שרשור המפגש הסופי. כל מי שבא יגיב ב-thumb up, ורק מי שבא יגיב. וגם יכתוב את השם שלו כדי שנוכל לשנן.
G Gdil New member 23/8/05 #1 שרשור המפגש הסופי. כל מי שבא יגיב ב-thumb up, ורק מי שבא יגיב. וגם יכתוב את השם שלו כדי שנוכל לשנן.
B brother dooropener New member 23/8/05 #3 ../images/Emo45.gif ד-נ-י-א-ל *דני->אל דני->אל דני->אל דני>אל דני>אל ... בליסו- *הדגש בהברה השניה אני מניח שאין טעם לתת תיאור פיסי... מאחר שיש לכם תמונה. בכל מקרה אני מרכיב משקפיים גאה!
../images/Emo45.gif ד-נ-י-א-ל *דני->אל דני->אל דני->אל דני>אל דני>אל ... בליסו- *הדגש בהברה השניה אני מניח שאין טעם לתת תיאור פיסי... מאחר שיש לכם תמונה. בכל מקרה אני מרכיב משקפיים גאה!
M Maladict New member 23/8/05 #4 ../images/Emo45.gif אתם יודעים איך קוראים לי... וגם הפעם אני אהיה הצלם הרשמי של המפגש?
G Grany Weatherwax New member 23/8/05 #5 ../images/Emo45.gif רוני, האחד והיחיד, בכבודי ובעצמי, ואני אנסה להביא גם את מנצלשבך דלגשון איתי, למרות שהוא קצת עסוק כרגע.
../images/Emo45.gif רוני, האחד והיחיד, בכבודי ובעצמי, ואני אנסה להביא גם את מנצלשבך דלגשון איתי, למרות שהוא קצת עסוק כרגע.
ק קרניאלה על הבמה New member 24/8/05 #21 החיים קשים אולי גדיל יכתוב פרק נוסף בקומיקס שלו, על עלילות לואיס בעולם הדיסק, לרגל המפגש הממשמש ובא מחרתיים?
החיים קשים אולי גדיל יכתוב פרק נוסף בקומיקס שלו, על עלילות לואיס בעולם הדיסק, לרגל המפגש הממשמש ובא מחרתיים?
T The Mad Hatter New member 23/8/05 #8 אולי ../images/Emo45.gif אני חושבת שאני אדע רק בסוף השבוע. והשם הוא ליאת
T The Mad Hatter New member 26/8/05 #46 טוב, מצאתי את ההודעה עם הפרטים... יש סיכוי סביר שאני אגיע, אבל באיחור קל. אולי בעצם לא ממש קל. אוף, לא יודעת. צריך הפתעות בחיים.
טוב, מצאתי את ההודעה עם הפרטים... יש סיכוי סביר שאני אגיע, אבל באיחור קל. אולי בעצם לא ממש קל. אוף, לא יודעת. צריך הפתעות בחיים.
ו ויימס New member 24/8/05 #18 שישי 26.8 עזריאלי שעה 10:00 ליד הקולנוע. אם אתה בא, תביא כל מיני דברים פראצ'טיים מעניינים שבמקרה מסתובבים בבית.
שישי 26.8 עזריאלי שעה 10:00 ליד הקולנוע. אם אתה בא, תביא כל מיני דברים פראצ'טיים מעניינים שבמקרה מסתובבים בבית.
T TheBursar New member 23/8/05 #11 ../images/Emo45.gif? עוד לא ממש סגור על זה אבל יש סיכוי סביר שכן. תעריכו את זה כי אני מגיע מאילת!!!! ודניאל יודע כמה זה רחוק. אה, כן, השם זה בן.
../images/Emo45.gif? עוד לא ממש סגור על זה אבל יש סיכוי סביר שכן. תעריכו את זה כי אני מגיע מאילת!!!! ודניאל יודע כמה זה רחוק. אה, כן, השם זה בן.