שרשור המשך הסדרה...

עדן לוי

New member
שרשור המשך הסדרה...

שרשרו לפה כל מה שאתם רוצים שיקרה בהמשך הסידרה...

or 343

New member
אז ככה!!!!!!!

הלוואי שליה וירון יהיו ביחד בסוף, ויתברר שהם לא באמת אחים. שריקי תמצא מישהו שווה באמת , וקובי ישאר לבד (אני שונאת אותו) הוא שהוא יעבור משהו שממש ישנה אותו. וכמובן שזיו ורותם יהיו ביחד!!!!! והלוואי גם שענבר תלד תינוק... נראה לי שמגיע לה אחרי הכל. בקשר לשאר הדמויות אין לי מושג, אבל אני מקווה שהפרק של ההצגה עצמה יהיה פרק יפה ומרגש... (וזה בטח גם יהיה הסוף של הסדרה לא?)

Doll19

New member
אני אשלים את הדמויות ששכחת ../images/Emo8.gif

ששאול יזרוק את נירה לעזאזל ויחזור למישל שאותה הוא לא שכח והוא אוהב באמת. שנירה המעצבנת והצבועה תהיה עם אודי...הם מתאימים... לגבי ארז...זה לא ממש משנה עם מי הוא יהיה בסוף אני בטוחה שהוא יסתדר...(הוא חבר של חבר שלי ד"א) ושירן...שירן הזאת...היא צריכה גבר שיחנך אותה...ואני מקווה שהיא תימצא. בתכלאס...אחלה סידרה... ומי יתן...ואני אשחק באחת הסדרות הבאות... ואתם תעבירו עליי ביקורת (חיובית ושלילית). שיהיה לכולנו רק טוב !

powerpuff boy

New member
שכחתם את סוניה!!!!

מה עם הדמות החשובה ביותר בסדרה, סוניה! הימור שלי: היא תמות בסביבות הפרק ה60

Doll19

New member
למה ??? למה אתה הורג אותה ???

היא בסדר גמור ... שמתם לב שהיא לא הרגישה טוב בפרק של אתמול ?? אבל אני מקווה שהכל יהיה בסדר !

shiran™

New member
אממ... ../images/Emo58.gif ../images/Emo121.gif

לא הכול יהיה בסדר... אני לא רוצה להגיד מה יקרה כי זה לא שווה, אבל לא הכול יהיה בסדר...

shiran™

New member
מה הייתי רוצה שיקרה... ../images/Emo121.gif

שירון יהיה עם ליה ויתברר שהם לא אחים.
שמיכל (אמא של ירון) תמצא לעצמה מישהו ותפסיק להתערב לו בחיים ולהיות כזאת מעצבנת.
שריקי תהיה עם קובי.
שזיו יהיה עם רותם.
(פטיש, כאילו שיהיה צדק)
שנירה ושאול יהיו ביחד, ויסתדרו.
שארז יהיה עם יוליה.
ששירן תמצא מישהו שילמד אותה להיות פחות גאוותנית.
שענבר תמצא מישהו ותתחתן איתו ויהיו לה ילדים.
בקשר לכל השאר, לא יודעת.

yuli c

New member
רעיון נחמד...

אז ככה:
ירון יהיה עם יעל.
ארז ימצא מישהי שתאהב אותו באמת.
שאול יהיה עם מישל. וכמובן שירון יסלח למישל על ששיקרה לו לגבי אבא שלו ושאול יקבל את ירון למשפחה וסוניה תהיה בסדר והם יהיו באושר.
זיו ורותם יהיו ביחד.
נירה ואודי יהיו ביחד.
הייתי רוצה שקובי וליה יתגרשו בכל מקרה. הייתי רוצה שקובי ישאר לבד ושליה וריקי ימצאו מישהו שמתאים להן. בכל אופן לא הייתי רוצה לקובי וריקי יהיו ביחד כי האהבה שלהם מאוד לא בוגרת.
שירן צריכה למצוא מישהו שיחנך אותה.
מקווה שענבר תמצא לה מישהו שיעשה לה ילד.
שבתיה תמצא לה מישהו שיחנך אותה. זהו נראה לי.

למעלה