שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
סדרת נוער אחת נגמרת, אבל בשבוע הבא יהיו ספוילרים אחרת!

YossihNew

Well-known member
עלומים: |בנים||משטרה|☀️- שני וחמישי 21:30 - כאן 11

פרק 5- איפה הכלה? :
מנחם מחפש את אושר כדי לנקום בו. ביה"ס מארגן אירוע לגיוס לצה"ל לקראת הועדה למחיקת תיקים של אושר. נעמי מחליטה לעשות מעשה ולפענח את ההודעה שאבנר שלח לה ומחק.

פרק 6- חמישים גרם קריסטל:
אושר מצליח להיפטר ממשלוח הסמים ומתכונן לוועדה למחיקת תיקים שתקבע אם יתגייס לצה''ל. יניב מבין שהסתבך עם מנחם כשבא לעזור לאושר ונעמי מגלה סוד שיטלטל את חייה עם אבנר.​

YossihNew

Well-known member
מקיף מילאנו: |שמלה||אוטו| - ראשון עד שלישי 19:00 - כאן חינוכית

פרק 29- חיים בסרט: (ישודר חד פעמית ב-19:25)

עומר מנסה לגייס את זיו, שירן, נורי, גיא וסופי להילחם ביחד על הטיסה למילאנו, בדיוק כשקסם מגיעה לצלם את הסרט הדוקומנטרי שהבטיחה לו שתצלם. כולם מבלים לילה אחד ביחד, בו הכל הולך להשתנות.

פרק 30- 1824 ו-21 אגורות:
ההכנות לתצוגת הסיום יוצאות לדרך אבל שירן סקפטית לגבי הסיכויים שלהם להצליח. גיא וסופי לא מצליחים לעבוד ביחד, רועי מקבל בשורה משמחת אך מטלטלת ועומר ונורי סוף סוף זוכים להיות ביחד. עד ש...

פרק 31- מילאנו:
הפרק האחרון לעונה.
תצוגת הסיום הגדולה היא חלום שהתגשם, אבל הלחץ על רועי כמעט מוציא אותו מדעתו. גיא מתקשה להסתיר את הרגשות שלו כלפי סופי ונורי לא יודעת מה לעשות עם הסוד הענק שהיא שומרת מפני עומר.​

שיר m

Well-known member
נו מה עונה שניה מסתיימת ועוד אין מילאנו באופק

YossihNew

Well-known member
שירן סקפטית- בטח שכן! עם נורי נור שמסתירה סודות וגיא שסופסוף קלט שמבורך בחורה ורועי שנלחץ ויוצא מדעתו, והוא מעולם לא היה בדעתו יותר מדי.

מעניין מה יקרה באותו הלילה (חוץ מעומר ונורי נור).

תראו, חבר'ה, אני יודע שאני... לא דיברתי על זה עד עכשיו. אבל אם שבוע הבא זה שבוע אחרון, אני חושש שיגיע הרגע שמאז יום העצמאות חששתי שיבוא. אתם מבינים שיכול לקרות מצב שאביטל, בשבוע הבא, תשבור את השתיקה ותפצח במונולוג חוצב לבבות כדי להניע את כולם לפעולה?! אתם מבינים שדבר כזה יכול לקרות?! בבקשה, תכינו את עצמכם נפשית למקרה שזה יקרה. או שזה לא יקרה, אני לא יודע...​

YossihNew

Well-known member
אם זה יקרה- תזכרי מי אמר את זה. שיהיה רשום בפרוטוקול או איפה שלא יהיה.

YossihNew

Well-known member
מלכת היופי של ירושלים: |1ספר||לב-ש| - שני עד חמישי yes TV DRAMA 20:30

פרק 38:

ג'ילדה מענה את מרקדה בכשפים, מכריחה אותה לחשוף את סודותיה האפלים, ומקללת אותה בקללה איומה. בקי הקטנה מטופלת במעי פרה מדממים. מר זקס חושש לגורל משפחתו שבגרמניה.

פרק 39:
רוזה וגבריאל מגלים את הסיבה לחייהם האומללים. גבריאל חושף בפני רוזה את כל סודותיו. רחליקה לא מוכנה שלונה תימכר ותהפוך לשפחה. החלטה של דויד מטלטלת את לונה.

