שרשור המלצת שירים

kokain1

New member
שרשור המלצת שירים

בואו נמליץ על שירים שאנחנו אוהבים.. לא חייבים של GC אני אתחיל :) שיר די ישן אבל מתה עליוו! Eurythmics - sweet dreams

kokain1

New member
ה חד פעמי שאני אוהבת שיר כזה

אבל בדרך כלל אני אוהבת רק רוק.. או מש'ו בסיגנון.. הינה שוב sweet dreams רק בגירסא של מרלין מנסון marlyn manson - sweet dreams גם יפהה :)

Knotted String

New member
אימואימואימו../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

ובכן, הנה כמה שירים ממבחר האימו הבלתי נדלה שלי. או משהו. *משתעלת* Taking Back Sunday - This picture is proof Taking Back Sunday - Set Phasers to stun TBS - Cute without the "E" TBS - You're so last summer TBS - The union TBS - You know how I do או בקיצור, כל שיר של TBS
Finch - Awake Finch - New kid Fince - Letters to you Exilia - Moony Exilia feat Micha - I guess you know Exilia - Starseed Silverchair - shade Silverchair - Cemetary No use for a name - A postcard woul be nice No use for a name - On the outside No use for a name - Tollbridge No use for a name - It won't happen again No use for a name - Feels like home Nightwish - Ghost Love Score (השיר הכי טוב שלהם) Nightwish - Nemo Nightwish - Ever dream Nightwish - Forever yours Mest - Rooftoops Mest - Jaded Mest - Until I met you Mest - Your Promise Mest - Hotel Room Mest - Without you Mest - The Innocent Muse - Time is running out The Cure - כל דבר. נאמ. מספיק שירים?

kokain1

New member
בלעםםם XD

כל כך הרבה שירים, נהרס לי המצברוח להוריד אותם עכשיו..
תנסו לתת שיר אחד או שתיים בהודעה..למה כי אני לא יכולה להוריד בכמויות את כולם.

S m e l l y Cat

New member
מיווווווווווווווז../images/Emo108.gif

ואואזיס. כללללללל השירים. אה והמכשפות וענבל פרלמוטר :)

black spot

New member
smile ampty soul rocks....../images/Emo3.gif

טוב...אז הלהקה הוקמה בסנטה ברברה שבקליפורניה... הקליפ הראשון שלהם שהפך ללהיט נקרא "bottom of a bottle" הקליפ השני שלהם נקרא "nowhere kids" הקליפ השלישי שלהם נקרא "silhouettes" הלהקה מורכבת מ: סולןוגיטריסט- שון דניאלסון מתופף -דרק גלדהיל באסיסט -ראיין מרטין לשמעת שירים
....כאן.... הערה : הלהקה לא כ"כ מוכרת בישראל...אבל בארה"ב הם פופולרים... מראים אותם לפעמים באחד מערוצי המוזיקה (לא כבלים)שביס או בדיגיטל... להקה מומלצת מאוד.....

hadasrulez

New member
אוו כןןןןןן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נחמד לדעת שמישהו מכיר אותם

the z girl

New member
אואזיסססססססססססס

אהע כן גמאני ממליצה. הכלל. אריאל, אני עדיין טוענת שאנחנו היחידות שאוהבות אואזיס. למרות שהבנתי שיש מלא כאלה

S m e l l y Cat

New member
חחחחח!../images/Emo108.gif

עאעעע, קניתי את וואטס דה סטורי מורנינג גלורי!!!!!!!11111111 אז אנחנו היחידות ש*באמת* אוהבות אואזיס.

the z girl

New member
../images/Emo6.gif

תתחדשי!
לסבתא שלי הייתה אתמול יומולדת. מזל טוב.

EleVaTioN

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

אני מנהלת שנה ויומיים^^

EleVaTioN

New member
נמנמנמ../images/Emo129.gif

שיר שאני חורשת עליו עכשיו lit - miserable

SAMAR

New member
ההמלצה שלי!!!!

השיר הכי אהוב עלי [יותר משירים של GC] זה hight הישן והחביב של lighthouse family אני אף פעם לא משתעממת ממנו [למרות שהוא קצת קיטשי]

למעלה