שרשור המצב! עינב גלילי

אבזץ

New member
שרשור המצב! עינב גלילי

של מי היה הרעיון ה"גאוני" הזה? מילא אברי גלעד (יש מסורת ר-צינית), אבל הפליצה (= צינית תלאבבית שמצחיקה אתכם רק אם אתם תחת השפעת סמים קשים. טוב, הגזמתי. לא רק!) הזו? הודו כי ברגע שהיא פתחה את הפה, בא לכם להתפקע מצחוק. ויונית לוי, יפה מאי פעם וסקסית (מודה שהיא עושה לי טוב) לובשת את אותה חולצה ואת אותה חליפה מאתמול. רק השיער פרוע יותר. טוב, היתה רוח פרצים. רגע, אולי הרוח היתה מכוונת? אני שוטה או סוטה? כבר המציאו את הגימיק הזה צלמי אפנה? מהו השלב הבא? מגישת חדשות בתחתונים סקסיים? חוטיני אולי? באינטרנט זה כבר נעשה. לא? טוב. הם מריצים דאחקות עם הנפוחים מצה"ל. אולי זה דווקא רעיון טוב להעביר את המתח. העברתי לערוץ אחד.

naty 1

New member
רגע

סוטה או שוטה אבל למה להעביר ל-1? לא עדיף השיער הפרוע על יהולללם גאון והמחייכת המזוייפת שיש לה תוכנית עם קוסם (וואלה אני באמת מטושטש) קצת מדי עודף טסטוסטרון ותחושת אחדות והתרוממות רוח של פאשיסטים, יאלללה כל "עמך ישראל" מאוחד נגד הערבים הרעים וצה"ל שפתאום הופך ל"שלנו" ושירים יפים ברדיו... אבל זה חלק מעסקת החבילה של מלחמה. לא?

../images/Emo106.gifנראה לי מצאתי יורש.

תכונות קיימות: הגבה כמעט בכל שרשור. תוקפנות, מיזנטרופיות, צריך עוד ליטוש: תעבוד עוד טיפה על חידוד וחדות המסר. ועדין לא הבנתי, אתה הומו או לא? טוב נו, אולי אנצל את האינטרנט פה ואכתוב עוד פוסטה יותר מאוחר אחרי שאשתלט על ערימת הכלים והצעצועים. לא יאמן מה ששתי ילדות שגילן ביחד כחמישית מגילי עשויות לעולל לשיווי משקלי הנפשי ולהדחקת הרצון בהבאת ילדים בעוד מאתיים שנה נוספות. אחיוניות זה שמחה כשהן נקיות. והכי עדיף מסוממות.

אחיוניות=אחייניות

אבל תודו שזו שגיאת מקלדת לא רעה בכלל שיכולה להרחיב את הדימיון ולטלטלו למחוזות מרתקים..

naty 1

New member
אבל

למה הומו בשם אלוהים? חור התחת שלי בתול והדוק ולא צריך שום ליטוש. ומיזנטרופיות לא הרגה עוד אפפאחד. וגם את אל תשכחי ד"ש לאברם פוץ נרלי הוא דורש אתזה כבר הרבה זמן

naty 1

New member
ועוד ניסיון

ואל תסתפקי בתחליפים זולים ומיזנטרופיים זה לא מצדיק להפסיק עם הדבר האמיתי. והנה עכשיו נראה עם החתימה סודרה...

נרה לי יש כאן הסכמה מקיר לקיר.

מצטערים נתי. קבל את דין הבוחר. תחתונים ורודות או מנומרות?

naty 1

New member
למה

אסור כבר למסור ד"ש לאברם פוץ? ןבטח ורודות... מה השאלה בכלל פריחות אאוט האוחצ'ות שולתותתת

naty 1

New member
שאלו אותך?

את גם הומאית? זה חוקי בכלל בגיל 17? ולמה אייקון ירוק למען השם?

naty 1

New member
never mind

זה לגמרי פסדר ורוד כל עוד לא תשכחי ד"ש לאברם או בני או ורדה או מייקל או רוברט פוץ... יללה עד כאן להערב לילה טופ וחלומות פס.

אתה בכלל בכלל בכלל

לא מושפע מספרים. בטח אחרי שקראת את צ'יפופו התחלת לחפש קופים בלשים ואחרי חסמב"ה חיפשת בלילות את תמר היפה

naty 1

New member
זה לא הספר מותק

זה הפוסט של הפוץ מהעמותה של החרדים הלא נשואים שהקפיץ לי את הפיוז עוד לא קראתי את הספר אבל בעקבות מסירות הדש"ים אולי באמת אתחיל לקרוא

naty 1

New member
לא

זה סתם בגלל שאני פוץ. ואם יש'ך בעיה תתחיל לשלם לבבילון גם אתה.

למעלה