שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שמים אדומים- פרק 6- הקסבה לא תיפול: (שני, 21:15, רשת 13) |חייל||כאפיה||פצצה|
הכוחות נכנסים פנימה, המלחמה האמיתית מתחילה. האמת של סער נחשפת.

YossihNew

Well-known member
השוטרים 2- פרק 15- הפרק הלפני אחרון: (שלישי, 21:15, קשת 12)|שוטר|
פגישה במקום מבודד בין אלון למאור עזרא מובילה להסתבכות דרמתית ומדממת. מיקי מקווה למחילה מאלון, ותום נדרשת לסלוח בעצמה.

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 70- חייב לדעת שאת איתי:

לירן ויהודה מגיעים לנקודת רתיחה, אדם ושירלי מכריזים על סטטוס חדש, אורחת לא צפויה מגיעה וגל שממולכדת על ידי המשפחה שלה מעמידה את יהודה במצב בעייתי.

פרק 71- תעזרי לי אמא:
שני ולירן מתקרבים, גל מחפשת מישהו להישען עליו, עדן מבינה משהו על יהודה שמצידו מנסה לגרש את הפולשים לבית שלו ופונה לבקש עזרה במקום הכי לא צפוי.

פרק 72- רוצה או לא? :
שלומי מקדם את התכנית שלו, שני ולירן נתקלים במכשול כואב מדי, גל לא נותנת לאכזבה לשבור אותה, עדן פועלת לפי הלב שלה נגד האינטרסים של כולם.​

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| (ראשון-שלישי, 19:35, HOT בידור)

פרק 70- חייב לדעת שאת איתי:

לירן ויהודה מגיעים לנקודת רתיחה, אדם ושירלי מכריזים על סטטוס חדש, אורחת לא צפויה מגיעה וגל שממולכדת על ידי המשפחה שלה מעמידה את יהודה במצב בעייתי.​
האם מישל תגיע סופסוף מצרפת לצרוח על שלומי? ועל אדם, בגלל שהוא עם שירלי? תיזהרי, מור, את הרי עוד מעט חוזרת להיות חרדית.

פרק 71- תעזרי לי אמא:
שני ולירן מתקרבים, גל מחפשת מישהו להישען עליו, עדן מבינה משהו על יהודה שמצידו מנסה לגרש את הפולשים לבית שלו ופונה לבקש עזרה במקום הכי לא צפוי.​
מקום לא צפוי? אני מניח שאצל נירה. ככה ניחוש פרוע.

YossihNew

Well-known member
לבד בבית 3: |משפחה| |חגיגה| (ראשון-רביעי, 15:30-כאן חינוכית)

פרק 17- הטירשי:

המזגן בבית מתקלקל ורוני וזעתר מחפשים פתרונות להתמודד עם החום. לנבו נמאס מהאופניים העתיקים שלו, ''שמיל''.

פרק 18- רוני הבכיין:
רוני נוהג להזיל דמעות בסרטים עצובים והוא מפחד שיראו אותו בוכה, זעתר מלמד אותו איך להמנע מכך. מיקה ונבו מחפשים לנבו חוג ספורט חדש.

פרק 19- שלום עושים עם אחים:
איה ורוני שוב רבים ומיקה עושה הכל בשביל להשלים ביניהם. זעתר יוצא עם מדליסטית אולימפית ומנסה להוכיח שהוא ''גבר גבר'' (שחקנית אורחת: ירדן ג'רבי).

פרק 20- ניפגש בבית משפט:
פרק סיום עונה.
פלוטניק תובע את משפחת צור על הנזקים שגרמו לו במשך השנים. האחים מגיעים לבית המשפט להילחם על צדקתם.

YossihNew

Well-known member
לבד בבית 3: |משפחה| |חגיגה| (ראשון-רביעי, 15:30-כאן חינוכית)

פרק 17- הטירשי:

המזגן בבית מתקלקל ורוני וזעתר מחפשים פתרונות להתמודד עם החום. לנבו נמאס מהאופניים העתיקים שלו, ''שמיל''.​
לא היינו כבר בקטע הזה שהם מזיעים העונה? ולמה נבו קרא לאופניים שלו בשם, זאת לא מכונת שטיפה.
פרק 19- שלום עושים עם אחים:
איה ורוני שוב רבים ומיקה עושה הכל בשביל להשלים ביניהם. זעתר יוצא עם מדליסטית אולימפית ומנסה להוכיח שהוא ''גבר גבר'' (שחקנית אורחת: ירדן ג'רבי).​
אני לא חושב שירדן ג'רבי בקטע... וחוץ מזה, בסוף בטח איה ורוני יתאחדו נגד מיקה. ואני מעדיף בכלל שאיה ומיקה יתאחדו נגד רוני. אגב, העונה באבא מטפלת אלינור נשבעה שאין לה קשר להיעלמות של יודפת (שבמקרה או לא במקרה הוא אחיה ביקום אחר). אז יודפת חי וקיים, אבל איפה הרוני המקורי? האם הוא עם יונתן גוטליב הראשון?
פרק 20- ניפגש בבית משפט:
פרק סיום עונה.
פלוטניק תובע את משפחת צור על הנזקים שגרמו לו במשך השנים. האחים מגיעים לבית המשפט להילחם על צדקתם.​
את זה זכרתי שהם צילמו, חשבתי שאו שזאת פתיחת עונה או שזה הסוף. רק צריך שהקטע שטליה מנשקת את נטע יהיה גם חלק מהסדרה, ואני מאושר. לא? מיקה וירדי לא ביחד? באסה.​

YossihNew

Well-known member
פרק 20- ניפגש בבית משפט:
פרק סיום עונה.
פלוטניק תובע את משפחת צור על הנזקים שגרמו לו במשך השנים. האחים מגיעים לבית המשפט להילחם על צדקתם.
שחקנית אורחת...

האחת והיחידה.

היא באה.

היא אמרה שתבוא.

והיא קיימה.

היא.

באה!!!!!!!!!!!!!!!!!

1690624423071.png

למעלה