שרשור המשאלות

e-magine

New member
שרשור המשאלות ../images/Emo77.gif

מה הייתם רוצים שיהיה בפורום הזה?

צ´מע ../images/Emo13.gif

נראה לי שהדבר המרכזי שחסר לפורום ברגע זה גולשים, ניסתי לחשוב על איך מצרפים עוד גולשים, והאמת אין לי הרבה רעיונות, זה לא פורום שחידונים או משחקים יכולים להועיל לו, זה גם לא פורום ש one liners (הודעות עם תוכן מועט) זה דבר רצוי. אין מה לעשות, צריך לקוות ששינוי השם, ומעבר האשכול, יעשה באיטיות את שלו, והפורום יתרחב, אולי עזרה של ההנהלה בפרסום תוכל להועיל? אתם יודעים מה?, נראה לי שאירוחים יכולים להועיל, אולי אפשר לארגן משהוא?

e-magine

New member
השווק מוטל כרגע על כתפיי

הפורום לא יופיע בחדשים, מה שאני יכול זה לפרסם בפורומים שונים תחת
.

lady_anne

New member
תגיד לי, אי

זה שהכותרת השתנתה אומר שמעכשיו הולכים לעלות פה גם אספקטים טכניים של כל נושא האינטרנט? פשוט ראיתי כאן הודעה אחת שעוסקת בספק ואחרת שעוסקת בסלולארי, ואני תוהה אם גם לכאן תכנס הטכנולוגיה או שהפורום הולך להשאר יותר בכיוון הפילוסופי-פסיכולוגי-התפתחותי-הומאני וכד´. כמו שאני מכירה אותך בטח תגיד "הגולשים יחליטו", אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע את דעתך בנושא.

e-magine

New member
במקרה גם ההודעה על הסלולר וגם

ההודעה על מהירות הגלישה הן הודעות של מציפים סדרתיים. בפורום הקודם אני הייתי מוחק אותם תוך דקה, ומדווח להנהלה. ראיתי שהרבה מאד מנהלים מתעלמים מאיסור ההצפה או שפשוט לא עירניים. החלטתי לדווח להנהלה וכך עשיתי, אך לא מחקתי מייד כי זה לא משהו צורם כמו קללות או גידופים. בסופו של דבר, אם ההנהלה לא תמחק, אני אמחק, אך בגדול, הכיוון של הפורום לא יהיה טכנולוגי הרבה יותר מהקודם. כלומר, אם מישהו ירצה לספר על זה שיש לו מחשב חדש או ציוד היקפי חדש ומהמם או גולש בפס רחב, או שדווקא נהנה כמוני גם להרכיב מחשבים מגרוטאות ישנות, יקבל ממני אור ירוק, אך אם יבואו לשאול שאלות תמיכה וידע טכני, אאלץ להפנות אותם לפורומים יותר מתאימים.

e-magine

New member
אגב, אירוחים זה באמת מקדם

לי בפורומים שניהלתי לא הלך אף פעם, האורחים שהזמנתי או שלא ענו, או שהבטיחו ומשכו, או שהבטיחו והבריזו בסוף, מקווה שכאן זה יצליח.

למעלה