורגר.

פרק 82- תגידו היי לאפי:
אפי מצטרפת לחבורה ומדביקה את הבנות בהתלהבות. מיקי קונה רכב וזוכה באוייבת חדשה בשם לולו. איתמר יוזם יום הורים ולא יודע שזה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות לילדי הפנימייה, שלכל אחד מהם יש סוד משפחתי.

פרק 83- משפחה לא בוחרים:
בפעם הראשונה החבורה מבינה באיזו מציאות החניכים חיים ועם מה הם צריכים להתמודד. עופר זועם על היוזמה של איתמר. מתגלה קשר בין קוף לאימא של כחלון ורוי. איך תמוז מתמודדת עם ההתעלמות של צ'ומפי?​

YossihNew

Well-known member
זיגי 5 : 🎭|אורגן|(חמישי, 14:00, TEENNICK HOT, חמישה פרקים ברצף)

פרק 79- ברוכים הבאים לקריית הרצל:

החבורה עוזבת את כפר אלון המפנק והיוקרתי, ונוסעת להתנדב בפנימייה בקרית הרצל, שם גרים בני נוער שהחיים שלהם נראים ומרגישים אחרת. כבר ביום הראשון, הם נקלעים לאירוע שישנה את חייהם.​
הבנתי... בר, את שוב פעם מגנט לתעלומות... אני הייתי מציע לך לבדוק...
פרק 80- כאן גרים בכיף? :
בזמן שבר מתאוששת מהשוד, איתמר משתלט על דירת הבנות. כחלון ורוי מחפשים את אמא שלהם בזמן שמיכאל מנסה לטשטש עקבות מהשוד. המפגש הראשון בין החבורה לתלמידי הפנימייה מסתיים באופן בלתי צפוי.​
אולי אימא של כחלון ורוי עוזרת לעוז זהבי בסחר בסמים שלו. יודעים מה, קחו את רעות במקומה. עליי. עליי אומרים לכם. מה זאת אומרת לרוי יש אימא יותר טובה? אוקיי, נכון. צודקת.
פרק 81- נשארים או עוזבים? :
המשטרה חוקרת מי עומד מאחורי הצתת הרכב של ניב, וכולם רוצים לחזור הביתה לכפר אלון. בזמן שמיקי מחפשת רכב לקנות, תמוז מחפשת תשובות לגבי היחסים עם ניב. שלי, אחות של אושר, היא המנהלת הגרועה בעולם של הבורגר.​
יש שלי לוי? מי זאת שלי לוי? הרשת רואה בעין יפה שיש שלי לוי? ממתי יש... אם זאת אמה, אז אני נקרע מצחוק. נקרע מצחוק. גם אמורה להיות סצנה בין אלין לאילנית שתהיה בבורגר עם... אני חושב שנועה אימא של מיקי, אבל גם שימרית אימא של דורי ותמוז.
פרק 82- תגידו היי לאפי:
אפי מצטרפת לחבורה ומדביקה את הבנות בהתלהבות. מיקי קונה רכב וזוכה באוייבת חדשה בשם לולו. איתמר יוזם יום הורים ולא יודע שזה הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות לילדי הפנימייה, שלכל אחד מהם יש סוד משפחתי.​
אפי? לולו? מי אלו? אני מנסה לחשוב מי מהשחקנים החדשים שם. וואי, בטח אפי זאת עדן, זה הכי מתאים לעדן להיות בחבורה (עדכון: בר זומר). וילדי פנימייה, אלא אם אימא שלכם היא ראש הממשלה (שאגב, תהיה העונה גם אחרי שהתפנתה מהחייזרים), איתמר מנצח אתכם.
פרק 83- משפחה לא בוחרים:
בפעם הראשונה החבורה מבינה באיזו מציאות החניכים חיים ועם מה הם צריכים להתמודד. עופר זועם על היוזמה של איתמר. מתגלה קשר בין קוף לאימא של כחלון ורוי. איך תמוז מתמודדת עם ההתעלמות של צ'ומפי?​
מי זה עופר, מי זה קוף, מה אתם... אה, קשר בין מירב שירום לפשע. נו, בסדר. אני לא מבין, ניב החליט שתמוז קטנה עליו? אחי, נביא לך את ליה מבעלת החלומות, מה אתה מתקטנן? לא, אתה לא תשכח שוב את השם של הדמות שלה!​

נערך לאחרונה ב:
למעלה