שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
לעוף על אנה: |*| |?| (ראשון-שלישי- 14:00- TEENNICK, YES)

פרק 22- היית את:

גמר תחרות המקהלות יוצא לדרך, והניצחון נראה רחוק מאי פעם. האם אנה מועדת לכישלון? האם אלכס תפסיד את המלגה שלה? ואיזו זמרת אינטרנשיונל מגיעה לביקור?

פרק 23- טריוויה:
מה קורה כשאנה מחליטה להתקיל את כל השחקנים בסדרה עם שאלות, ולבדוק אם הם יודעים הכל על הסדרה וגם עליה?

פרק 24- פספוסים:
מי תמיד נפצעת? מי לא מפסיק לצחוק? מי לא יודע מתי די? פרק הפספוסים הקורע של לעוף על אנה. אתם לא יכולים להרשות לעצמכם לפספס!​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member

פרק 22:

גמר תחרות המקהלות יוצא לדרך, והניצחון נראה רחוק מאי פעם. האם אנה מועדת לכישלון? האם אלכס תפסיד את המלגה שלה? ואיזו זמרת אינטרנשיונל מגיעה לביקור?​
דנה אינטרנשיונל? או שוב ביונסה?

פרק 24:
מי תמיד נפצעת? מי לא מפסיק לצחוק? מי לא יודע מתי די? פרק הפספוסים הקורע של לעוף על אנה. אתם לא יכולים להרשות לעצמכם לפספס!​
לצערי אצטרך לפספס. מתישהו אני אראה מה פספסתי.

נערך לאחרונה ב:

Johyboy26

Active member
דנה אינטרנשיונל? או שוב ביונסה?

לצערי אצטרך לפספס. מתישהו אני אראה מה פספסתי.
ברצינות עוד פעם מעתיקים מכפולה ?
גם מישהו נחטף בסוף וסוחט את הגיבורה , גם הופעה חשובה וגם כוכבת בינלאומית מגיעה

פרק 22- היית את:

גמר תחרות המקהלות יוצא לדרך, והניצחון נראה רחוק מאי פעם. האם אנה מועדת לכישלון? האם אלכס תפסיד את המלגה שלה? ואיזו זמרת אינטרנשיונל מגיעה לביקור?

פרק 23- טריוויה:
מה קורה כשאנה מחליטה להתקיל את כל השחקנים בסדרה עם שאלות, ולבדוק אם הם יודעים הכל על הסדרה וגם עליה?

פרק 24- פספוסים:
אז בסוף צדקתי, כפי שטענתי בתגובה #3, 22 זה לא הפרק האחרון, לא?

YossihNew

Well-known member
אז בסוף צדקתי, כפי שטענתי בתגובה #3, 22 זה לא הפרק האחרון, לא?
מבחינה עלילתית פרק 22 הוא האחרון.

השאר זה פרקי מאחורי הקלעים.

YossihNew

Well-known member
4:20: 🍀 (שלישי-חמישי- 22:00- HOT3)

פרק 7:

אסי נחקר וכופר בהאשמות אבל לילי לא מתכוון לחכות למיצוי החקירה ושולח את אנשיו להשפיע עליה. קומה ורפי בורחים לחו''ל אבל מגלים בדרך שהם לא לבד.

פרק 8:
סולי, השותף החדש של אסי לתא, מחכה לשעת כושר כדי לתקוף והיא מגיעה מהר מהצפוי. קומה ורפי מנסים לעזור לאסי. ניבי וארדיטי מתקרבות.

פרק 9:
הנירוונה חוזרת לחווה והמחקר חוזר לשמחת כולם. ניבי חושדת ביוני. קומה ורפי חוזרים לעניינים.

YossihNew

Well-known member
4:20: 🍀 (שלישי-חמישי- 22:00- HOT3)

פרק 7:

אסי נחקר וכופר בהאשמות אבל לילי לא מתכוון לחכות למיצוי החקירה ושולח את אנשיו להשפיע עליה. קומה ורפי בורחים לחו''ל אבל מגלים בדרך שהם לא לבד.​
יש כאן כל כך הרבה אלמנטים מאילת. זה כאילו עידו ודוד יכולים ליצור סדרה מעולה לנוער וילדים, ממש, אבל במבוגרים זה... לא יודע, אני נהנה, אבל אחרים לא יהנו. כל המבצע שעשו כדי להשיג את הסמים, הרחפן, התרמיות על הפושעים... זה מגניב, אבל זה כזה אילת. אגב, שמתי לב שנווה צור ועדי אלון חולקים בנות זוג. נשבע לכם. זה מוזר, אבל זאת בת הזוג השנייה שהם רבים עליה! (בת הזוג המיתולוגית של נווה הגיעה לנעלמים) ואני רק מזכיר שלירז אברה חברה טובה של... גאיה. ושל מיקה, אם כבר אילת. האמת שגם מאיה חברה של גאיה מאז נעלמים.
פרק 8:
סולי, השותף החדש של אסי לתא, מחכה לשעת כושר כדי לתקוף והיא מגיעה מהר מהצפוי. קומה ורפי מנסים לעזור לאסי. ניבי וארדיטי מתקרבות.​
אני מבין שהפעם, השותף לתא שבמקרה יש לו שם כזה לא יעזור לעוז זהבי לברוח... לא, אני נשבע לכם שצוחקים עלינו.

