דנה אינטרנשיונל? או שוב ביונסה?לעוף על אנה:![]()
(ראשון-שלישי- 14:00- TEENNICK, YES)
פרק 22:
גמר תחרות המקהלות יוצא לדרך, והניצחון נראה רחוק מאי פעם. האם אנה מועדת לכישלון? האם אלכס תפסיד את המלגה שלה? ואיזו זמרת אינטרנשיונל מגיעה לביקור?
לצערי אצטרך לפספס. מתישהו אני אראה מה פספסתי.פרק 24:
מי תמיד נפצעת? מי לא מפסיק לצחוק? מי לא יודע מתי די? פרק הפספוסים הקורע של לעוף על אנה. אתם לא יכולים להרשות לעצמכם לפספס!
ברצינות עוד פעם מעתיקים מכפולה ?דנה אינטרנשיונל? או שוב ביונסה?
לצערי אצטרך לפספס. מתישהו אני אראה מה פספסתי.
אז בסוף צדקתי, כפי שטענתי בתגובה #3, 22 זה לא הפרק האחרון, לא?לעוף על אנה:![]()
(ראשון-שלישי- 14:00- TEENNICK, YES)
פרק 22- היית את:
גמר תחרות המקהלות יוצא לדרך, והניצחון נראה רחוק מאי פעם. האם אנה מועדת לכישלון? האם אלכס תפסיד את המלגה שלה? ואיזו זמרת אינטרנשיונל מגיעה לביקור?
פרק 23- טריוויה:
מה קורה כשאנה מחליטה להתקיל את כל השחקנים בסדרה עם שאלות, ולבדוק אם הם יודעים הכל על הסדרה וגם עליה?
פרק 24- פספוסים:
מי תמיד נפצעת? מי לא מפסיק לצחוק? מי לא יודע מתי די? פרק הפספוסים הקורע של לעוף על אנה. אתם לא יכולים להרשות לעצמכם לפספס!
מבחינה עלילתית פרק 22 הוא האחרון.אז בסוף צדקתי, כפי שטענתי בתגובה #3, 22 זה לא הפרק האחרון, לא?
![]()
לעוף על אנה- פרק 22 ואחרון- היית את
|תו||לב| אז מה יקרה בגמר תחרות המקהלות? איזו מקהלה תנצח? האם אלכס תשיג את המלגה? ומה עם המזימה של משפחת חדיד?www.tapuz.co.il
4:20:(שלישי-חמישי- 22:00- HOT3)
פרק 7:
אסי נחקר וכופר בהאשמות אבל לילי לא מתכוון לחכות למיצוי החקירה ושולח את אנשיו להשפיע עליה. קומה ורפי בורחים לחו''ל אבל מגלים בדרך שהם לא לבד.
פרק 8:
סולי, השותף החדש של אסי לתא, מחכה לשעת כושר כדי לתקוף והיא מגיעה מהר מהצפוי. קומה ורפי מנסים לעזור לאסי. ניבי וארדיטי מתקרבות.
פרק 9:
הנירוונה חוזרת לחווה והמחקר חוזר לשמחת כולם. ניבי חושדת ביוני. קומה ורפי חוזרים לעניינים.
גם אני רוצה לדעת...אגב, כמה פרקים יש? למען צורכי ניתוח עלילה כמובן.
השוטרים 2- פרק 9- בחזרה לנהריה: (שלישי, 21:15, קשת 12)
השוטרים משתחררים מהכלא ומקווים לחזור למשטרה, אך מופקרים לגורלם. יואב מחפש הגנה במקום בלתי צפוי. אדרי חווה משבר בתפקידו כמפעיל סוכנים ומזהה הזדמנות לכפר על מעשיו. מיקי מקבלת הצעה מפתיעה.
אין לי מושג אם כדאי לה לקחת את ההצעה או לא. ואיך בעלה יקבל את הרעיון, האם יתנגד בתוקף או יתמוך אם זה ישתלם לו איכשהו.ומיקי תקבל הצעה מיפתח קליין אחד.
יפתח קליין הוא מומעד לראשות העיר נהריה ואם תקבל את ההצעה, עוד יותר תסתכן שינסו להוריד אותה.אדרי קודם כל צריך לכפר על מעשיו בפני אשתו המסכנה! לא מספיק שגרושקה זורק אותה על הבמה ערב ערב, והיא מאבדת סולואים (גם אם לענבל ביבי), היא צריכה לסבול את היחס הזה?! (בעונה הראשונה לירון לא הייתה מלכה שלי)
יואב אגב זאת דמות כל כך מוזרה, כל הקטע שהוא אוכל כשהוא לחוץ...
ומיקי תקבל הצעה מיפתח קליין אחד.
ולי יש תמונה עם שלושה אנשים מהפוסטר! אני קצת מתגעגע לתמונות עם רוני דלומי. אילי עלמני מעולה, אבל רוני... צריך ללכת להצגה שלה.שישה אפסים- פרקים 1-2: (שלישי, 21:15, כאן 11)
סדרה חדשה! מה קורה כשנוחתים עליך מיליונים בלי שום הכנה? 6 זוכים טריים בהגרלה מופתעים לגלות שהם לא מקבלים את כספי הזכייה שלהם. חוק חדש מחייב אותם לעבור סדנה שתכין אותם לחייהם החדשים, כמיליונרים.
בראבא וריבלין כצמד הקיבוצניקים משעשעים. גם הרעיון של רוני דלומי כמנחה טוב בהחלט, יש לה אישיות נעימה.שישה אפסים: (שלישי, 21:15, כאן 11)
פרק 1:
הזוכים מגיעים למפגש הראשון של הסדנה ומגלים להפתעתם שהם לא יקבלו את כספי הזכייה שלהם כל כך מהר. חלומותיהם מתחילים לפגוש את המציאות ולהסתבך.
פרק 2:
ההכנות לחתונה של רותי ואמיר בעיצומן כשסודות שמתגלים יוצרים משבר משפחתי. ארנונה מתעלמת מהרצונות של צבי. אדם וגלי מתקרבים. משתתף חדש מגיע לסדנה.
אשתו של בראבא זאת ליאורה ריבלין, מי שהייתי אשתו של יהורם גאון בקרובים קרובים?בראבא וריבלין כצמד הקיבוצניקים משעשעים. גם הרעיון של רוני דלומי כמנחה טוב בהחלט, יש לה אישיות נעימה.
סדרה יבשית, לא מבין, מה ההתלהבות ממנה?שישה אפסים: (שלישי, 21:15, כאן 11)
פרק 1:
הזוכים מגיעים למפגש הראשון של הסדנה ומגלים להפתעתם שהם לא יקבלו את כספי הזכייה שלהם כל כך מהר. חלומותיהם מתחילים לפגוש את המציאות ולהסתבך.
פרק 2:
ההכנות לחתונה של רותי ואמיר בעיצומן כשסודות שמתגלים יוצרים משבר משפחתי. ארנונה מתעלמת מהרצונות של צבי. אדם וגלי מתקרבים. משתתף חדש מגיע לסדנה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.