שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שלי הכובשת: |כרגל| |נקבה| (ראשון-רביעי, 15:30, כאן חינוכית)

פרק 5- ווינריות:

אחרי שהילי מורחקת בכרטיס אדום, שלי מנסה לעזור לה להתמודד עם הלחץ מצד אביה ומקבלת תמיכה מכיוון מפתיע. ציקי בטוח שמצא את הסיבה האמיתית להפסדים ויוצא למסע ששם את המוניטין האופנתי של חברי הקבוצה בסכנה.

פרק 6- הטיול:
אריות העמק יוצאים לטיול בהדרכתו של בדרה בתקווה שזה מה שירים לו מעט את הביטחון העצמי. במקביל, איה ונווה מתמודדים עם אתגר חשוב לא פחות- החלפת תמונת הפרופיל ומיכאל שואל את שלי שאלה שרצה לשאול הרבה זמן.

פרק 7- יש שוער בשער:
שלי ומיכאל צריכים למצוא פתרון למצבם החדש, תמר מנסה לשתף את שלי בחדשות מרגשות אך שלי מרוכזת בעצמה, וגם... למה נווה התחיל להסתובב עם קשת בשיער ומה לאיה היה לומר בנושא?

פרק 8- לבעוט את זה:
עדן מוטרד כאשר הוא מגלה שבמשחק הקרוב האריות משחקים נגד ילדים מבית הספר הקודם שבו הוא למד. במקביל, שלי מנסה לקבל את סליחתה של תמר, וצדיק מארגן לאריות כתבה לטלוויזיה שתפרסם את העסק החדש שלו.​

YossihNew

Well-known member
גדול עלינו: |בנים| |אליהו| (ראשון-רביעי, 15:00, ZOOM HOT)

פרק 6- החולה המדומה:

רוני מזמינה את הרצל ללכת איתה להופעה של להקת "כוורת", אבל ברי החולה מטרפד להם את התוכניות. יובל מקבל מכתב שרשרת בווטסאפ ונכנס להיסטריה!

פרק 7- אחד באפריל:
הרצל ורוני עושים מתיחת אחד באפריל על אביבה שיוצאת משליטה לגמרי. יובל וברי מגלים את השיטה לקבל מלא דברים בחינם, אבל יובל נסחף עם זה לגמרי. שחקן אורח: קווין רובין.

פרק 8- ההצעה:
הלל מבקש מהשלישייה לעזור לו עם הצעת נישואין לרוני. הרצל ממש לא אוהב את זה. יובל עושה טעות ביום של הורדת השולחן לרחוב, ומסבך את השלישייה בצרות גדולות.

פרק 9- יום הולדת לפלג:
חוגגים יום הולדת לפלג, אבל הוא ממש לא מרוצה ומבקש משהו אחר לגמרי. הרצל מתחרפן מזה שרוני מצטלמת לפרסומת עם בחור חתיך. יובל וברי מנסים לשכנע את אליעד נחום לברך את פלג. שחקן אורח: אליעד נחום.​

YossihNew

Well-known member
המפקדת 2: |חייל| |נקבה| (ראשון ורביעי, 21:15, כאן 11)

פרק 4- מורשת קרב:

בזמן שנועה חוששת מהתקרבות המפקדות שלה אל טולי, יוגב מגלה שהילל מתקשה להשתלב במחלקה של נועה ויוזם מבצע לשיקום את מעמדו החברתי.

פרק 5- מכת אש:
בשביל לאחד את המחלקה נועה יוזמת יום אימון מיוחד בשטח ומסרבת לוותר עליו גם לנוכח עומס חום, חזיונות מערערים ולחץ מצד טולי. כפיר מקבל בשורה משמחת אך מתקשה לשמוח ממנה.​

דיברגנט חדש

Well-known member
המפקדת 2: |חייל| |נקבה| (ראשון ורביעי, 21:15, כאן 11)

פרק 4- מורשת קרב:

בזמן שנועה חוששת מהתקרבות המפקדות שלה אל טולי, יוגב מגלה שהילל מתקשה להשתלב במחלקה של נועה ויוזם מבצע לשיקום את מעמדו החברתי.

פרק 5- מכת אש:
בשביל לאחד את המחלקה נועה יוזמת יום אימון מיוחד בשטח ומסרבת לוותר עליו גם לנוכח עומס חום, חזיונות מערערים ולחץ מצד טולי. כפיר מקבל בשורה משמחת אך מתקשה לשמוח ממנה.​
פרק 5 מיותר, ירוד בצורה מבזה, מקווה שהסדרה לא תמשיך ככה.

YossihNew

Well-known member
בוגד: |מטוס| (חמישי, 20:15, HOT 3)

פרק 8 ואחרון:

המתח מגיע לשיאו בפרק סיום העונה. החטופים שבים הביתה. ג׳ורג׳י חושד שבוגד פועל מתוך השב״כ, ומגלה ש״הרומח״ הוא לא מי שחשבנו.

YossihNew

Well-known member
שומקום: |כלב| |תו| (ראשון-רביעי, 15:30, TEEN NICK YES)

פרקים 1-2: מקום לדאגה

סדרה מוזיקלית בכיכובה של אלה לי להב. ללי גורדון מציגה לאדם, החניך החדש את ''שומקום''. ריקי נותנת לללי מתנת יומולדת מאוחרת. ביה''מ עומד להכריע סופית את גורלו של בית האומנה, והחבורה נוסעת לת''א כדי לשמוע את פסק הדין.

פרק 3:
ללי מזעיקה את עדן, ולאד ומיה לבית החולים. נופר ברגר מוטרדת מהחדשות. ולאד חושש שהרשויות יקחו את טאשה מ''שומקום''. לנופר ברגר יש רעיון.

פרק 4:
החבורה מודאגת ממצבו של ולאד. ללי ואדם נוסעים ביחד לתל אביב. עדן אומרת לוולאד בדיוק מה שהיא חושבת. אדם וללי מתאכזבים בתל אביב. עדן וללי הולכות לבקר את ריקי.

פרק 5:
עדן מנסה לשכנע את ללי לעשות צעד. ולאד ומיה חוקרים את אדם. אדם עושה הסכם עם ולאד. ולאד מגייס את האני ואת כל האומץ שיש לו. עדן מסבירה לללי שהכל בחיים זה גורל.​

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

Roei152

Well-known member
מנהל
מוזר קצת שבתקצירים כתוב "מיה" שהכוונה לדנה..
אני יודע שאורי נתן לדנה את השם מיה , ושינה בעקבות הליהוק אבל הייתי בטוח שאת התקצירים כותבים אחרי שהפרקים מוכנים לשידור

YossihNew

Well-known member
זהו, תהיתי אם הם מתכוונים למיה.

אני גם זוכר את הסטורי שהוא עשה החלפת שמות.

למעלה