שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
מעניין.

נטע ודורי מתקדם יפה. מעניין איך היא תתנקם בניב ועילי. וזאת תהיה סצנה מאוד עצובה בסוף פרק 4...

ההורים של דורי חושדים באחד החברים. ברור. למרות שאני לא מאמין ששוב פעם מוריס מתנגד לדברים אצל הילדים שלו. ולא שאני לא מבין, כאילו, חשוד שאיזה בן אדם מהרחוב שדומה למוריס בילדותו מתפרץ לסדרה ומתחיל לדקלם טקסטים כאילו מדובר בשחקן ממש, אבל האלמוני הזה חף מפשע כל עוד לא הוכח שהוא אשם.

שיקמה הבוגדנית! תמוז יותר טובה ממך! טובה הרבה יותר ואין מה... מה... לא משנה, התבלבלתי ב... זה לא חזק, שיקמה הבוגדנית! ליאור לא צריכה חברה כמוך!

נדב, זה בהפוך על הפוך על הפוך. לא ידעת? זה לא כאילו הוא יותר חתיך ממך אם היא תצטרך מישהו שינפנף עליה וישטוף לה את האוטו... אה, הוא כן.

לא הבנתי מאיפה ניתאי צץ לו, אבל לירז היא אכן מנהלת משמרת מהגיהינום. ויש לה פה גדול. טבעי לגמרי.​

נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
מה אני אגיד לכם?
סיוון , דורי ונטע הולכים להיות גרסה יותר טובה של שלישית החולמים התנגדות של ההורים , עמידהה של שניהם לצדו .. שקמה מתחילה כמתנכלת לתמוז .. יופי .. מחכה לשיפור שלה סטייל יולי ... ולחיבור שלה עם סיוון..

YossihNew

Well-known member
מוזר, חשבתי ששיקמה תהיה יותר נחמדה. למרות שאני יודע שגם היא לא תאהב שזיגי ייקח לה את אור הזרקורים.

אגב, ברור לך שהחברות בין תמוז לשיקמה תהיה בגלל שלשתיהן יש אח מיוחד.

Roei152

Well-known member
מנהל
דווקא אין חברות בינהן , שקמה מתנכלת לתמוז מהתחלה ...
מעניין איך זה חילך ששלישיית זיגי תגיע למופע ? איך בכלל הם מתכננים לדחוס את זה ב20 פרקים שמרכיבים את העונה שלפני הפסטיגל?

למעלה