שרשור המשחק הגדול.

שרשור המשחק הגדול.

תירוץ טוב לפתוח שרשור בו אני רוצה להכריז שאני וענבר מאוהבים בנדבד ועשים איתו שלישיות ושאר דברים מעניינים כל יום אחה"צ. איזה מהפך של צ'כיה. איזו נחישות, איזו דבקות במטרה, רוח ספורטיבית ושאר בולשיט. בוא נהיה קצת פורום כדורגל. תארו את חויותכם מהמשחק הגדול. (אני רק רוצה לציין שתפוז עשה לי קשיים בשליחת השרשור. טוב הוא כתום בטח אוהד הולנד)

HairyPoota

New member
אמא של צ'כיה זונה!

(כן אני אוהד הולנד בלאט) הולנד שיחקו הרבה יותר טוב אבל שופט הומו-לסבי נתן לכם ת'ניצחון... חוצמיזה שהולנד היו ב10 שחקנים..אחרי עברה טפשית של שחקן טיפש.. והוא גם לא פתח עם ואדן דר וארט אלא עם סידורף ההומו! ולנדבד יש בעיטות! בן זונה! קיצר...תעשו תיקו עם גרמניה...אנחנו ננצח את לטביה..ויהיה טוב... לעומת זאת...היום יש משחק ענק!!! ספרד-פורטוגל!

לא!

הולנד לא שיחקו הרבה יותר טוב. שתי הקבוצות שיחקו מצויין. אתה צודק סידורף באמת על הפנים. וגם ואן דאר מיידה. מי שהיא חזק זה ואן דאר סאר. אין עליו. מה השופט עשה שנתן לצ'כיה את הניצחון?!?!? לא עשה טעות קריטית או משהו... הלוואי שהולנד וצ'כיה יעלו והגרמנים המעפנים יפלו.[ פורטוגל-ספרד לא יהיה משחק טוב....סמוך עליי...רוסיה תעשה תיקו עם יוון.

HairyPoota

New member
ואדן דר מיידה תותח!!

ואן דר סאר כבר לא משו..כאילו היה לו משחק טוב אבל הוא כבר לא ברמה שהוא היה לפני 5-6 שנים... ולהולנד היה פנדל והוא לא שרק...זה קריטי... ואני בכל זאת מאמין שיהיה היום משחק טוב כי פורטוגל חייבת ניצחון...

בסדר אז הוא לא שרק לפנדל.

אי אפשר להאשים את השופט בהפסד. תפיסות חולצה ופנדלים כאלה מתרחשים כאלה פעמים בכל משחק.

נו אז מה!

ראיתי את המשחק עם סבא שלי והוא לא היה בעד אף נבחרת, הוא ניטרלי, הוא כמו סבא שלך השוויצרי.

פנטילון

New member
היה משחק מעולה

בחצי דקה שראיתי הייתי עסוק מדי בלהשחיט דברים בשביל לראות ת'משחק

HairyPoota

New member
והעדכון היומי:

יוון-רוסיה:2-1 ספרד-פורטוגל:1-0 יוון ופורטוגל עלו לשלב רבע הגמר..מחר יקבעו העולות מבית ב' לגבי המשחק...פורטוגל באמת נתנו משחק טוב אבל אם יוון לא היו מכניסים את הגול הזה..ספרד היתה מעפילה... בכל מקרה...רבעי הגמר משחקים טובים!!

אוף רוסים דבילים.

לא היו יכולים להכניס עוד גול מסכן אחד? אוף רציתי ספרד ויוון. ניר החתימה שלך מפילה אותי כל פעם בפח...גאון...

ספרד חרא של נבחרת

אני לוכח ביורו הזה מפורטוגל,צ'כיה,גרמניה(עם כל הצער שבדבר),שבדיה

YaLdoNet 4 EveR

New member
נצל"ששש

איזה חמודים הכמעט-מדצ"ים!! הם ממש מפחדים חחח.. הט'ניקים שלנו היסטריים לגמרי

Flashkes

New member
קודם כל נדבד כלי.

דבר שני עוד הפעם התקלקל לי המחשב (רק לידיעה כללית) אותי זה די הצחיק.. דבר שלישי אני לא הבנתי מה הסיפור איך קובעים מי עולה לרבע גמר, נגיד יש סיכוי שאם צ'כיה מפסידה לגרמניה היא לא עולה? או שזה תלוי בכמה היא מפסידה (לא שהיא תפסיד כה?..) ומה הקטע של הנקודות שיש לכל קבוצה, זה לפי השערים שלה? לא ברור לי.. : /

הסבר תוכלי למצוא פה.

צ'כיה עלתה סופית לרבע הגמר מהמקום הראשון בטוח. היריבה שלה תיקבע היום מבין: דנמרק, שבדיה ואיטליה.

למעלה