שרשור הנגמלים

ycyclop

New member
טוב עכשיו האמת על "הגמילה" שלי

היא די דומה לגמילה שעשיתי לפני 4 שנים.
שנה שלמה לא קניתי משחקים. אתם קולטים מה זה שנה שלמה בלי משחק חדש?
אבל היתה לזה סיבה. טסתי ל-essen ושם פשוט קניתי שלושים משחקים. חצי הבאתי איתי וחצי שלחתי בחבילה.
אז תכננתי לטוס השנה, אבל כמו שזה נראה אני בסוף לא אטוס אלא רק שנה הבאה ואני אמשיך לא לקנות משחקים (למרות שאני קונה פה ושם בהזדמנויות כשאני בחו"ל)
ואחרי זה שנה נוספת לא קניתי משחקים כי היו לי כל כך הרבה חדשים אז למעשה באירוע אחד קניתי משחקים לשנתיים.

הקטע "המצחיק" הוא שאם קונים בצורה כזאת משחקים בכמות כזאת וחוסכים משלוח ומנצלים מבצעים שיש שם למעשה יכולים כמעט לחסות את עלות הטיול לשם.
תחשבו על זה ותצטרפו עלי שנה הבאה.

sonde

New member
ההיתי מצטרף בשמחה

אבל אסן, מסיבה לא ברורה, תמיד יוצא בשנת הלימודים...

dotandvir

New member
אני שוקל להגיע לאסן השנה

יש לך במקרה את התאריכים? צריך לקנות כרטיסים מראש? כמה קשה להשיג מלון באזור?

תודה מראש,
דותן

ycyclop

New member
כמה תשובות

1: קשה מאוד להשיג במחירים שפויים מלון (לא אסניה) מתחיל ב-45 אירו ללילה המקום נגיש ליריד, כמעט אין מקומות נגישים. מצד שני יש כאלה שישנים בעיירות סמוכות כאשר יודעים שיוצאים בבוקר וחוזרים בערב. החסרון של זה שאין עם מי לשחק בערב ולכן אני ממליץ על שינה באסן
2: תאריכים זה 24-27 oct
3: כניסה לתערוכה עצמה לא צריך לקנות נראש, ניתן לעמוד בתור ביום הראשון בערך חצי שעה עד שעה וקנות לכל ימי התערוכה או ניתן לקנות במשרדי התיירות במרכז העיר בתוספת של כמה אירו

dotandvir

New member
תודה בעבור התשובות

45 יורו ללילה נשמע לי סביר מאוד. אני טס די הרבה מטעם העבודה ובד"כ אני לא מוצא מלון בפחות מ-100 או 130 יורו ללילה.
אני אבדוק לגבי אופציה של קניה מראש - אני לא אוהב לעמוד בתור (בלשון המעטה).

אני מגיע משוודיה (אני לא חי בישראל) ואשמח להיפגש אם אמנם תגיע (ואני אגיע, זה עוד לא בטוח).

דותן

ycyclop

New member
קשה לי להאמין שאני אגיע השנה

על מנת שזה יקרה אני צריך לגמור פרויקט ל-iPad או לפחות 80-90% ממנו ואני רחוק מזה ואני לא מצליח לשבת להתקדם בגלל עומס בעבודה

dotandvir

New member
החלטתי לא להיגמל כרגע

מצד שני שמתי לעצמי חסם כלשהו על מחיר למשחק שאני מוכן לשלם ואני גם די חדש בעניין של משחקי לוח. אני מניח שברגע שאגיע למסה קריטית של משחקים אני פשוט אפסיק. האירוניה, כמובן, היא שבין העבודה והתואר השני והזוגיות וחדר הכושר אני בכלל לא מספיק לשחק במה שיש לי כבר.

דותן

למעלה