שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 13- אנחנו ביחד בזה:

הילי מקבלת את פרס שחקנית החודש של הליגה, אבל השמחה מתחלפת במתחים חדשים בתוך הקבוצה. איה מתחילה אתגר טיק טוק משעשע עם כוכבים לא צפויים, ושלי לא מבינה את ההתנהגות של מיכאל.

פרק 14- גם לא בסדר זה בסדר:
מיכאל נסער ממה שגילה. שלי לא יודעת מה לעשות ולא מצליחה להתרכז במשחק הכי חשוב של העונה – הדרבי המכריע מול מגדל יונייטד, קבוצתו של בן. מי יעזור לה להתאושש בדיוק בזמן הנכון?

פרק 15- הדבר הנכון לעשות:
אריות העמק חייבים לצרף שחקן חדש ולשלי יש רעיון מפתיע אך האריות מתנגדים בתוקף. במקביל, בדרה מספר לכולם את הסוד ששלי הסתירה מהם וצדיק מתחיל לייבא משקה מאלבניה שממש אסור לשתות!

פרק 16- זאת אני:
אלינור מגיעה לביקור וצריכה להכיר מחדש את שלי. במקביל, האריות מחפשים את הדרך הנכונה לנצח את משחק הפלייאוף הראשון שלהם נגד הצ'יטות, ומיכאל חוזר לבלט ופוגש מישהי חדשה...​

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 13- אנחנו ביחד בזה:

הילי מקבלת את פרס שחקנית החודש של הליגה, אבל השמחה מתחלפת במתחים חדשים בתוך הקבוצה. איה מתחילה אתגר טיק טוק משעשע עם כוכבים לא צפויים, ושלי לא מבינה את ההתנהגות של מיכאל.​
מה מתיחות? זאת הילי. מגיע לה...

פרק 14- גם לא בסדר זה בסדר:
מיכאל נסער ממה שגילה. שלי לא יודעת מה לעשות ולא מצליחה להתרכז במשחק הכי חשוב של העונה – הדרבי המכריע מול מגדל יונייטד, קבוצתו של בן. מי יעזור לה להתאושש בדיוק בזמן הנכון?​
בן יעזור לה להתאושש.

פרק 15- הדבר הנכון לעשות:
אריות העמק חייבים לצרף שחקן חדש ולשלי יש רעיון מפתיע אך האריות מתנגדים בתוקף. במקביל, בדרה מספר לכולם את הסוד ששלי הסתירה מהם וצדיק מתחיל לייבא משקה מאלבניה שממש אסור לשתות!​
ואני מתעניין בעיקר בעלילת המשקה.

פרק 16- זאת אני:
אלינור מגיעה לביקור וצריכה להכיר מחדש את שלי. במקביל, האריות מחפשים את הדרך הנכונה לנצח את משחק הפלייאוף הראשון שלהם נגד הצ'יטות, ומיכאל חוזר לבלט ופוגש מישהי חדשה...​
מה זה מישהי חדשה...?

YossihNew

Well-known member
המפקדת 2: |חייל| |נקבה| (ראשון ורביעי, 21:15, כאן 11)

פרק 8- להפסיד בקרב:

צליל מאבדת תקווה שתקבל המלצה לקצונה מנועה, ומגלה אפשרות לחיים אחרים בבסיס. כפיר טומן מלכודת לטולי ונועה מגלה תופעה מדאיגה בקרב חיילי המחלקה.

פרק 9- לנצח במערכה:
הבט"ר עומד למסדר במעמד מפקד מג"ל, וכולם במתח: הילל מסתכן כדי להתחבב מחדש על חבריו,צימר מחבלת לטולי בהכנות למסדר, וצליל חוצה עוד גבול.​

YossihNew

Well-known member
המפקדת 2: |חייל| |נקבה| (ראשון ורביעי, 21:15, כאן 11)

פרק 8- להפסיד בקרב:

צליל מאבדת תקווה שתקבל המלצה לקצונה מנועה, ומגלה אפשרות לחיים אחרים בבסיס. כפיר טומן מלכודת לטולי ונועה מגלה תופעה מדאיגה בקרב חיילי המחלקה.

פרק 9- לנצח במערכה:
הבט"ר עומד למסדר במעמד מפקד מג"ל, וכולם במתח: הילל מסתכן כדי להתחבב מחדש על חבריו, צימר מחבלת לטולי בהכנות למסדר, וצליל חוצה עוד גבול.​
לא, צליל מצוינת, כן? אבל לא הבנתי למה צימר פתאום נגד טולי אחרי שהיא החליפה ככה שחקניות של גיורא.

YossihNew

Well-known member
שומקום: |כלב| |תו| (ראשון-רביעי, 15:30, TEEN NICK YES)

פרק 10:

נופר פורשת את הרעיון לחיסול סופי של שומקום. עדן מעורערת מביקורו של האורח. ללי ודנה מצותתות. האני וללי מפתיעים את החבורה עם משימה מיוחדת. ללי אוספת את אדם מתחנת הרכבת. החבורה חוגגת את היציאה לדרך חדשה.

