שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
טהרן 2 🇮🇷 (כאן 11, שבת, שלישי, 21:15):
פרקים 9+10 (כבר באתר):

עונה שניה לדרמת המתח, זוכת האמי הבינ"ל. פרק 1. 13,000: תמר רביניאן ניתקה קשר עם המוסד וחיה במחתרת בטהרן יחד עם בן זוגה מילאד כהאני. בעוד הם מתכננים לברוח אל הגבול מאיראן, המוסד שוב יוצר אתה קשר. פרק 2- שינוי בתוכנית: תמר נשארת בטהרן כדי לבצע משימה חדשה. מילאד משוכנע שזו החלטה אובדנית. ראשת המוסד יוליה מגן מורה לסוכנת המוסד המקומית מרג'אן מונתזמי (גלן קלוז) לסייע לתמר.

פרק 11- PTSD:
פראז ויד ימינו עלי עורכים מצוד אחר תמר ומילאד. מרג'אן חודרת לביתו של פראז כדי לנטרלו, במסווה של פסיכולוגית המטפלת באשתו. תמר יוצרת קשר עם פיימאן, בנו של מוחמדי. מילאד לא עומד בלחץ.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
ריקוד האש: |חרדי| |אש| (YES DRAMA, ראשון, 21:00):
פרק 3:

נתן חוזר לייעץ לנשים וסופג ביקורת קשה ממשפחתו. פייגי מסרבת ללכת לפגישת שידוך ומעוררת את זעמה של רייזי. החתן של שיינה לא ראה עדיין את הצלקת שעל פניה ופייגי עומדת לצידה בשעה הקשה.​

YossihNew

Well-known member
ספיידרז: |בלש| |משפחה| (ראשון-רביעי 15:30- TEENNICK HOT)

פרק 61- אבן האסטרואיד:

הספיידרז עוזרים למיה ומרקו להכין את מערת אורנים למבקרים שירצו לראות את שלד הדינוזאור. טומי עוקר בטעות אבן פרה-היסטורית מהמערה וזורק אותה ביער עם תוצאות הרסניות.

פרק 62- האמבות:
הספיידרז מראים למרקו את הקורים שהרעילו את העצים. טומי מנסה להתחבר עם זוג ולוגרים פופולאריים שעושים סרטוני מתיחות בשמורה. אלה נאלצת לחפש לוקיישן אחר לצילום.

פרק 63- חשדות:
הספיידרז מתחקרים את ארי וליבי. בנג'י מביא את אלה לבית שלו, שם היא עדה לשיחה חשודה. דין ודיוויד מגיעים לנופש בשמורה.

פרק 64- המפתח:
טומי מנסה להרשים את הוולוגרים כדי שיצרפו אותו למתיחות שלהם כשחקן ראשי. ניקי ודניאל שולחים את אלה להשיג מפתח למזווה. דניאל נאלץ להסתיר ממיה את חשדות הספיידרז באביה.​

YossihNew

Well-known member
פרק 62- האמבות:
הספיידרז מראים למרקו את הקורים שהרעילו את העצים. טומי מנסה להתחבר עם זוג ולוגרים פופולאריים שעושים סרטוני מתיחות בשמורה. אלה נאלצת לחפש לוקיישן אחר לצילום.​
יופי חבר'ה, רק למרקו תראו. וטומי מנסה משום מה למצוא חן בעיניי ההזויים. ואלה הייתה צריכה לנסוע לאגם הנסתר בכלל, יותר אטרקטיבי...

פרק 63- חשדות:
הספיידרז מתחקרים את ארי וליבי. בנג'י מביא את אלה לבית שלו, שם היא עדה לשיחה חשודה. דין ודיוויד מגיעים לנופש בשמורה.​
כל עונה מסתבר שאבא של מישהו זה הבן אדם הרע, נשבע לכם, זה הנוסחה של מיכל בצורה הכי ברורה שיש. זה אצל ניקי ושון (לפחות ככה היא חשבה), וזה אצל בנג'י ואלה, ואצל מיה ודניאל! מזלנו שלא נקבל כזה דבר עם טומי!

פרק 64- המפתח:
טומי מנסה להרשים את הוולוגרים כדי שיצרפו אותו למתיחות שלהם כשחקן ראשי. ניקי ודניאל שולחים את אלה להשיג מפתח למזווה. דניאל נאלץ להסתיר ממיה את חשדות הספיידרז באביה.​
הנה, הנה, בבקשה, אמרתי לכם. חשדות באבא. תמיד!

YossihNew

Well-known member
דבר אחד שלא הבנתי-

איך היא מיה גרין והוא מרקו בלום?!

YossihNew

Well-known member
כן, אבל אם ככה היא לא צריכה להיות עם השם של האבא ולא של האמא?

