שרשור הספוילרים

אילת

פרק 44:
ניסן נחוש להבין את המסר שקיבל במדבר, בזמן שעופרי מספרת לדנה שהחליטה לעזוב את המלון. נעה מגיעה לבקר את נרי ומספרת לו שבסוף הקיץ היא עוזבת למדריד והמלון ייסגר.
&nbsp
פרק 45:
תום ועומרי קובעים לדבר אחרי שעומרי יבקר את נרי ותום תספר הכל לקרני. אשר יד-הנפץ, אלוף הארץ מגיע למלון לתחרות הסנוקר השנתית, וניסן מזהיר את צחי מהקארמה שלו.
&nbsp
לשני הפרקים האחרונים (האחרון כפול) - אין תקציר...

אלוהים, ניסן

תעזוב כבר את הגמל המטומטם הזה!!!!!!! אתה היחיד שמקבל מסרים מפאקינג גמל!!!!!!!!!!! אתה קובע מערכות יחסים על פי גמלים!!!!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
הקארמה של צחי זה העניין שהוא כמעט גרם לדנה ליפול לתהומות הליטמן עם השבר, הוא צריך להודות בפניה.
&nbsp
אגב, כנראה בסוף פרק 44 תהיה הנשיקה בין עופרי לניסן.
&nbsp
ראיתי את הקטע עם נעה ונרי, חזק מאוד. מסכנה נעה. מסכנה נתי. מסכן יוסי. עדן אידיוט. גם נרי.
&nbsp
אז תום ועומרי משוחררים ויספרו הכול. אגב, עומרי, זוכר שיש לך תחרות סנוקר? לא? מה נסגר עם זה?

שיר m

Well-known member
אז

עומרי בסוף ינצח בתחרות הזאת...?
&nbsp
זה נגמר השבוע?! לא! לא! אני לא מוכנה! אני לא יכולה להיפרד מעומרי ותום כל כך מהר!

עדכון למה שקרה לי השבוע בספרייה

ילדות ניגשות אליי ואומרות לי "אה, ראית? ממה מתה! מסכנה נתי! אבל זהו, היא חוזרת לעדן..."

Roei152

Well-known member
מנהל
זה לא כ"כ מהר..
היינו איתם חודשיים וחצי..
&nbsp

דאנסטורי

פרק 17:
מיכאל מתקרב לאור על רקע המשבר המחריף בין אור לתום. נעמה כועסת על גיא ואלעד על שרימו אותה והם מוצאים דרך יצירתית לבקש ממנה סליחה. דפנה ותום נתקלים במקרה בעורך דין נחמד ומגלים שיש להם נשק נגד.
&nbsp
פרק 18:
אלעד ונעמה מבלים ביחד וכליל עוזרת להילי להבין את הטעויות שעשתה עם אלעד. צ'רלי עוזרת לדפנה ותום וחושפת את השקר של אילנה. הריב בין אור ותום עולה מדרגה ומיכאל מוצא את עצמו באמצע.
&nbsp
פרק 19:
ההכנות לתחרות מעלות הילוך ומדד הלחץ עולה. גיא מודיע הודעה מרעישה. נעמה המומה לגלות שדפנה ותום מאכזבים אותה ולוקחת את זה קשה. מיכאל מנסה לעזור לתום ואור, אך העניינים מתגלגלים כך שנזק גדול יותר נגרם.
&nbsp
פרק 20:
אמא של תום מציעה לו עבודה וכשהוא מסרב לה עולה במוחה רעיון. הריב בין אור ותום משפיע על הילי שמוצאת את עצמה שוב בבעיה עם אלעד, וגם על מיכאל שמבלה עם צ'רלי. גיא מתעמת עם אבא שלו לגבי החוזה שחתם עליו.
&nbsp
פרק 21:
אילנה מנסה לחבל בחזרות של המתחרים, אבל צ'רלי מפתיעה עם פתרון יצירתי. גיא מגלה שאבא שלו לא סיפר לו עד כמה הוא מסובך. הבעיות המתמשכות בין אור לתום מגיעות לשיא. המתחים בין דפנה לנעמה מחריפים.

אוקיי

כנראה אילנה עשתה את הקטע עם הריאיון. וממש רעה שם. עורך הדין הזה, אתם יכולים לשדך אותו לסבתא של הילי?
&nbsp
מיכאל, זוז מהדרך של אור בבקשה ותחזיר את הבגדים של נפוליאון לצ'רלי. בחייאת.
&nbsp
נעמה אשכרה סולחת להם בגלל שיר ראפ. מתקרבת לאלעד ואז גם מגלה שאין לה ממש מורה פרטי. חשבתי שהיא מושלמת וחמודה! לא?!
&nbsp
אני מאוד מקווה שגיא לא פורש. אבל הוא הכי פחות מעניין אותי. שיר, זה לא לירון! תפסיקי לראות בו את לירון!
&nbsp
כליל תמיד יכולה לסייע להילעד...
&nbsp
רק שצ'רלי לא תפוטר!
&nbsp
זה כאילו כל פרק המתח בין אור ותום מגיע לשיא. וכיאה למעצמה כמו אור בורשטיין, זה מקרין על כולם.

Roei152

Well-known member
מנהל
"מעצמה"?
תשמע ביץ' ומצוינת , זה דבר אחד , אבל לקרוא לאור מעצמה? מה היא עושה יותר טוב מלילה ברזילי או אולטל ג'ינפר קוטלר? [
\
&nbsp

היא לא! אבל מעצמה בגלל ש...

כפי שאמר לוי אשכול: כשארצות הברית עושה אפצ'י, ישראל חוטפת דלקת ריאות.
&nbsp
אז כשאור נפרדת מחבר שלה, כולם שמים לב לזה ומושפעים!!!!!!!!
&nbsp
זאת מעצמה!!!!!!!!!!!!
&nbsp
אגב, גם לילה מעצמה, הרי היא ריפאה את אימא של אוג והחזירה בין עמית ושרון וארגנה אירועים בקיבוץ ובאופן כללי היא מושלמת וכל יכולה.

שיר m

Well-known member
ממש לא

גיא ממש לא לירון. הדבר היחיד שדומה זה ששניהם אוהבים כדורגל, אבל הם טיפוס אחר לגמרי...
&nbsp
מה שאני אוהבת בגיא זה שהוא מדבר ישר לעניין, אומר מה הוא חושב, עושה מה שבא לו, ואכפת לו מהחברים שלו.

כאילו לירון

כי זה מה שלירון היה.
&nbsp
אני שונא את זה שהוא משקר לאנשים ואומר שהוא יודע מתמטיקה וחושב ששיר ראפ יפתור הכול.
&nbsp
אבל זה רק אני.

שיר m

Well-known member
דפנה מחפשת במקביל מורה אמיתי, זה באמת לא נורא.

שיר m

Well-known member
הכי מעניין פה

זה גיא.
&nbsp
וקצת מיכאל ומה שהוא הורס לאור ותום.
&nbsp
ונעמה, שנפגעת מדפנה ותום.
&nbsp
בקיצור, נראה קצת חוזר על עצמו אבל מעניין.

למעלה