פרק 11:
ללי דורשת הסברים. ללי ועדן נקלעות לריב דרמטי. אושר מציע לשלם על לילה ראשון בריזורט ומזמין את עדן להצטרף. ללי עצובה בגלל הריב עם עדן. עדן ואושר מבלים לילה בסוויטה. אדם דורש מנופר להפסיק להתקשר אליו.

פרק 12:
ללי, עדן ודנה מבקרות בתחנת המשטרה. אדם מתעניין למה ללי כל כך מרוצה. דנה חוקרת את עדן ואושר על הלילה שבילו ביחד. לעדן יש רעיון מבריק. המשטרה מבקרת שוב בשומקום.

פרק 13:
נופר מגיעה לשומקום כדי לדבר עם ללי. האני וללי מטילים על כולם משימות שימנעו מנופר לגלות את האמת. הבנות מחליטות לחטט בג'יפ של נופר. לדנה יש אורח מפתיע.​

YossihNew

Well-known member
שומקום: |כלב| |תו| (ראשון-רביעי, 15:30, TEEN NICK YES)

פרק 10:

נופר פורשת את הרעיון לחיסול סופי של שומקום. עדן מעורערת מביקורו של האורח. ללי ודנה מצותתות. האני וללי מפתיעים את החבורה עם משימה מיוחדת. ללי אוספת את אדם מתחנת הרכבת. החבורה חוגגת את היציאה לדרך חדשה.​
מה זה לאסוף מתחנת רכבת? עולם מעוות.

פרק 11:
ללי דורשת הסברים. ללי ועדן נקלעות לריב דרמטי. אושר מציע לשלם על לילה ראשון בריזורט ומזמין את עדן להצטרף. ללי עצובה בגלל הריב עם עדן. עדן ואושר מבלים לילה בסוויטה. אדם דורש מנופר להפסיק להתקשר אליו.​
לילה בסוויטה...?

פרק 12:
ללי, עדן ודנה מבקרות בתחנת המשטרה. אדם מתעניין למה ללי כל כך מרוצה. דנה חוקרת את עדן ואושר על הלילה שבילו ביחד. לעדן יש רעיון מבריק. המשטרה מבקרת שוב בשומקום.​
ניב רז בא?

פרק 13:
נופר מגיעה לשומקום כדי לדבר עם ללי. האני וללי מטילים על כולם משימות שימנעו מנופר לגלות את האמת. הבנות מחליטות לחטט בג'יפ של נופר. לדנה יש אורח מפתיע.​
מר פלדמן!

Roei152

Well-known member
מנהל
עדיין סקס זה קו אדום בסדרה כזאת..
בטח רק ידברו על זה שהם "ישנים" ביחד .. כמו שקרה לאדם ואיה בשמיניה ועוד דיבור כזה ..
בשביל להגיע לשלב של מילאנו יש עוד הרבה מה לעבור ..
אתה זוכר שלהתבגר פתחה את הנושא הלהטבי בסדרות נוער ? . מאז להתבגר מתיחסים ללהטבים בצורה יותר נפוצה בסדרות נוער. ו"להתבגר " נחשבה לסדרה בסקאלה של מילאנו .. סדרה שמיועדת לנוער ,אבל לא ברמה של גאליס , החממה , והשמיניה ...
אני בספק אם סקס יכנס בעקבות סדרה כמו מילאנו לסקאלה של הסדרות היותר "צעירות".. ברור שבעקבות מילאנו יבואו עוד סצנות סקס , אבל זה לא שכל שני וחמישי נראה סקס , כמו עם הלהטבים , שהיום אנחנו רואים מהם יותר ..

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
זה גם מה שאמרת על מילאנו.

"רק מדברים, לא באמת נראה אובדן בתולין".

ואז אני צחקתי עליך בהקרנה.

Roei152

Well-known member
מנהל
השבוע בכל אופן לא נראה את שון בלי חולצה עם אליס ואתה יודע את זה .. כמו עם עילי ומיקה...

YossihNew

Well-known member
גדול עלינו: |בנים| |אליהו| (ראשון-רביעי, 15:00, ZOOM HOT)

פרק 14- הפאה:

בעל הדירה מגיע מחו"ל כדי לפגוש את השלישיה, וברי לא יכול להפסיק לצחוק בגלל שיש לו פאה. אביבה ממנה את הרצל להיות אחראי משמרת בבאולינג, אבל הוא מגלה שזה משפיע על החברות שלו עם רוני.

פרק 15- הואזה:
יובל שובר את הואזה שפלג ביקש ממנו לשמור עבור אמא שלו. אביבה צריכה את ברי בשביל נבחרת הכדורגל של הבאולינג ומציעה לו הצעה שפוגעת מאוד בהרצל.

פרק 16- מה הבטחתי לו:
הרצל מבטיח לברי הבטחה חשובה, רק הבעיה היחידה היא שהוא לא זוכר מה הוא הבטיח לו. ברי כועס שלא נותנים לו אחריות על כלום והרצל מקבל מאביבה משימה קשה מאוד שהוא לא יכול לעמוד בה.

פרק 17- החלום:
ברי חולם חלום שגורם לו לריב גדול עם יובל. הרצל מחליט לתקן את האוטו של אביבה ומסתבך מאוד. קפוסטין מגלה סוף סוף את המקום של השלישייה והוא הולך וסוגר עליהם.​

למעלה