שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
מלאך משחית: :devilish:|חרדי| (ראשון, 22:17, כאן 11)

פרק 1- אוקסן אוקסן:

סדרת מתח ואימה חדשה שבמרכזה שד רצחני שעובר מאישה לאישה בקהילה חסידית במאה שערים וזורע הרס וחורבן. פרופסור לפיזיקה, חילוני מושבע ופסיכולוגית חרדית חוברים כדי לחקור את מקורותיו.​

דיברגנט חדש

Well-known member
מלאך משחית: :devilish:|חרדי| (ראשון, 22:17, כאן 11)

פרק 1- אוקסן אוקסן:

סדרת מתח ואימה חדשה שבמרכזה שד רצחני שעובר מאישה לאישה בקהילה חסידית במאה שערים וזורע הרס וחורבן. פרופסור לפיזיקה, חילוני מושבע ופסיכולוגית חרדית חוברים כדי לחקור את מקורותיו.​
יש לך או למישהו אחר, אולי, מושג, למה אתר כאן 11 לא מתעדכן בשבוע האחרון|?| אני רוצה לראות את הסדרה.
הפרק שודר? :unsure:

דיברגנט חדש

Well-known member
ראית דרך יוטיוב? אפשר לראות שם.
שונא לראות דרך יוטיוב, אינסוף פרסומות ועם עוצמה שיכולה להרעיד את הבולענים.
כשאני רואה דרך יוטיוב, אני מחזיק את השלט ביד באיכון וישר מחליש שיש פרסומת, זה גורע מההנאה שלי מהצפייה בסדרה.

דיברגנט חדש

Well-known member
שונא לראות דרך יוטיוב, אינסוף פרסומות ועם עוצמה שיכולה להרעיד את הבולענים.
כשאני רואה דרך יוטיוב, אני מחזיק את השלט ביד באיכון וישר מחליש שיש פרסומת, זה גורע מההנאה שלי מהצפייה בסדרה.
|עדכון| נכנעתי וגם ראיתי דרך יוטיוב, הופתעתי לגלות שלא היו פרסומות כשם שיש בד"כ.
אגב, יש שם כבר את פרק 2 שגם אותו ראיתי, פרק חזק (y)

YossihNew

Well-known member
גוף שלישי: |בנות| |תינוק| (ראשון ושני, 21:15, קשת 12)

פרק 7- הכל מסתחרר:

קחו נשימה עמוקה, פרק אחד לפני הסוף שכולם ידברו עליו – והכל מסתחרר. איך זה ייגמר?

פרק 8- פרק הסיום:
בפרק הסיום של "גוף שלישי" – איך זה ייגמר? הכינו את עצמכם, כי לא ראיתם את הסוף הזה מגיע.

נערך לאחרונה ב:

דיברגנט חדש

Well-known member
גוף שלישי: |בנות| |תינוק| (ראשון ושני, 21:15, קשת 12)

פרק 7- הכל מסתחרר:

קחו נשימה עמוקה, פרק אחד לפני הסוף שכולם ידברו עליו – והכל מסתחרר. איך זה ייגמר?

פרק 8:
יתווסף.
פרק 7 - אלי (רותם סלע) מודיעה לבעלה שהיא טסה עם תומר חמו ללונדון, רוצה לקחת את הילדה ללונדון, אך הוא מתהפך עליה והיא מוותרת על הילדה.
פרק 8 - אני מניח שהיא תתחרט, תגיע ללידה, תחזור להיות עם בעלה ויגדלו יחד את התינוקת וישאירו פתח לעונה שנייה :)

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 3: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 50- אמת או חובה:

יולי לא נותנת לדור להעתיק ממנה בבחינה ומרגישה אשמה. כשדור מארגנת מסיבה יולי מתנדבת להכין במקומה את שיעורי הבית שלה, ומשלמת מחיר. מייקי ודור מתקרבים, אבל כשהוא מגלה שקשת לא הוזמנה למסיבה, הוא מתעצבן.

פרק 51- לא סולחת:
מייקי לא יודע לרכב על אופניים ומאשים את אימא שלו. קשת עוזרת לו להבין שהבעיה בכלל אחרת. יולי לא סולחת לדותן כשהוא מעליב אותה מול כל הכיתה ודותן לומד בדרך הקשה מה המשמעות האמיתית של סליחה.

פרק 52- בת מצווה בחלל:
אימא של יולי רוצה לעשות שנת בת מצווה מלאה במשמעות, הבעיה שליולי ולחברות שלה זה לא נשמע כיף בכלל. אפי מגזימה בדרישות שלה לאירועי בת המצווה, והאבות נגררים להסכים לכל גחמה שלה, כולל טיסה לחלל.

פרק 53- על הגובה:
דותן מנסה למצוא פתרונות מקוריים לבעיית הגובה שלו. כשהוא מגיע לכיתה עם נעלי פלטפורמה הוא מופתע לגלות שהתגובות לא כפי שחשב. יולי שותה קפה בסתר, ומגלה שזה לא היה הרעיון הכי טוב.​

YossihNew

Well-known member
שקשוקה 3: |כלב| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 50- אמת או חובה:

יולי לא נותנת לדור להעתיק ממנה בבחינה ומרגישה אשמה. כשדור מארגנת מסיבה יולי מתנדבת להכין במקומה את שיעורי הבית שלה, ומשלמת מחיר. מייקי ודור מתקרבים, אבל כשהוא מגלה שקשת לא הוזמנה למסיבה, הוא מתעצבן.​
דור, צעד אחורה. גם לשניכם יש גשר, זה סתם יסתבך.

פרק 51- לא סולחת:
מייקי לא יודע לרכב על אופניים ומאשים את אימא שלו. קשת עוזרת לו להבין שהבעיה בכלל אחרת. יולי לא סולחת לדותן כשהוא מעליב אותה מול כל הכיתה ודותן לומד בדרך הקשה מה המשמעות האמיתית של סליחה.​
אל תאשים אותה, מייקי, נכון שהיא לא בסדר, אבל אני בסדר? אתה בסדר? אחיך ממש לא בסדר.

פרק 52- בת מצווה בחלל:
אימא של יולי רוצה לעשות שנת בת מצווה מלאה במשמעות, הבעיה שליולי ולחברות שלה זה לא נשמע כיף בכלל. אפי מגזימה בדרישות שלה לאירועי בת המצווה, והאבות נגררים להסכים לכל גחמה שלה, כולל טיסה לחלל.​
אפי לא צריכה לטוס לחלל מסיבות מובנות. אגב, אני מופתע שקוראים לה אפי אהרוני-גל. צריך להביא את נונו (נעמי אהרוני גל) כקרובת משפחה. גם ככה אפי מעצבת את השיער כמוה.

פרק 53- על הגובה:
דותן מנסה למצוא פתרונות מקוריים לבעיית הגובה שלו. כשהוא מגיע לכיתה עם נעלי פלטפורמה הוא מופתע לגלות שהתגובות לא כפי שחשב. יולי שותה קפה בסתר, ומגלה שזה לא היה הרעיון הכי טוב.​
אם אני לא טועה יולי רוצה לטבול את הקרואסון שלה בקפה כמנהג אמה הצרפתייה והמהממת.

YossihNew

Well-known member
קורדרוי: |מכנס| (חמישי, 22:00- HOT 3)

פרק 2:

עידו מגיע לביתה של דניאל במטרה להתנצל על אמש, אבל לדניאל יש תכניות אחרות.

למעלה