אז מסתבר שהתהייה שלי בשרשור הקודם בתגובה #11 שלי הייתה נכונה והפרק טרם שודר?מלאך משחית:(שלישי, 22:15, כאן 11)
פרק 1- אוקסן אוקסן (ישודר בגלל שלא שודר בפעם הקודמת):
סדרת מתח ואימה חדשה שבמרכזה שד רצחני שעובר מאישה לאישה בקהילה חסידית במאה שערים וזורע הרס וחורבן. פרופסור לפיזיקה, חילוני מושבע ופסיכולוגית חרדית חוברים כדי לחקור את מקורותיו.
גלנט פוטר באותו היום אז הכל השתבש, אבל לפי השמועות פשוט שידרו את זה מאוחר בלילה. לא יודע.אז מסתבר שהתהייה שלי בשרשור הקודם בתגובה #11 שלי הייתה נכונה והפרק טרם שודר?
אגב, ביוטיוב צפיתי כבר ב-2 הפרקים הראשונים כפי שציינת בתגובה #15 שלי בשרשור המדובר![]()
גלנט פוטר באותו היום אז הכל השתבש, אבל לפי השמועות פשוט שידרו את זה מאוחר בלילה. לא יודע.
זה כל כך לא בסדר. אי אפשר שילדי שיבוטים יצאו ביחד. ושרועי לא יכחיש לי שהם ילדי שיבוטים! מי עזרה לאריק רוסו אחרי שאשתו נכנסה לכלא?! אפילו בבלקספייס, עם מי גורי בגד במרב?! עם מי אני שואל אתכם?! עם רעות. כי הוא ידע שזה כמו דניאל צוקר- בגידה עם שיבוט לא באמת נחשבת. דותן, אני ממש מתבייש בך ואני אחסום אותך מהסטורי שלי. שאתה עוד מציץ בו. לפעמים.שקשוקה 3:(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 54- ציקי בלי נוני:
נוני נהנית בערב זוגי עם דור ללא ציקי שנשארת בבית עם הבנות דודות. בסוף הערב ציקי מצטרפת לנוני ודור, ומוטרדת לגלות שהן נהנו בלעדיה. יולי ודותן יוצאים לדייט אבל מסיבה מסתורית אופק נתקע באמצע.
דוד לא בנוי לשקרים. הוא עורך דין קטן.פרק 55- הקטטה:
אביב ודוקי הולכים מכות בבית הספר. דוקי שבטוח שאביב ינקום בו ושכל הילדים בכיתה שונאים אותו, מבריז מבית הספר. הוא אפילו מכריח את דוד, אחיו הקטן, לשקר בשבילו.
מוזר.פרק 56- ההתערבות:
ביום הספורט דור מפחדת להפסיד ליולי ושוקלת לרמות. דותן יורד על דוקי. האם הרגשות שמתעוררים בו יעזרו לו דווקא לנצח? אופק מתאמן יותר מדי קשה לפני התחרות, ועלול לפשל ברגע האמת.
תן לי לנחש, שגיא. גם אתה היית עם יעלי מול הנבחרת של אווה צדוק?פרק 57- מלחמת שברים:
שגיא לחוץ נורא לנצח אויב מהעבר באולימפיאדת המתמטיקה. קשת נלחצת ודותן מסרב לשתף פעולה. הוא עושה כל מה שהוא יכול כדי לא להשתתף. לצערו זה לא עוזר לו.
אני כבר אמרתי לך.. שיולי גונן עוזבת , זה אומר שיולי בן שושן מקבלת את כל מה שההיא משאירה.. גודל התפקיד בסדרה., הדירה, והבחור.. מה שהיא לא קייבלה באופן מיידי, ואני מקווה שישתנה, שכבר תצבור וותק בסדרה בעונה הבאה, זה את שקשוקה והסיכומים,. זה לא בסדר.. ..זה כל כך לא בסדר. אי אפשר שילדי שיבוטים יצאו ביחד. ושרועי לא יכחיש לי שהם ילדי שיבוטים!
אבל גם יולי גונן לא קיבלה את דותן אלא העדיפה שלא. וזה בטח לא יעבוד ביניהם, בעיקר בגלל הסוד הגדול שאמהותיהן הן שיבוט. כפי שאמרתי ואתה דואג להכחיש.אני כבר אמרתי לך.. שיולי גונן עוזבת , זה אומר שיולי בן שושן מקבלת את כל מה שההיא משאירה.. גודל התפקיד בסדרה., הדירה, והבחור.. מה שהיא לא קייבלה באופן מיידי, ואני מקווה שישתנה, שכבר תצבור וותק בסדרה בעונה הבאה, זה את שקשוקה והסיכומים,. זה לא בסדר.. ..
כי אבנר לא מזווג סתם זוגות על בסיס כלום כמוך, מר שירה ויאיר?ומשהו נוסף שלא בסדר,, איך אור וחן לא נפגשים?
הקונפקט של הסדרה הוא שדותן ברמיזות ליחסים עם הייולי העונתית כי הווא הבחור הראשי של הסדרה .. ויולי גונן זה לאא שהיא לא רצתה, היא פשוט טסה, ואתה יודע את זה , ועוד נקודה ליולי בן שושן, היא ממש יוצאת איתו לדייט , ולא רק רומזים לזה ...אבל גם יולי גונן לא קיבלה את דותן אלא העדיפה שלא.
עוד פעם אתה חוזר לזה ? אני בעד שירה וחלאד, אחזור על זה שוב יאיר הוא בסה"כ הבחור שהסבתא הפולנניה הייתה מעדיפה לשירה.. יהודי , הולך למבחנים למודעין, נראה טוב.. די אני לא חוזר על זה ..,כי אבנר לא מזווג סתם זוגות על בסיס כלום כמוך, מר שירה ויאיר?
גם יולי גונן יצאה לדייט בפורים. לא עבד.הקונפקט של הסדרה הוא שדותן ברמיזות ליחסים עם הייולי העונתית כי הווא הבחור הראשי של הסדרה .. ויולי גונן זה לאא שהיא לא רצתה, היא פשוט טסה, ואתה יודע את זה , ועוד נקודה ליולי בן שושן, היא ממש יוצאת איתו לדייט , ולא רק רומזים לזה ...
לא לא לא, אתה העדפת את יאיר. אמרת שיש ביניהם כימיה.עוד פעם אתה חוזר לזה ? אני בעד שירה וחלאד, אחזור על זה שוב יאיר הוא בסה"כ הבחור שהסבתא הפולנניה הייתה מעדיפה לשירה.. יהודי , הולך למבחנים למודעין, נראה טוב.. די אני לא חוזר על זה ..,
אור וחן שניהם נעריים בעולם של ילדים.. טבעי שיהיה בינהם משהו. אולי בהמשךך הסדרה ...
אם כבר אז זה אביאל שהוא יותר ראשי ולא דוד.. חן זה נראה שבנו אותה לאור..רועי, אולי תלך ותשדך בין דוד לאסתי? גם שניהם ילדים קטנים בעולם של ילדים יותר גדולים. טבעי שיהיה משהו ביניהם
אני צחקתי, לא התכוונתי שבאמת תשדך בין ילדים וכלבים!אם כבר אז זה אביאל שהוא יותר ראשי ולא דוד.. חן זה נראה שבנו אותה לאור..
די לשרלל.טוב יש לננו עוד עונה עם ההרכב הזה .. אני לא אתפלא אם זה מה שיקרה..
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.