שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
תאג"ד |חייל| |טמבל|

פרק 81:

אמירה במצב רע ובן לולו מסרב לפנות אותה לבית חולים. אמיל מתוודה בפני ליה על האירוע בסוריה. טטרו מותקף ברשת בגלל "חלב אם" ומנסה לגייס מחדש את דקל.

לשאר הפרקים אין תקציר...

שיר m

Well-known member
אין תקצירים זה אומר שמישהו ימות
אני כל הזמן מחכה שמישהו ימות
הייתי בשוק שהפרק האחרון נגמר כל כך אופטימי
מה לא בסדר איתי

YossihNew

Well-known member
כפולה -ההתחלה 🎼|אחורה||בנות|

פרק 10- להיות או לא להיות:

ליה נחושה לגלות את האמת על נועה ומגייסת ידיד קרוב לעזרה. הקריירה של מיכאל עולה על המסלול הנכון. גאיה סבן לא מרפה מתותי. חוטי מקבל הוכחה מפתיעה.

פרק 11- האודישן:
נועה מתעוררת מובסת, לבוקר של התחלה חדשה-ישנה. ירדן ודדי נחושים להוכיח לנועה שיש עוד דרך להתמודד עם המצב. ליה מגלה את האמת על אבא שלה. כל החברים מתגייסים לעזרתה של נועה.

פרק 12- בחירתה של נועה (אחרי שאלה לי, דניאל ויפתח סיימו ללמוד שם):
היריבות בין מיכאל ואיתמר על ליבה של נועה עולה שלב. מיכאל מנחית מכה כואבת על ליה, שפותחת את הלב בפני חוטי וממשיכה לנסות להוציא את האמת על אביה לאור.

פרק 13- מרד הנעורים:
נועה מקווה שלא טעתה בבחירה שלה. ליה חוגגת יום הולדת עצוב. שלומי חזן עורך ביקור מפואר בבית הספר. מיכאל מורד בבנציון. נועה מקבלת הצעה חלומית.

פרק 14- נועה קירל סופרסטאר:
נועה מקבלת טעימה מחיי הזוהר שמחכים לה, תכנית חילופי סטודנטים מרגשת את תלמידי בית הספר. מסיבת פורים מעמידה את תותי בפני החלטה גורלית, סוד אפל מהעבר של מיכאל ואיתמר נחשף.

YossihNew

Well-known member
אז נועה בטח תעשה את המופע שלה כדי להפוך לסטארית ולהתקבל שוב.

אם מישהו חושב שנועה טעתה, זה בסדר. בעונה הבאה היא תמיד יכולה לשנות בחירה. וגם בעונה אחר כך. בחייאת, רועי, זה מתבקש שזאת תהיה הכותרת.. עם שם כזה לפרק... או "לפני שגור התקבל לסלמה ירין".

נו, נגלה מה קורה במשפחת חזן.

לא אכפת לי מתותי. שתתחפש לסטטיק. איך פורים, אגב? עוד לא ראש השנה... אה, רגע, זה בסדר מצידם.

מכה כואבת לליה זה ראש פתוח למיכאל. אידיוט. שאול זכאי! ליה מסכנה!

Roei152

Well-known member
מנהל
ואגב זו העונה האחרונה , אז איך ימתחו את הבחירה הזאת?

שיר m

Well-known member
אין אמהות בסדרה הזאת.

ונועה מעצבנת. הוא לא כזה משהו המיכאל הזה!

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב לפי הכתוביות , שלום יופיע העונה בתפקיד מרכזי , איפה הוא? נותרו רק 14 פרקים..

למעלה