אני לא זוכר מה מיה אמרה על אמא שלה. וזה מוזר לי שהיא קרובה לאבא שלה וזה לא אותו שם המשפחה.

שיר m

Well-known member
לאו דווקא.

גם אני לא זוכרת אם היא הזכירה את אמא שלה...

YossihNew

Well-known member
מקיף מילאנו: |שמלה||אוטו| (ראשון עד שלישי 18:00 - כאן חינוכית)

פרק 32- נורי החדשה:

זאת שנה חדשה במקיף מילאנו! התוכניות של עומר לקראת החזרה של נורי מתפוצצות לו בפנים, תלמיד חדש (טל גרושקה) שמצטרף לכיתה מאלץ את סופי וגיא לעבור שלב בזוגיות וראשת העיר מנחיתה בשורה שמשנה הכל.

פרק 33- נחיתה קשה:
כדי להתגבר על ההתחלה המקרטעת, נורי ועומר יוזמים ארוחה איטלקית יחד עם סופי וגיא, שהופכת לשדה קרב. זיו מתראיינת לכתבה בפרויקט 20 מתחת ל-20 ומוצאת את עצמה מתעמתת עם פצעים מהעבר.

פרק 34- באג בתוכנה:
במסיבת בריכה לוהטת בבית של זיו צפים כל הקשיים בזוגיות של נורי ועומר, של גיא וסופי ואפילו של שירן ושובל. רועי מסתבך עם אימא של זיו ואדם מגלה שלאפליקציה שלו יש בעיה מיוחדת מאוד...​

YossihNew

Well-known member
פרק 32- נורי החדשה:
זאת שנה חדשה במקיף מילאנו! התוכניות של עומר לקראת החזרה של נורי מתפוצצות לו בפנים, תלמיד חדש (טל גרושקה) שמצטרף לכיתה מאלץ את סופי וגיא לעבור שלב בזוגיות וראשת העיר מנחיתה בשורה שמשנה הכל.​
אוי, עומר, היא בסך הכל צבעה שיער! אני לא הבנתי למה אדם קשור למבורך בכלל, חשבתי שהוא קשור לנורי נור. וראשת העיר היפהפייה (אך ההומופובית?) תנסה לפגוע בכולנו. אני מחליק הכל כי ראשת העיר יפה שזה לא חוקי.
פרק 33- נחיתה קשה:
כדי להתגבר על ההתחלה המקרטעת, נורי ועומר יוזמים ארוחה איטלקית יחד עם סופי וגיא, שהופכת לשדה קרב. זיו מתראיינת לכתבה בפרויקט 20 מתחת ל-20 ומוצאת את עצמה מתעמתת עם פצעים מהעבר.​
אתם לא מבינים שדאבל דייטים זה רק מרכיב לצרות? והנה זיו חוזרת להתעמת עם אחד הזבלים. מעניין.

פרק 34- באג בתוכנה:
במסיבת בריכה לוהטת בבית של זיו צפים כל הקשיים בזוגיות של נורי ועומר, של גיא וסופי ואפילו של שירן ושובל. רועי מסתבך עם אימא של זיו ואדם מגלה שלאפליקציה שלו יש בעיה מיוחדת מאוד...​
מסיבת הבריכה תהיה מעניינת. רק קשיים יש בזוגות! ושובל, אל תעשי כלום לשירני שלי. מעניין מה הקטע עם האפליקציה...

רועי מסתבך עם אימא של זיו​
אבל האופי שלה כל כך טוב! איך יכול להיות שהוא הסתבך עם מישהי עם אופי כזה נפלא?! כולם רוצים בחורות עם אופי כמוה! לא...?

Roei152

Well-known member
מנהל
אני לא הבנתי למה אדם קשור למבורך בכלל,
עכשיו ברור מה גורם לגיא לעשות יפתח הר לב , ולשיר לה שיר , רק שפה אין כניסה מפתיעה מלונדון או פגיעה באזרח ..
חשבתי שהוא קשור לנורי נור
ואני חשבתי שהוא קשור לשירניי. ..
עכשיו זה ברור , האפליקציה שלו שעוד לא ידוע לי מה היא עושה . פוגעת איכשהו בכולם...
מה גרושקה מעולל בתור חנון מאז שהמאה התחלפה והמחשבים והטלפונים החכמים באו?

YossihNew

Well-known member
תמיד היו לו רעיונות שהקדימו את זמנם ועכשיו יש לו את האופציה להיות אבנר רימון החדש.

אגב, הקשר לשירן זה פשוט שהם מכירים ממועצת התלמידים, וגם הוא אמור לסבך אותה ומין הסתם אשר והוא יהיו באותה מגמה.

Roei152

Well-known member
מנהל
, אבל אמרו שהוא מבלבל גם את שירן..
אווף הלוואי שהאהבה תנצח אותו ...

למעלה