מה מתיחות? זאת הילי. מגיע לה...שלי הכובשת:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)
פרק 13- אנחנו ביחד בזה:
הילי מקבלת את פרס שחקנית החודש של הליגה, אבל השמחה מתחלפת במתחים חדשים בתוך הקבוצה. איה מתחילה אתגר טיק טוק משעשע עם כוכבים לא צפויים, ושלי לא מבינה את ההתנהגות של מיכאל.
בן יעזור לה להתאושש.פרק 14- גם לא בסדר זה בסדר:
מיכאל נסער ממה שגילה. שלי לא יודעת מה לעשות ולא מצליחה להתרכז במשחק הכי חשוב של העונה – הדרבי המכריע מול מגדל יונייטד, קבוצתו של בן. מי יעזור לה להתאושש בדיוק בזמן הנכון?
ואני מתעניין בעיקר בעלילת המשקה.פרק 15- הדבר הנכון לעשות:
אריות העמק חייבים לצרף שחקן חדש ולשלי יש רעיון מפתיע אך האריות מתנגדים בתוקף. במקביל, בדרה מספר לכולם את הסוד ששלי הסתירה מהם וצדיק מתחיל לייבא משקה מאלבניה שממש אסור לשתות!
מה זה מישהי חדשה...?פרק 16- זאת אני:
אלינור מגיעה לביקור וצריכה להכיר מחדש את שלי. במקביל, האריות מחפשים את הדרך הנכונה לנצח את משחק הפלייאוף הראשון שלהם נגד הצ'יטות, ומיכאל חוזר לבלט ופוגש מישהי חדשה...
לא, צליל מצוינת, כן? אבל לא הבנתי למה צימר פתאום נגד טולי אחרי שהיא החליפה ככה שחקניות של גיורא.המפקדת 2:![]()
(ראשון ורביעי, 21:15, כאן 11)
פרק 8- להפסיד בקרב:
צליל מאבדת תקווה שתקבל המלצה לקצונה מנועה, ומגלה אפשרות לחיים אחרים בבסיס. כפיר טומן מלכודת לטולי ונועה מגלה תופעה מדאיגה בקרב חיילי המחלקה.
פרק 9- לנצח במערכה:
הבט"ר עומד למסדר במעמד מפקד מג"ל, וכולם במתח: הילל מסתכן כדי להתחבב מחדש על חבריו, צימר מחבלת לטולי בהכנות למסדר, וצליל חוצה עוד גבול.
מה זה לאסוף מתחנת רכבת? עולם מעוות.שומקום:![]()
(ראשון-רביעי, 15:30, TEEN NICK YES)
פרק 10:
נופר פורשת את הרעיון לחיסול סופי של שומקום. עדן מעורערת מביקורו של האורח. ללי ודנה מצותתות. האני וללי מפתיעים את החבורה עם משימה מיוחדת. ללי אוספת את אדם מתחנת הרכבת. החבורה חוגגת את היציאה לדרך חדשה.
לילה בסוויטה...?פרק 11:
ללי דורשת הסברים. ללי ועדן נקלעות לריב דרמטי. אושר מציע לשלם על לילה ראשון בריזורט ומזמין את עדן להצטרף. ללי עצובה בגלל הריב עם עדן. עדן ואושר מבלים לילה בסוויטה. אדם דורש מנופר להפסיק להתקשר אליו.
ניב רז בא?פרק 12:
ללי, עדן ודנה מבקרות בתחנת המשטרה. אדם מתעניין למה ללי כל כך מרוצה. דנה חוקרת את עדן ואושר על הלילה שבילו ביחד. לעדן יש רעיון מבריק. המשטרה מבקרת שוב בשומקום.
מר פלדמן!פרק 13:
נופר מגיעה לשומקום כדי לדבר עם ללי. האני וללי מטילים על כולם משימות שימנעו מנופר לגלות את האמת. הבנות מחליטות לחטט בג'יפ של נופר. לדנה יש אורח מפתיע.
עדיין לא הגענו לשלב הזה שבו סקס הוא חופשי בסדרת נוער כזאת.. לא יקרה לאושר מה שקרה לאדם שנאלץ להתפשט ולהשאר בלי חולצה ..לילה בסוויטה...?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.