שרשור הספוילרים

YossihNew

Well-known member
מנאייכ |שוטר|:-[

פרק 6- הודים:

שנתיים וחצי בעבר. איזי עסוק בתיק הטרדה מינית בו חשוד ניצב שאול כץ - ופותח תיבת פנדורה שמטלטלת את הזוגיות שלו. ברק מעמיק את מעורבותו בארגון הפשע של האחים שמעיה בלי לדעת שמישהו שם עליו עין.

פרק 7- הפרקליטה:
בזכות טל ואיזי הצח''מ מצליח להשיג כמה ניצחונות במלחמה המודיעינית נגד ברק ואנשיו והלולאה מתהדקת סביב ברק. אנשי מח''ש מערבים בחקירה את פרקליטת מחוז מרכז.

פרק 8- צמיגים:
החברים של טל מיחב''ל מכשילים מעצר גדול. אלירן חן צץ שוב על הרדאר. היחסים של איזי ואתי מגיעים לנקודת רתיחה וברק צריך לחשוב על תכנית לפני שהוא יהפוך לסיכון גדול מדי בעיני שותפיו העבריינים.

YossihNew

Well-known member
תאג"ד |חייל||טמבל|:

פרק 32:

עומר נחשף לסרטונים ממצלמות האבטחה מליל העלמת הגופה, אמיל מבין שמשהו חשוד קורה עם הפצועים הסורים שמגיעים לגדר, נטע קולמן מתעוררת.

פרק 33:
הבסיס מקבל ערב חופשי במועדון הג'ילבון ברמת הגולן. הכיף מתערבב עם עסקים כשחיילי האו"ם מגיעים למועדון.

פרק 34:
המסיבה במועדון הופכת לערב מסובך כשהגברים מוכנים לעשות הכל למען האהבה. בועז מוקפץ לגדר ולא שם לב שעוקבים אחריו.

YossihNew

Well-known member
מחנה אבא |חייל||בעין|:

פרק 13:

ניתאי ולביא נהנים לנגן יחד בפסנתר אבל מסתבר שבובו ממש לא אוהב את זה. פייפר ופנסו מסדרים לניתאי זוגיות חדשה שהוא לא ממש מעוניין בה.

פרק 14:
לביא רוצה לעשות סדר פסח בבסיס שיגרום לניתאי לשמוח. לי-פס מתעצבנת מזה שהיא תצטרך לשיר את הקושיות.

פרק 15:
אביגיל מגלה שלי-פס גם מעוניינת בניתאי ומחליטה לחבר ביניהם. לזר מנסה ללמד את לביא לצעוק כמו שצריך על חיילים.

פרק 16:
יום ממנו הכי חשש לביא מגיע- גרושתו , אמא של ניתאי, מגיע לבקר ולראות איך הוא מגדל את ניתאי. הוא מנסה לגרום להכול להראות מושלם אבל כמובן שמסתבך.

YossihNew

Well-known member
אפשר כבר לדעת מה בועז עושה ומה יקרה כשנטע קולמן תתעורר?!

ומה רונה וראול יעשו?!

ומי אוהב את מי?!

ומה עם אמיליו ופרחאן?!

YossihNew

Well-known member
נשמע כמו שבוע אחרון...

שרועי לא יראה את הסדרה עד שהמון זמן יעבור מאז ספיידרז אחרת הוא ירגיש קריפי.

אביגיל נשמה. לידור נשמה. אני אוהב את לידור. היא מהממת. היא חמודה. היא יפה. היא גם מאוד דתייה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תדאג , קומדיות אני לא ממש רואה ... ככה שזה לא בתכנון...
לי-פס ונתאי לא קריפי בשבילי כמו אמה ואלון ביומני ...

Roei152

Well-known member
מנהל
לא היה צריך פרק 6, אני יודע שהוא כבר מסתובב ברשת...

למעלה