שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
והפעם... שני מוריסים! שמצטרפים לשני הליאור אשכנזים.

YossihNew

Well-known member
שעת נעילה |חייל|🇮🇱

פרק 6:

הזמן אוזל. מני מבין שצהל מוותר על בנו. הטנקיסטים מנסים לעכב את האויב מלטפס אל התל, אך בתוך הפנתרים השחורים המתח והחשדנות מחלחלים. במורדות החרמון, אבינעם חווה אתגרים גדולים משידע עד כה.

דיברגנט חדש

Well-known member
שעת נעילה |חייל|🇮🇱

פרק 6:

הזמן אוזל. מני מבין שצהל מוותר על בנו. הטנקיסטים מנסים לעכב את האויב מלטפס אל התל, אך בתוך הפנתרים השחורים המתח והחשדנות מחלחלים. במורדות החרמון, אבינעם חווה אתגרים גדולים משידע עד כה.
מלאכי במשחק שהיה להם, מגלה שיוני בן דרור יושב לידו, הוא מודיע לאביו, אך יוני מסרב לדבר איתו, מני מבין שצהל מוותר על בנו. במורדות החרמון, אבינעם מנשים את יואב וגורר אותו עד "מקור" מסתור, חווה אתגרים גדולים משידע עד כה. יואב מבקש ממנו לשים קץ לחייב, אך הוא מסרב, לוקח לו את הנשק, אך יואב מאלץ אותו להשאיר לו את הנשק בשעה שהוא הולך לקיבוץ בן צבי להזעיק עזרה ויואב מבטיח לו שהוא לא ישים קץ לחייו. עכשיו, נותרה השאלה, האם הוא יקיים את הבטחתו?

YossihNew

Well-known member
בת השוטר |שוטר||חרדי|

פרק 18:

חני שבורה מזה שהיא תיאלץ להיפגש עם דויד ודבורי מבינה שיש לה הזדמנות להשיג את דויד במקומה. איתי ואדם מחליטים לשתול תכנת ציתות בטלפון של ליאור. ואליהו מנסה להשתלב בהצגה.

פרק 19:
אליהו מבין שבהצגה הוא יאלץ לגעת בשחר וזה מלחיץ אותו מאד. חני מבינה שעליה להרוס את השידוך שלה ושל דויד, כדי לחזור לדניאל ודנה עושה מעשה מסוכן כדי לעזור לאליהו לגייס כסף.

פרק 20:
בלפור חושד שאליהו לא חרדי ומתחיל לפעול. איתי מתכנן ללכת עם אדם לבריכה כדי להשתיל תכנת ציתות בטלפון הנייד של ליאור, ודנה מסתבכת, כשלאה מגלה שפרצו לה לחנות.

פרק 21:
דנה ואליהו לא מספיק זהירים ומישהו מגלה את הסוד של אליהו. חני מחליטה לדבר עם דניאל על השידוך לדויד, ומופתעת מתגובתו וליאור מתעצבן שאיתי השתיל לו תכנת ריגול, ומחליט לפעול.​

YossihNew

Well-known member
לא הבנתי...

למה הוא חושד שאליהו *לא* חרדי? אני מניח שהכוונה היא שהוא *כן* חרדי... בכלל יהיה לו קשה בשבוע הבא.

כן, דבורי, תשיגי מה שתשיגי ותהיו מעצבנים מגעילים ביחד. ודניאל כנראה יסכים כי לא מבזים תלמיד חכם.

תכנת ריגול. לא טוב. ליאור פועל, לא טוב.

ודנה מסתבכת...

YossihNew

Well-known member
זיגי 🎭|אורגן|

פרק 1+2:

בפרק הפתיחה דורי ואחותו תמוז עוברים לכפר אלון. דורי, שחושש מהתגובות למראה שלו, מסתגר, בזמן שתמוז פוגשת את החברים החדשים. דמות מן העבר עוקבת אחרי סיוון. האודישנים למופע הגדול מתקרבים, ושיקמה מתכוננת לרגע הגדול שלה, מאחורי הגב של חברתה הטובה.

פרק 3:
תמוז עושה הכל כדי להגיע בזמן לאודישן, כולל לגנוב כסף. ההורים של דורי חושדים באחד החברים. סיוון מסרב להיפגש עם אביו שחוזר לכלא. תאונה אווירית בין נטע לדורי יכולה אולי להצית סיפור אהבה.

פרק 4:
ניתאי מאבד את הלפטופ ומקבל עונש חינוכי. סיוון בורח לאולפן של דורי כדי לנגן איתו. נדב מקנא בקשר שנרקם בין ניב לתמוז. נטע ודורי קובעים להיפגש, אבל דווקא אז, מול העיניים שלה, קורה הדבר שממנו הוא הכי חושש.

פרק 5:
יניב ושמרית מתנגדים לחברות בין דורי וסיוון. ניתאי מתחיל לעבוד בבורגראפ, ונתקל בלירז, מנהלת המשמרת מהגיהנום. שיקמה מסמנת את תמוז כאוייבת הגדולה שלה בחדר החזרות. ונטע נוקמת בבריונים שהתעללו בדורי.​

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
ושוב כל הסדרות מגיעות ביחד ושיר הולכת לאיבוד... מתי אני אמורה לראות את כל זה!

שיר m

Well-known member
ברור ברור, אני אראה הכל
פשוט יש מצב שקצת באיחור...

Roei152

Well-known member
מנהל
חבל שלא תראי איתנו , אני דווקא מתכוון לשמור את בת השוטר , (נוצר לי פער מאוד גדול, שהתכוונתי לצמצמם בהפסקה שלא תהיה) וולראות זיגי ברצף...

שיר m

Well-known member
אתה שלא תחשוב שלא שמנו לב שעצרת את בת השוטר וזה מבאס!

Roei152

Well-known member
מנהל
מילה זאת מילה שיר..
נראה זיגי , זאת הסדרה היחידה שאין תירוץ לא לראות ביחד....

שיר m

Well-known member
אני ממש מוחמאת להיקרא חברה מאוד טובה שלך:-]

טוב טוב בסדר אעשה את מרב המאמצים!

שיר m

Well-known member
לא צריך לאיים הנה עכשיו אני יושבת לראות זיגי! הרגע! ביי!

Roei152

Well-known member
מנהל
היא עוד עלולה להגיד שניצן חמוד ושנטע היא האחות הגדולה...

למעלה