שרשור המלצות

אבל הרעיון של הפורום

זה לא לפתוח דיונים על כל להקה, אלא על פאוור. אז הוא פשוט רוצה לרכז את זה. כי לאט לאט יפתחו דיונים על יותר ויותר להקות שלא קשורות, ואז מה הרעיון בפורום פאוור ?

Judass

New member
אתה צודק וטועה

תראה יש המום פורומים בעולם , יש המון פורומים של מוזיקה, יש המון פורומים של H.M יש גם המון פורומים לתת סגנונות (כמו זה). אני כותב בפורום Power Metal בארה"ב כבר 11 שנה כמו באחרים. הרעיון של פורום יעודי הוא לא בלדבר אך ורק ובלבד על להקות בסגנון , הרעיון הוא לרכז אנשים שאוהבים אותו תת סגנון אך כמובן גם דברים אחרים. הרעיון הוא בלשתף ידע , נסיון , חוויות ודעות,ללמד וללמוד. הצמדות קטנונית כזו (בעיני) רק לטופיק מאד ספציפי ,הערות אם לא , העברות ומחיקות לא רק פודע בזרימה התקינה של פורום אלא גם פוגע לחלוטין ברעיון של פורום (פאוור מטאל במקרה שלנו). Judas NP: Circle II Circle - In The Middle Of Nowhere אני יודע שהוא לא התקבל טוב אבל לדעתי אלבום אדיר.

אני מסכים, באמת

אבל כשהודעות שלא קשורות לפאוור מטאל בכלל נהיות כ-90% מהפורום, צריכים קודם כל לקחת צעד אחורה, להתרכז שום בפאוור מטאל, ואז לראות מה קורה. שים לב כמה שרשורי אוף יש. וכמה תגובות יש בהם, לעומת דברים שקשורים בפאוור מטאל. צריך להיות הצד הסוציאלי, שבעיקרון מאחד אנשים שאוהבים את אותו סגנון, אבל מלבדו, חייב להיות צד שבאמת מדבר על הנושא. כי אחרת מישהו יבוא, יראה פאוור מטאל, וכולם מדברים על סתם שטויות, ולא ימצא את עצמו פה, כי הוא לא יחשוב שבאמת אוהבים פה פאוור מטאל והוא לא קשור.

Judass

New member
מובן

בגלל זה במערכות פורום כאלה יש בד"כ תת פורום - פאב , במקרה שלנו קפיטרית בי"ס
. תראה אני לא יוצא למסעי צלב ,או מגן דוד, או מלחמות ג'יהד, אין לי כוח או חשק לדברים כאלה. לי ממש לא משנה. לא מפריע לי שמעבירים לי הודעות, מצד שני אני בספק שאני אפתח שירשור על בעיות הפרקים שלי כך שבעיני אני לא יכול לפתוח נושא אופ טופיק :). פשוט ציינתי משהו שבעני נראה קטנוני (כשההודעות מדברות על מוזיקה) וההערות - ,לא פאוור לא פאוור,מפריעות לזרימה של דיונים (כשהם סוף סוף על מוזיקה :) ) במקרים כאלה. Judas

אתה יכול לקרוא לי מצידי פאוור-נאצי

אני יודע שזה פורום פאוור, ומרוב הדיונים שבפורום עכשיו יש מעט מאוד שקשורים לפאוור. ומה שביקשתי הוא לפתוח את זה באוף טופיק, אני בטוח שזה לא כזה קשה, וזה יחסוך לי עבודה לשרשר את זה, לא אמרתי לא לפתוח חס וחלילה, אבל ג'יזס, אוף טופיק! אההההההההה. יש לי מלא בגרויות, כל מה שביקשתי זה שתקלו עלי, לא שלא תפתחו בכלל, זה לא פוגע בשום זרימה להוסיף אוף טופיק להודעה, או לשרשר את זה לדיון באוף טופיק, קאמן.

Judass

New member
כמה חדשים שאני נהנה מהם

Evergray - Monday Morning Apocalypse אלבומם הטוב ביותר מאז אלבום הבכורה, סוף סוף מצאו את הנישה המתאימה להם , מעניין,מגווון,כבד,טום שר מה שהוא יודע ולא מתפרס (כן הוא כועס עלי על ההערה הזו :) ),יופי של אלבום. לא זה לא לה לה לה שמח של דרקונים ופיות. Fatal Force - s/t אלבום בכורה , ויופי של בכורה , כבד וזורם, פאוור איכותי. 0 Vanden Plas - Christ זה פאוור ,זה פרוג , לא משנה לי. אחלה להקה ,ואלבום העמוק הזה הוא בין הטובים ביותר שלהם. מה גם שיש cover של גטסימני (מישו כוכב עליון) כך שזה בונוס מצויין בשבילי,וביצוע מעניין ונעים (נכון הזמר לא גילן אבל נשמע מצויין). Astral Doors - Astralism טוב כמו הראשון , אין מה להוסיף ,
Pyramaze - Kegend Of The Bone Carver אלבום יציב ומלודי , קונספט, מוזיקלית לא שונה מהראשון ,אלבום טוב. Rage - Speak Of The Dead הופתעתי ממנו קצת, פיוי אפילו נשמע מגוון לעיתים. החלק הראשון הוא המוזיקה הטובה ביותר שהם עשו , פזמונים מאורגנים סימפונית , גם המוזיקה , לא חדש להם אבל באיכות כן וגם בגיוון,בשילוב מצויין עם כובד. החלק השני של האלבום עדיין משאיר את Ghost כאלבומם הטוב ביותר ואת XIII אחריו , אבל גם זה אלבום מצויין. Judas

אוורגריי../images/Emo99.gif

לדעתי Recreation Day הוא הכי טוב שלהם, אבל גם החדש מומלץ מאוד^^

NecroSight

New member
אתה תגדיר את זה איך שבא לך...

Evergrey - The Inner Circle Riot - Thundersteel Rhapsody - Legendary Tales

Gaius Octavius

New member
Sonata Arctica - Reckoning Night

האלבום הכי טוב שלהם, לדעתי. יותר טוב מסיילנס, שבא מקום שני, ויותר טוב מאקליפטיקה ו-ווינטרהרטס. למה? כי בסיילנס היה להם את הצליל הטוב, מלא-הפיל של טוני, אותו קצת איבדו בווינטרהרטס, אבל ווינטרהרטס היה תחילת התבגרותו של טוני מבחינת ליריקה, והחל מהאלבום הזה הליריקה השתפרה פלאים. ברקונינג, האלבום האחרון, חזר הפיל המדהים, עם שריטה קלה אבל עדיין טוב, והליריקה ממשיכה לעלות ברמתה. בהחלט אלבום מעולה. [נורא רציתי להמליץ על צ'ילדרן, כי התמכרתי אליהם קצת לאחרונה, אבל אם הייתי עושה את זה ג'ים היה שולח אותי לסיביר שם הק.ג.ב. היה תוקע לי תירס בתחת. הממ... אולי זה לא כזה רעיון רע להמליץ על צ'ילדרן. אבל עכשיו בא לי תירס.]

Gaius Octavius

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

את שואלת אותי אם לי יש שירים של סונטה במחשב
בכל מקרה, בליינדד זה מאותו האלבום, המ... פשוט תבקשי מהדודה [ששמה הוא בדרך כלל גברת קאזה כהן או העלמה אימיול סנדרסון] שתשלח לך, אני עצלן

Beautiful Scar

New member
עזוב ג'ים שלח לי כבר=]

וזה לא היה אמור להיות שאלה... שמישהו ירצח אותי
אבוי לי

למעלה