שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
שישו ושמחו: |חרדי| |תו| (שני, 21:15, כאן 11)

פרק 7- עוד אבנך בתולת ישראל:

דודי מוציא שיר חדש ליוטיוב וסופג עלבונות. כדי לעורר את לבו של אחיו, הוא מבצע פעולה קיצונית. לנגנטל מקבל את משרת הרל"ש אך הקרבה לויזנר גובה ממנו מחיר.​

YossihNew

Well-known member
מנאייכ 2 |שוטר| |שטן| (כאן 11, ראשון וחמישי, 21:15):

פרק 12- האשמה:

טל מתעוררת ומפנה אצבע מאשימה לכיוון מי שלדעתה ניסה לחסל אותה. איזי מוצא את עצמו נשאב בחזרה לעולם שחשב שהשאיר מאחור.

פרק 13- שיבוש:
ברק מבין שהוא נמצא שוב בסכנה ומתחיל לפעול בהתאם. בינתיים צוות הבדיקה של מח"ש מתחיל לעבוד - אבל עם המון מקלות בגלגלים.

מנאייכ 2 |שוטר| |שטן| (כאן 11, ראשון וחמישי, 21:15):

פרק 12- האשמה:

טל מתעוררת ומפנה אצבע מאשימה לכיוון מי שלדעתה ניסה לחסל אותה. איזי מוצא את עצמו נשאב בחזרה לעולם שחשב שהשאיר מאחור.

פרק 13- שיבוש:
ברק מבין שהוא נמצא שוב בסכנה ומתחיל לפעול בהתאם. בינתיים צוות הבדיקה של מח"ש מתחיל לעבוד - אבל עם המון מקלות בגלגלים.
הפרק הראשון היה מאוד מבורדק, קפץ מנושא לנושא וגם חבל שהם לא נתנו תקציר לסוף העונה הקודמת.

YossihNew

Well-known member
ירושלים: 🕌 (חמישי 20:15 HOT 3)

פרק 9:

אמיר במרוץ נגד הזמן כדי למצוא את מטעני הנפץ בהר הבית, אך עליו לשכנע את שירה, עבדאללה, מני וברק לשתף פעולה לפני שיהיה מאוחר מדי.

YossihNew

Well-known member
בלאדי מורי |לב| |אוטו| (YES TV DRAMA, חמישי, 21:30):

פרק 6:

מורי ודנה מפרקות את דירת הרווקות ועוברות לגור כל אחת עם בן זוגה. מה שנראה לרגע כמו סוף מהאגדות, נגמר כמו תלמה ולואיז.

YossihNew

Well-known member
מקיף מילאנו- שבוע אחרון: |שמלה||אוטו| (ראשון עד שלישי 18:00 - כאן חינוכית)

פרק 53- חולה עליה:

רועי מתאמץ לחגוג לזיו יום הולדת מוגזם ויוקרתי שהופך לאסון. ההתמכרות החדשה של עומר שמה אותו במסלול התנגשות עם כל העולם. סופי מנסה להבין האם היא מוכנה באמת לפעם הראשונה.

פרק 54- יש לך אותי:
תלמידי מקיף מילאנו מתגייסים לתמוך בקמפיין של מנואל וציון מוצא את עצמו במבחן נאמנות. אשר יוצא לגלות מה אדם מסתיר אבל מלי מגינה על חבר שלה בחירוף נפש. סופי וגיא עושים צעדים לקראת הצעד הגדול.

פרק 55- עלה לו לראש:
מסע הבחירות מגיע לשיא ומקיף מילאנו עתיד להשתנות לתמיד. גילוי הסוד של אדם מזעזע את כולם ובעיקר את עומר ונורי. סופי חוזרת אל גיא עם בשורה. זיו מנסה לגשש את דרכה חזרה אל מלי, שבוחרת בצעד מפתיע במיוחד…​

YossihNew

Well-known member
פרק 53- חולה עליה:
רועי מתאמץ לחגוג לזיו יום הולדת מוגזם ויוקרתי שהופך לאסון. ההתמכרות החדשה של עומר שמה אותו במסלול התנגשות עם כל העולם. סופי מנסה להבין האם היא מוכנה באמת לפעם הראשונה.​
כן, עומר, זה מה שקורה כשעושים סמים. סופי מבינה לאט ורועי... רועי שוב מסתבך.

פרק 54- יש לך אותי:
תלמידי מקיף מילאנו מתגייסים לתמוך בקמפיין של מנואל וציון מוצא את עצמו במבחן נאמנות. אשר יוצא לגלות מה אדם מסתיר אבל מלי מגינה על חבר שלה בחירוף נפש. סופי וגיא עושים צעדים לקראת הצעד הגדול.

