שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
האחיין שלי בנץ 2: |שטן|👨‍👦 (ראשון-רביעי 17:00- כאן חינוכית)

פרק 38- מסיבת פריג'מות:

כשיוני שומע שבנץ הבטיח לנטע לעשות מסיבת פרידה ופיג'מות בבית שלהם, הוא מתעצבן שבנץ לא ביקש ממנו רשות ומבטל את המסיבה. תקרית מסתורית שכוללת את השטן, מנקה מהגיהנום ורוטב סלסה גורמת לו לשנות את דעתו.

פרק 39- תחקור ליל שבועות:
מישהו בבית הספר השפריץ על שיא-גל כחלק ממלחמת מים של שבועות, והמנהלת מחליטה לגלות מי עשה את זה בכל מחיר. כולם חשודים, כולם נחקרים, אז מי הוא פושע המים המסתורי?

פרק 40- המחליפה של נטע:
אחרי שהפליל את המנהלת, ניב פותח בשלב האחרון של המזימה שלו לתפוס את בנץ. הוא ממונה למנהל, מצליח לנטרל את ארמונד, להקפיץ את הפנסיונרים של היחידה לכוחות על וחיות כיס, ומאיים להרוס את הטיקטוק של יולי.

פרק 41- בנציפר השד:
פרק אחרון לעונה
. אחרי שנתפס, בנץ, כפות ונטול כוחות, נתון לסדרת בדיקות וניסויים על מנת לברר איזה יצור הוא. החברים, המורים ואולי גם הסוס, מנסים לחלץ אותו, להתגבר על הפנסיונרים ולשחרר את בית הספר.​

YossihNew

Well-known member
האחיין שלי בנץ 2: |שטן|👨‍👦 (ראשון-רביעי 17:00- כאן חינוכית)

פרק 38- מסיבת פריג'מות:

כשיוני שומע שבנץ הבטיח לנטע לעשות מסיבת פרידה ופיג'מות בבית שלהם, הוא מתעצבן שבנץ לא ביקש ממנו רשות ומבטל את המסיבה. תקרית מסתורית שכוללת את השטן, מנקה מהגיהנום ורוטב סלסה גורמת לו לשנות את דעתו.​
אני הייתי זורם עם המסיבה. ועם ניצן.

פרק 39- תחקור ליל שבועות:
מישהו בבית הספר השפריץ על שיא-גל כחלק ממלחמת מים של שבועות, והמנהלת מחליטה לגלות מי עשה את זה בכל מחיר. כולם חשודים, כולם נחקרים, אז מי הוא פושע המים המסתורי?​
לפי הפרק הבא ברור מי תואשם.

פרק 40- המחליפה של נטע:
אחרי שהפליל את המנהלת, ניב פותח בשלב האחרון של המזימה שלו לתפוס את בנץ. הוא ממונה למנהל, מצליח לנטרל את ארמונד, להקפיץ את הפנסיונרים של היחידה לכוחות על וחיות כיס, ומאיים להרוס את הטיקטוק של יולי.​
לא. הכול, רק לא הטיקטוק של יולי!!!!!!!!!! טוב, לא הכול, לא ניצן.

פרק 41- בנציפר השד:
פרק אחרון לעונה
. אחרי שנתפס, בנץ, כפות ונטול כוחות, נתון לסדרת בדיקות וניסויים על מנת לברר איזה יצור הוא. החברים, המורים ואולי גם הסוס, מנסים לחלץ אותו, להתגבר על הפנסיונרים ולשחרר את בית הספר.​
נשמע מגניב.

YossihNew

Well-known member
לעוף על אנה: |*| |?| (ראשון-חמישי- 14:00- TEENNICK, YES)

פרק 12- הכוכב העתידי:

אנה נתקלת בקשיים לא צפויים בבכורה הטלוויזיונית הראשונה שלה. אדם עורך מחווה מפתיעה לאלכס. יסמין מבינה שהגיע הרגע לצאת למלחמה, אבל היא לא היחידה.

פרק 13- הנפילה:
תגובות קשות על ההופעה הטלוויזיונית של אנה מסכנות את הקריירה שלה. הצד האפל של יאיר נחשף כשהוא יוצא לדייט על גלידת איקרה עם אלכס. נבו מגלה את הסוד שלו לגילי.

פרק 14- זה לא קונה אותי:
חברי המקהלה מתגייסים כדי לעזור לאנה לשקם את הקריירה. דוד נחשף לקרבה שבין נבו לאנה, ומחליט לעשות מעשה. יאיר מתוודה בפני אדם ואלכס, וחושף לאן נעלם שימי דגון.

פרק 15- מסביב לעולם:
'סאני רקורדס'' דורשים מאנה לצאת למסע יחסי ציבור זוהר בארצות הבלקן, שמאיים על השתתפותה בגמר תחרות המקהלות. נבו מעניק לאנה מתנה מיוחדת, והיא בתמורה גומלת לו במחווה משלה.

