יופי חבר'ה, רק למרקו תראו. וטומי מנסה משום מה למצוא חן בעיניי ההזויים. ואלה הייתה צריכה לנסוע לאגם הנסתר בכלל, יותר אטרקטיבי...פרק 62- האמבות:
הספיידרז מראים למרקו את הקורים שהרעילו את העצים. טומי מנסה להתחבר עם זוג ולוגרים פופולאריים שעושים סרטוני מתיחות בשמורה. אלה נאלצת לחפש לוקיישן אחר לצילום.
כל עונה מסתבר שאבא של מישהו זה הבן אדם הרע, נשבע לכם, זה הנוסחה של מיכל בצורה הכי ברורה שיש. זה אצל ניקי ושון (לפחות ככה היא חשבה), וזה אצל בנג'י ואלה, ואצל מיה ודניאל! מזלנו שלא נקבל כזה דבר עם טומי!פרק 63- חשדות:
הספיידרז מתחקרים את ארי וליבי. בנג'י מביא את אלה לבית שלו, שם היא עדה לשיחה חשודה. דין ודיוויד מגיעים לנופש בשמורה.
הנה, הנה, בבקשה, אמרתי לכם. חשדות באבא. תמיד!פרק 64- המפתח:
טומי מנסה להרשים את הוולוגרים כדי שיצרפו אותו למתיחות שלהם כשחקן ראשי. ניקי ודניאל שולחים את אלה להשיג מפתח למזווה. דניאל נאלץ להסתיר ממיה את חשדות הספיידרז באביה.
פרק 32- נורי החדשה:
זאת שנה חדשה במקיף מילאנו! התוכניות של עומר לקראת החזרה של נורי מתפוצצות לו בפנים, תלמיד חדש (טל גרושקה) שמצטרף לכיתה מאלץ את סופי וגיא לעבור שלב בזוגיות וראשת העיר מנחיתה בשורה שמשנה הכל.
אתם לא מבינים שדאבל דייטים זה רק מרכיב לצרות? והנה זיו חוזרת להתעמת עם אחד הזבלים. מעניין.פרק 33- נחיתה קשה:
כדי להתגבר על ההתחלה המקרטעת, נורי ועומר יוזמים ארוחה איטלקית יחד עם סופי וגיא, שהופכת לשדה קרב. זיו מתראיינת לכתבה בפרויקט 20 מתחת ל-20 ומוצאת את עצמה מתעמתת עם פצעים מהעבר.
מסיבת הבריכה תהיה מעניינת. רק קשיים יש בזוגות! ושובל, אל תעשי כלום לשירני שלי. מעניין מה הקטע עם האפליקציה...פרק 34- באג בתוכנה:
במסיבת בריכה לוהטת בבית של זיו צפים כל הקשיים בזוגיות של נורי ועומר, של גיא וסופי ואפילו של שירן ושובל. רועי מסתבך עם אימא של זיו ואדם מגלה שלאפליקציה שלו יש בעיה מיוחדת מאוד...
אבל האופי שלה כל כך טוב! איך יכול להיות שהוא הסתבך עם מישהי עם אופי כזה נפלא?! כולם רוצים בחורות עם אופי כמוה! לא...?רועי מסתבך עם אימא של זיו
עכשיו ברור מה גורם לגיא לעשות יפתח הר לב , ולשיר לה שיר , רק שפה אין כניסה מפתיעה מלונדון או פגיעה באזרח ..אני לא הבנתי למה אדם קשור למבורך בכלל,
ואני חשבתי שהוא קשור לשירניי. ..חשבתי שהוא קשור לנורי נור
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.