פרק 55- עלה לו לראש:
מסע הבחירות מגיע לשיא ומקיף מילאנו עתיד להשתנות לתמיד. גילוי הסוד של אדם מזעזע את כולם ובעיקר את עומר ונורי. סופי חוזרת אל גיא עם בשורה. זיו מנסה לגשש את דרכה חזרה אל מלי, שבוחרת בצעד מפתיע במיוחד…​
אשר יגלה? אוקיי. והבחירות. וסוף העלילה המעניינת. ו... רועי, אנחנו עומדים לראות את מבורך וגיא עושים את זה במסך גדול? זה לא גורם לך קצת להיות מוטרד? אנחנו נצפה בזה עם מלא אנשים... ומיקה ועילי יהיו שם, זה כאילו... כאילו אנחנו צופים בהקרנה של פורנו. מי סידר את זה? שיר זוארץ?

Roei152

Well-known member
מנהל
רועי, אנחנו עומדים לראות את מבורך וגיא עושים את זה במסך גדול? זה לא גורם לך קצת להיות מוטרד
אין מצב שתהיה סציננת סקס מלאה .. שנראה את עילי בלי חולצה ומיקה לובשת בגד חושף שוכבים מחובקים במיטה ..\
זה לא סרט י הסיום של דמדומים או לכל הנערים שאהבתי - דרמוות שמיוגות לגיל 11+ ששם היה סקס בפועל ..
זה פרקי הסיום של מילאנו דרמה שמיועדת לבני 8 במסגרת של השמיניה , האי , ראש גדול ..

YossihNew

Well-known member
אין מצב שתהיה סציננת סקס מלאה .. שנראה את עילי בלי חולצה ומיקה לובשת בגד חושף שוכבים מחובקים במיטה ..\
זה לא סרט י הסיום של דמדומים או לכל הנערים שאהבתי - דרמוות שמיוגות לגיל 11+ ששם היה סקס בפועל ..
זה פרקי הסיום של מילאנו דרמה שמיועדת לבני 8 במסגרת של השמיניה , האי , ראש גדול ..
איך בני שמונה והם מדברים על סקס, רועי? זה מיועד לנוער בגילאי 13 לפחות.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני התחלתי לראות השמינייה שהייתי בן 12 לפחות , אבל אחותי התחילה בגיל 9...
נו ? זה בדיוק מה שאני אומר .. אתה תראה באולם ילדים צעירים בני 9-10 צופים במבורך וגיא עושים סקס לא מלא .. כי עילי בטח יהיה בלי חולצה ומיקה תלבש בגד חושפני מתאים , מחובקים במיטה ,.. וזה בהנחה שיראו בפועל את הסקס

Roei152

Well-known member
מנהל
הסינון של מילאנו הוא 8+..
אנחנו פשוט גדלנו על השמיניטה , ולכן אנחנו יותר "מיושנים" אבל אפילו בטין ניק יכולים להיד פאק , וקללות יותר חופשיות ..

YossihNew

Well-known member
עם כל הכבוד לסינון, זה ממש לא לילדים בני שמונה, זה לנערים ואפילו אבנר ברנהיימר יודע... בוא, בסדרות לילדים לא מדברים על סקס.

Roei152

Well-known member
מנהל
אממ החינוכית ענו לי שזה כן סדרה לגיל 8 ומעלה ..
ההחלטה של כל משפחה אם לתת לילדים לצפות או לא ..
אני יודע שמשפחה נורמטיבית בישראל , לא תתן לילדים צעירים מדי לצפות בסדרות כאלו.. .. ואני רוצה ללהתיחס לנקודה שהגבת עליה באינסטוש שמשרד החינוך החליט לחנך לחינוך מיני מכיתה א .. בטח שלא יחשפו ילדים בכיתה א לסקס ולפעולות שנלוות אליו .. ילמדו אותם על לסרב למישהו שרוצה לגעת להם בגוף , תוכנית "הגןף שלי הוא ברשותי", לא חייבים ישר לקפוץ לכך שזה יכלול את הרבדים העמ וקים של סקס , ההבדל בין בנים לבנות....

Tracy_Niggle

Well-known member
אני לא מאמינה שהם מתייחסים לעלילות כמו התמכרות או פגיעה עצמית למשך כמה פרקים אבל העניין של גיא ומבורך עם מיניות נמשך כל העונה. אין שום בעיה בלדבר על נושאים כמו סקס בפעם הראשונה, אבל לא כשזה בא על חשבון נושאים חשובים הרבה יותר! איפה סדר העדיפויות? שוב, יוצרי הסדרה מראים את ההעדפה שלהם למבורך-גיא-עומר-נורי על פני כל דמות אחרת. ואם זה העניין, למה שאר הדמויות נמצאות בסדרה בכלל אם צריך לחכות שלושה פרקים עד שיראו אותם שוב בכל פעם?
העניין של גיא ומבורך היה צריך להיות מקסימום כמה פרקים, הם מושכים את זה הרבה יותר מידי.