אגב, כמה פרקים יש? למען צורכי ניתוח עלילה כמובן.
פרק 9:
הנירוונה חוזרת לחווה והמחקר חוזר לשמחת כולם. ניבי חושדת ביוני. קומה ורפי חוזרים לעניינים.​
אז ניבי לא מתה.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
השוטרים 2- פרק 9- בחזרה לנהריה: (שלישי, 21:15, קשת 12)|שוטר|
השוטרים משתחררים מהכלא ומקווים לחזור למשטרה, אך מופקרים לגורלם. יואב מחפש הגנה במקום בלתי צפוי. אדרי חווה משבר בתפקידו כמפעיל סוכנים ומזהה הזדמנות לכפר על מעשיו. מיקי מקבלת הצעה מפתיעה.​

YossihNew

Well-known member
השוטרים 2- פרק 9- בחזרה לנהריה: (שלישי, 21:15, קשת 12)|שוטר|
השוטרים משתחררים מהכלא ומקווים לחזור למשטרה, אך מופקרים לגורלם. יואב מחפש הגנה במקום בלתי צפוי. אדרי חווה משבר בתפקידו כמפעיל סוכנים ומזהה הזדמנות לכפר על מעשיו. מיקי מקבלת הצעה מפתיעה.​
אדרי קודם כל צריך לכפר על מעשיו בפני אשתו המסכנה! לא מספיק שגרושקה זורק אותה על הבמה ערב ערב, והיא מאבדת סולואים (גם אם לענבל ביבי), היא צריכה לסבול את היחס הזה?! (בעונה הראשונה לירון לא הייתה מלכה שלי)

יואב אגב זאת דמות כל כך מוזרה, כל הקטע שהוא אוכל כשהוא לחוץ...

ומיקי תקבל הצעה מיפתח קליין אחד.​

דיברגנט חדש

Well-known member
אדרי קודם כל צריך לכפר על מעשיו בפני אשתו המסכנה! לא מספיק שגרושקה זורק אותה על הבמה ערב ערב, והיא מאבדת סולואים (גם אם לענבל ביבי), היא צריכה לסבול את היחס הזה?! (בעונה הראשונה לירון לא הייתה מלכה שלי)

יואב אגב זאת דמות כל כך מוזרה, כל הקטע שהוא אוכל כשהוא לחוץ...

ומיקי תקבל הצעה מיפתח קליין אחד.​
יפתח קליין הוא מומעד לראשות העיר נהריה ואם תקבל את ההצעה, עוד יותר תסתכן שינסו להוריד אותה.

YossihNew

Well-known member
שישה אפסים: (שלישי, 21:15, כאן 11)|כסף||טמבל|

פרק 1- מפגש ראשון:
הזוכים מגיעים למפגש הראשון של הסדנה ומגלים להפתעתם שהם לא יקבלו את כספי הזכייה שלהם כל כך מהר. חלומותיהם מתחילים לפגוש את המציאות ולהסתבך.

פרק 2- מפגש שני:
ההכנות לחתונה של רותי ואמיר בעיצומן כשסודות שמתגלים יוצרים משבר משפחתי. ארנונה מתעלמת מהרצונות של צבי. אדם וגלי מתקרבים. משתתף חדש מגיע לסדנה.

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
שישה אפסים- פרקים 1-2: (שלישי, 21:15, כאן 11)|כסף||טמבל|
סדרה חדשה! מה קורה כשנוחתים עליך מיליונים בלי שום הכנה? 6 זוכים טריים בהגרלה מופתעים לגלות שהם לא מקבלים את כספי הזכייה שלהם. חוק חדש מחייב אותם לעבור סדנה שתכין אותם לחייהם החדשים, כמיליונרים.​
ולי יש תמונה עם שלושה אנשים מהפוסטר! אני קצת מתגעגע לתמונות עם רוני דלומי. אילי עלמני מעולה, אבל רוני... צריך ללכת להצגה שלה.

dory30

Well-known member
פרק 1:
הזוכים מגיעים למפגש הראשון של הסדנה ומגלים להפתעתם שהם לא יקבלו את כספי הזכייה שלהם כל כך מהר. חלומותיהם מתחילים לפגוש את המציאות ולהסתבך.

פרק 2:
ההכנות לחתונה של רותי ואמיר בעיצומן כשסודות שמתגלים יוצרים משבר משפחתי. ארנונה מתעלמת מהרצונות של צבי. אדם וגלי מתקרבים. משתתף חדש מגיע לסדנה.
בראבא וריבלין כצמד הקיבוצניקים משעשעים. גם הרעיון של רוני דלומי כמנחה טוב בהחלט, יש לה אישיות נעימה.

דיברגנט חדש

Well-known member
בראבא וריבלין כצמד הקיבוצניקים משעשעים. גם הרעיון של רוני דלומי כמנחה טוב בהחלט, יש לה אישיות נעימה.
אשתו של בראבא זאת ליאורה ריבלין, מי שהייתי אשתו של יהורם גאון בקרובים קרובים?
אם כן, לא זיהיתי אותה, איך הזדקנה ונהייתה ממורמרת ולא חיננית כמו בקרובים קרובים.

דיברגנט חדש

Well-known member
פרק 1:

פרק 2:
סדרה יבשית, לא מבין, מה ההתלהבות ממנה?

Roei152

Well-known member
מנהל
ואו המון סדרות מעולות..
מזל שאת בנץ אני גומר במהלך הסופ"ש.. יהיה לי זמן לסדרות של רשת וקשת שהן סדרות שצריך לראות בלייב או בקאטצפ או להקליט מעצבן לראות אאת זה עם פרסומת כל דקה..

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב. אנחנו לא צופים בבית העץ, אבל בכל זאת .. לא?

למעלה