פרק 40:
גבריאל מגיע להחלטה אמיצה לגבי מרקדה. יחסי לונה ורוזה מתדרדרים לאלימות. ויקטוריה מוכנה לעשות הכל כדי להרחיק את דויד מלונה. דמות מהעבר מופיעה בבית ארמוזה.

פרק 41:
המשפחה מתקשה להתמודד עם חזרתה של מרקדה. גבריאל הולך ומסתבך בחובות לעבריינים, מה שלא מפריע לו להמשיך ולבזבז כספים. חדשות מגיעות מהקרבות ביוון. לונה וויקטוריה חוששות לגורלו של דויד.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
בשבוע הבא (לפני אחרון, אגב) מרקדה עומדת למות.

כל הקטע הזה של הקללה ובקי קצת הזוי לי מדי. למרות שהבנתי שגם בספר קיללו את משפחת ארמוזה אז... נו, מוזר לי.

רחליקה כרגיל עומדת על דעתה. אגב, ידעתם שבתכל'ס היא מכרה בחנות לפני לונה? היא מכרה בחנות הבגדים בסקיי! ממש! בנשף! בכל אופן, גם השבוע רחליקה הראתה בקיאות היסטורית יותר טובה מלונה וכרגיל היא המלכה. לונה לא מבינה שאמריקה לא במלחמה! רחליקה כועסת שיהורם מרוויח כסף מהמלחמה! בטח רחליקה חלוצת הטבלאות בארץ.

דמות מהעבר... דמות מהעבר... מי זה יכול להיות... או אפרים (למרות שזה לא הכי עבר) או רוחל.

YossihNew

Well-known member
בעלת החלומות: |ישן||חרופ| - שלישי עד חמישי 20:00 -HOT בידור

פרק 38- כי פחדתי:

נור מאשימה את אבי שניסה להרוג אותה כשהייתה ילדה והוא מכחיש, אביבה יוצאת למסע חקירה לגלות את האמת על אבי ויהודה מעמת את שני עם החשדות שלו ומגלה אמת הרבה יותר קשה. ליה מחבלת ביחסים של גל וכפיר.

פרק 39- אני אמרתי ואת עשית:
שני מספרת ליהודה שנירה ניסתה להרוג את רוז ויהודה חושד בה ומעמיד אותה למבחן. שני בפאניקה מהכוונות של יהודה להעניש את נירה, מנסה לשכנע את רוז שתעזור לה להרגיע את יהודה. לירן מנשק את נור.

פרק 40- אהוב שלנו:
שני נשברת ומספרת לנירה ששיקרה ליהודה והאשימה אותה. לנירה יש פתרון שישבור את יהודה ושני מתקשה להשלים איתו. נור מסתירה מיהודה את הנשיקה עם לירן, מבקשת מאביבה שתפרש לה חלום על יהודה והפירוש מטלטל אותה.​

YossihNew

Well-known member
הגענו למצב שמתייחסים לנור גם כרוז וגם כנור. ממש כמו בכפולה.

מי ניסה לרצוח את רוז? די, בחייאת.

אני חושב שכל פרק כאן מסתיים בנור שואלת אם היא רוז רומנו. נשבע לכם, היו איזה עשרה פרקים שזה הסתיים בסצנה כזאת ונמאס לי! נמאס לי! וזה יימשך עד פרק 55!

בנוגע לליה. תראו, אם ליה עושה את זה כי היא מאוהבת בגל בת דודתה, אז שתתבייש לה, לגל מגיע שידוך הגון של אברך-שחקן מבני ברק. אם היא עושה את זה כי היא עצמה מאוהבת בכפיר, זה כבר אחר לגמרי! רבנים רבים אישרו לגברים ונשים כאחד להתאהב בעומר חזן, הרי הוא מותר לכל אדם. כשאלוהים ברא אותו הוא היה צריך לצאת למנוחה ארוכה מאוד, בדיוק בגלל זה אחרי שהוא נולד כל הכיף של הניינטיז נגמר בבת אחת. אומר לכם! הבעיות עם הפלסטינאים? זה רק כי אלוהים נח אחרי שברא את עומר.

YossihNew

Well-known member
להיות איתה 3- פרק 2: |חמץ| |בלונד| - שלישי 21:30 קשת 12

החתונה מתקרבת ונועה מתקרבת לאביגיל. האם היא החברה הכי טובה או שחקנית מעולה שיש לה תוכניות אחרות?

למעלה