פרק 16- חתולות:
גילויים חדשים בפרשת שימי דגון מדאיגים מאוד את אלכס. אודישנים למחזמר ''קאטס'' מגיעים לאשקלון ומוציאים את גילי מאיזון, וכן מבלבלים את חברי המקהלה.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
לעוף על אנה: |*| |?| (ראשון-חמישי- 14:00- TEENNICK, YES)

פרק 12:

אנה נתקלת בקשיים לא צפויים בבכורה הטלוויזיונית הראשונה שלה. אדם עורך מחווה מפתיעה לאלכס. יסמין מבינה שהגיע הרגע לצאת למלחמה, אבל היא לא היחידה.​
גם החייזרית השנייה יוצאת למלחמה. שתיהן משתוללות יחד זה מוזר.
פרק 13:
תגובות קשות על ההופעה הטלוויזיונית של אנה מסכנות את הקריירה שלה. הצד האפל של יאיר נחשף כשהוא יוצא לדייט על גלידת איקרה עם אלכס. נבו מגלה את הסוד שלו לגילי.​
נבו, כולנו יודעים שאתם לא רציניים עם האיחוד של השמינייה. זה בסדר.
פרק 14:
חברי המקהלה מתגייסים כדי לעזור לאנה לשקם את הקריירה. דוד נחשף לקרבה שבין נבו לאנה, ומחליט לעשות מעשה. יאיר מתוודה בפני אדם ואלכס, וחושף לאן נעלם שימי דגון.​
אני לא מאמין! זה יאיר! מה קורה לאנשי סקיי פתאום? ושאר אנשי המקהלה לא מעניינים פרט לגילי. ואולי בילי. בילי וגילי.
פרק 15:
'סאני רקורדס'' דורשים מאנה לצאת למסע יחסי ציבור זוהר בארצות הבלקן, שמאיים על השתתפותה בגמר תחרות המקהלות. נבו מעניק לאנה מתנה מיוחדת, והיא בתמורה גומלת לו במחווה משלה.​
בלקן? דווקא שם?
פרק 16:
גילויים חדשים בפרשת שימי דגון מדאיגים מאוד את אלכס. אודישנים למחזמר ''קאטס'' מגיעים לאשקלון ומוציאים את גילי מאיזון, וכן מבלבלים את חברי המקהלה.​
אני בטוח שגילי מאוד מתחברת לגריזבלה ואל תדאגי, גילי, את תזכי להיוולד מחדש.

YossihNew

Well-known member
דרימארס: |טיל| 🧑‍🚀 (ראשון- 15:30- ZOOM, HOT)

פרק 20:
פרק אחרון לעונה!
סיטאר מתוודה על המזימה של נעמי ושל מתנגדי מאדים. הצוות מבין שיכול להיות שלא יוכל לחזור הביתה. במקביל בן, לני ושר החלל לשעבר מנסים בכל הכוח לגרום לזה לקרות.​

YossihNew

Well-known member
דרימארס: |טיל| 🧑‍🚀 (ראשון- 15:30- ZOOM, HOT)

פרק 20:
פרק אחרון לעונה!
סיטאר מתוודה על המזימה של נעמי ושל מתנגדי מאדים. הצוות מבין שיכול להיות שלא יוכל לחזור הביתה. במקביל בן, לני ושר החלל לשעבר מנסים בכל הכוח לגרום לזה לקרות.​
טבעת הפסולת סוגרת על כדור הארץ, והשאלה היא לא אם החבורה תחזור (ממילא יש אנשים שהייתי משאיר, הייתי משקיע את המאמץ בלילי) אלא האם איב ורות יבואו.

YossihNew

Well-known member
4:20: 🍀 (רביעי-חמישי- 22:00- HOT3)

פרק 1:

דרמה חדשה בכיכובו של עוז זהבי: אסי יוצא להילחם על ה"נירוונה", זן הקנאביס היחיד שעוזר לבת שלו גאיה. קומה ורפי סוחרים בטלגראס ומחליטים לקנות כמות גדולה בכסף שאין להם.

פרק 2:
אסי מגלה שהקנאביס תקין ורק הבקבוקון של נגב הורעל ומבין שהוא חייב לעצור את המשאית בדרך לאתר ההשמדה. קומה ורפי מחליטים לעשות מעשה קיצוני.

פרק 3 (גם בחמישי):
ניבי מגלה שאסי שדד את המשאית ומחליטה לא לשתוק. אסי מנסה להוכיח שמישהו הרעיל את נגב. קומה ורפי מנסים להשיג דחייה בתשלום מאוחיון.

YossihNew

Well-known member
4:20: 🍀 (רביעי-חמישי- 22:00- HOT3)

פרק 1:

דרמה חדשה בכיכובו של עוז זהבי: אסי יוצא להילחם על ה"נירוונה", זן הקנאביס היחיד שעוזר לבת שלו גאיה. קומה ורפי סוחרים בטלגראס ומחליטים לקנות כמות גדולה בכסף שאין להם.

פרק 2:
אסי מגלה שהקנאביס תקין ורק הבקבוקון של נגב הורעל ומבין שהוא חייב לעצור את המשאית בדרך לאתר ההשמדה. קומה ורפי מחליטים לעשות מעשה קיצוני.

פרק 3 (גם בחמישי):
ניבי מגלה שאסי שדד את המשאית ומחליטה לא לשתוק. אסי מנסה להוכיח שמישהו הרעיל את נגב. קומה ורפי מנסים להשיג דחייה בתשלום מאוחיון.
נווה צור רק מידרדר בסדרות של עידו ודוד. מחנון נחמד לכוכב בהכחשה לסוחר סמים! סוחר סמים ממש!!!!!!!!!!!!

אסי זה שם שמזכיר אסיד ואני לא יכול שלא לחשוב על זה.

מצד שני, עידו ודוד! הם טובים, הם מבינים מה הם עושים.

דרמה חדשה בכיכובו של עוז זהבי:
וואו, כזה לא ראיתי.

למעלה