שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שמים אדומים- פרק 8- פרק הסיום: (שני, 21:15, רשת 13) |חייל||כאפיה||פצצה|
אף אחד לא האמין שככה זה ייגמר.

YossihNew

Well-known member
סובייצקה: (ראשון, חמישי, 21:50, כאן 11)🇷🇺

פרק 1- המילה האחרונה:

משפחת גולדנברג מתאספת לכבוד ברית המילה של הנכד הראשון. סטס, האבא, מתקשה עם הפרוצדורה אותה עבר בעצמו בגיל מאוחר. ואילו אחותו הקטנה, ענת, מנסה לעזור לאביהם לקבל את הפיצויים שמגיעים לו, אך העניין מסתבך.

פרק 2- מפרש לבן מלבין באופק:
לאחר הפיטורים של סמיון, ענת מחפשת עבודה בזמן שהתהילה של הסרטון בביטוח לאומי רודפת אותה. סטס מפלרטט עם הרעיון לצאת לחופשת לידה. אלה מתחילה להבין שחלה הדרדרות בבריאות אמה.​

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
סובייצקה: (ראשון, חמישי, 21:50, כאן 11)🇷🇺

פרק 1- המילה האחרונה:

קומדיה חדשה על משפחה של סובייטים מאוד דרמטיים שעלתה מברה''מ הישר לפריפריה. 30 שנה אחרי, המשפחה חווה משבר זהות מחודש, כשהבת הצעירה הופכת לכוכבת רשת ונציגת דור העולים הצעירים.

פרק 2- מפרש לבן מלבין באופק
מבלי שכתבת, אני מנחש מי יהיו השחקנים שישחקו את המשפחה :)

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 76- אני אעזור לעצמי:

שלומי מכנס את כל המשפחה כדי לצאת נגד יהודה, העוינות בין עדן לאלכס מגיעה לפיצוץ, יהודה הולך רחוק מדי כדי להבין מה החלום שלו מנסה להגיד לו.

פרק 77- הוא יראה גם אותך:
יהודה מטיח באמא שלו אמת קשה, אלכס מצליחה לדבר עם אח שלה, גל ואדם עולים שלב ביחסים, עדן מתייסרת שלא עזרה ליהודה ושלומי לעומתה מנצל את המצב.

פרק 78- אני שואל שוב:
שני ונירה מתעמתות, עדן מקבלת מידע שמבהיל אותה, גל ושירלי מתכסחות, שלומי מסביר לאלכס את התכנית שלו ויהודה מחפש הוכחות לחשדות שלו.​

YossihNew

Well-known member
מלון הוטל: 🏨 |נחמה| (ראשון-רביעי, 15:30-כאן חינוכית)

פרק 5- סייקו פיג'ן:

פסטיבל רוק מתארח במלון ואורי הופך להיות הסולן של אחת הלהקות. הבעיה היא שהלהקה שרה באנגלית. בינתיים אורלי מנסה להתמודד עם יונה אכזרית דווקא בדרכי שלום.

פרק 6- החברה החדשה של נאיה:
אורלי מגלה שלנאיה אין חברה והיא מכריחה אותה ''לעשות לפחות חברה אחת'', גורי חייב ללכת לבית ספר למלונאות אבל מעדיף את חיי החברה שם על פני הלימודים.

פרק 7- חברה בשלט רחוק:
כוכב הוליוודי מתגלה כחבר לשעבר של אורלי וגורי מזמין אותו למלון ובינתיים אורי מנסה שלא להיפרד מהחברה שלו למרות המרחק ביניהם.

פרק 8- הטרנד של נאיה:
נאיה מבינה שהדרך היחידה להיפטר מטרנד הוא להמציא טרנד חדש, ועל הדרך הופכת את אורי לכוכב. אורלי משוכנעת שהיא תחזיר את פיטר לאהובתו המיתולוגית.​

נערך לאחרונה ב:
למעלה