למה?
B brother dooropener New member 24/8/05 #15 כי דניאל נסע לבקר את אדון בן.... שלא הופיע!, אבל זה בסדר ביליתי בבריכה במקום
ו ויימס New member 24/8/05 #17 אני קופצת ומרקדת ברחבי הבית, עם מקלונים עם סרטים מתנופפים בקצה שלהם, אחד סגול, אחד ירוק, אחד כחול, אחד כתום, אחד צהוב וחוזר חלילה.
אני קופצת ומרקדת ברחבי הבית, עם מקלונים עם סרטים מתנופפים בקצה שלהם, אחד סגול, אחד ירוק, אחד כחול, אחד כתום, אחד צהוב וחוזר חלילה.
G Grany Weatherwax New member 24/8/05 #22 בחיג?! בעלג?! שרשור החלפת מסנג'רים מיד! ב גרלחיהקךשלריבWAXERFGVR [email protected] (המסנג'ר זה זה שמעל השורה הזאת, לא הקשקוש שמעליו)
בחיג?! בעלג?! שרשור החלפת מסנג'רים מיד! ב גרלחיהקךשלריבWAXERFGVR [email protected] (המסנג'ר זה זה שמעל השורה הזאת, לא הקשקוש שמעליו)
R Rincewind New member 25/8/05 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
R Rincewind New member 25/8/05 #32 ../images/Emo45.gif קוראים לי דביר. וזאת תמונה שלי. ליתר דיוק, זו תמונה מהטיול הענפי האחרון שהיה לנו- הימני הוא סא"ל יוסי אריאב, הרע"ן שלי, האמצעית היא סרן מעין בכנר, הרמ"דית שלי, והשמאלי הוא סמל דביר צנוע, שהוא האני שלי. או משהו כזה. יחי פיתגורס.
../images/Emo45.gif קוראים לי דביר. וזאת תמונה שלי. ליתר דיוק, זו תמונה מהטיול הענפי האחרון שהיה לנו- הימני הוא סא"ל יוסי אריאב, הרע"ן שלי, האמצעית היא סרן מעין בכנר, הרמ"דית שלי, והשמאלי הוא סמל דביר צנוע, שהוא האני שלי. או משהו כזה. יחי פיתגורס.