YossihNew

Well-known member
זיגי 4 🎭|אורגן| (ראשון-רביעי 15:30, TEENNICK, ב-HOT)

פרק 59- ידיים למעלה:

אזולאי לא מאפשר לנטע לצאת, והשוטרים מכתרים את הבית. מופע ההתרמה של תמר יוצא לדרך. ניתאי ועילי מתעמתים בגלל שיקמה, אך היא מפתיעה את ניתאי בתגובתה. ניב מוצא את תמר מוטלת על השביל.

פרק 60- המופע:
החבורה מכינה את המופע לזכרה של תמר, וניב מתקשה להתמודד עם האבל. חברה מעברה של שיקמה מופיעה שוב ועומדת לשנות את חייה. ניתאי מתקשה לעכל את הפרידה משיקמה. למיקי יש מושא אהבה חדש ומפתיע.

פרק 61- אורקה:
המשטרה מזהירה את נטע מפני דרור, אך היא נפגשת איתו למרות זאת. שיקמה פוגשת לראשונה את אורקה, המורה הנערצת לריקוד. מיקי בוחנת האם היא באמת מאוהבת בדורי. ניב לא מרשה לעצמו להתפרק.

פרק 62- הראיון:
ניב מפנה את כאבו אל קלוד ומאשים אותו במותה של תמר. איתמר נפרד מבר בגלל הדעות של אביה, אך מופתע מתגובתה של אמו. דורי, שעדיין אוהב את נטע, מגלה את רגשותיה האמיתיים כלפיו.​

YossihNew

Well-known member
פרק 60- המופע:
החבורה מכינה את המופע לזכרה של תמר, וניב מתקשה להתמודד עם האבל. חברה מעברה של שיקמה מופיעה שוב ועומדת לשנות את חייה. ניתאי מתקשה לעכל את הפרידה משיקמה. למיקי יש מושא אהבה חדש ומפתיע.​
טוב, לפחות יש מופע. מעניין אם ניתאי ילך לבר. ובנוגע למיקי ומושא האהבה שלה, אני רוצה לפנות אל מי שאמור להיות מושא האהבה האמיתי שלה...

*הולך עם דן אל מחוץ לעיני הפורום הבוחנות*

תקשיב טוב, אתה אומר לי עכשיו מה עשית בין העונות, יש לי הוכחות שאתה בעצם לא אחר מאשר... איה! איה! מה אתה עושה?! איה! לא, לא, אני לא אמרתי שום דבר, אתה רק עבדת בבורגר בין העונות! לא, אני לא אמרתי כלום! סליחה! מה? למרוד במנהלת אושר בגלל שאבא שלה מרוויח המון מהמחירים המופקעים? אני לא מתכוון לצאת נגד... איה! ברור, ברור, דן, הכל בסדר... כן... כן... סליחה, אתה בסדר גמור.

*חוזר מושפל מאוד עם דן אל עיני הפורום הבוחנות*

לפחות החיים עצמם תבוא ותסייע לכולנו...
פרק 61- אורקה:
המשטרה מזהירה את נטע מפני דרור, אך היא נפגשת איתו למרות זאת. שיקמה פוגשת לראשונה את אורקה, המורה הנערצת לריקוד. מיקי בוחנת האם היא באמת מאוהבת בדורי. ניב לא מרשה לעצמו להתפרק.​
מה?! אתם רוצים להגיד לי שמדובר בכלל במירב- החברה השפוטה של שיקמה שתבוא ותציע לה לרקוד?! אגב, מישהו זוכר איזה חודש מתחיל בשבוע הבא? בעצם... איזה שני חודשים מתחילים שבוע הבא? שירה לוי יודעת, היא מכירה לעומק את שני החודשים האלה. ואני לא אגיב על מיקי ודורי, אין לי מושג מאיפה העלילה הזאת הופלצה.
פרק 62- הראיון:
ניב מפנה את כאבו אל קלוד ומאשים אותו במותה של תמר. איתמר נפרד מבר בגלל הדעות של אביה, אך מופתע מתגובתה של אמו. דורי, שעדיין אוהב את נטע, מגלה את רגשותיה האמיתיים כלפיו.​
מה? ניב... אני לא מאמין. אני לא מאמין! אתה אומר לי ש... לא. אל תגיד את זה. זה לא יכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא חשבתי שהוא יגיע לרמה הזאת!!!!!!!!!!!!

בטח נטע תגיד משהו לדורי והוא יבחר להיעלב.

תגידו, נראה לכם שלכבוד זיגי הממשלה נפלה? נראה לכם שגם במציאות אבנר נתניהו מנהל רומן עם הבת של יאיר לפיד? ושניהם אוטיסטים, אז כאילו זה בכלל מקשר למיוחדת?​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
פלמ"ח 3 |חייל| |דויד| (חמישי 15:30, TEENNICK, ב-YES)

פרק 81:

החבורה מתאחדת במבצע פריצה מלהיב לכלא הבריטי כדי לחלץ את יוחנן וגאולה, שלהפתעת כולם לא רוצים להשתחרר.

למעלה