שרשור המלצות

שמקססן

New member
יש לי גם כמה המלצות

Persuader - When Eden Burns זה האלבום הכי פאווריסטי ברשימה שלי. השגתי אותו לפני כמה ימים והוא אדיר. יש בו את הגיטריסט והסולן של Savage Circus שגם תרם קצת גיטרות באלבום הזה (ואת רוב הגיטרות בקודם) והוא גם הסולן בפרסוואדר. את פרסוואדר אהבתי עוד לפני שגיליתי את סאבאג' סירקוס, שמעתי את האלבום הקודם שלהם Evolution Purgatory וממש אהבתי אותו, ולמען האמת לא ידעתי שהם מוציאים אלבום ופתאום הדודה הביאה לי אותו והפרצוף שלי היה כזה O_O ופשוט ישבתי יום וליל וחיכיתי שהמשלוח יסתיים, והזמן שחיכיתי השתלם. למי שלא מכיר פרסוואדר הם להקת פאוור ספידי בסגנון של בליינד הישנים (Follow The Reaper) - תיפוף מהיר, ריפים חזקים, שירה קצת צרודה אבל עדיין גבוהה... הרבה אנשים יחשבו - למה לשמוע פרסואדר אם אפשר לשמוע פשוט בליינד? ההבדל הוא בשני דברים... האלבום הזה של פרסוואדר הרבה יותר בוגר מהחומר של בליינד, הליריקה יותר טובה לטעמי, הריפים קצת יותר טובים והאלבום מכיל גם קטעים קצת שונים מהפאוור הרגיל ומבליינד, כולל קצת גראולים (ספרתי איזה 5 צרחות גראול במהלך האלבום, יכול להיות שיותר), סאמפלים אלקטרוניים ואמביינטים וכל מיני כאלה, וכמובן הפקה מעולה של פיט סיילק (Iron Savior, באסיסט של Savage Circus)... לא שאפשר או צריך להאשים את בליינד על ההפקה הגרועה של האלבומים הישנים, אני פשוט מעדיף אלבומים עם הפקה טובה גם על פני החלוצים של הז'אנר :) Nightingale - Invisible זה לא בדיוק פאוור. זה יותר מטאל מלודי עם השפעות של פרוג רוק שנות ה70 (Uriah Heep, Yes, Genesis)... פרוייקט של דן סוואנו עם חברים שהוא עבד איתם בפרוייקטים שלו במהלך השנים (למשל Godsend וPan.Thy.Monium), מוזיקה אמנם לא הכי מורכבת ועמוקה אבל פשוט כיף לי לשמוע אותה, גם אלבום מאוד מגוון, יש שם שירי פאוור מובהקים (Atlantis Rising, Still Alive), שירים עם השפעות 70יז מובהקות (Misery, A Raincheck On My Demise, To The End) ובלדות קליטות ויפות (The Wake, Worlds Apart, One of The Lonely Ones), פשוט אלבום טוב. Outworld - Outworld אלבום ספיד-האבי פרוגרסיטי לחלוטין, עם Rusty Cooley על הגיטרות וKelly 'Sundown' Carpenter הסולן של ביונד לשעבר על השירה המדהימה. יש פה שילוב טוב של ריפים, מקצבים מהירים ומתחלפים, סולואים טובים והשירה המ-ה-מ-מ-ת של קלי, פאק, אני חושב שהוא מגיע לגבהים של קינג דיאמונד בשיר WarCry והוא לא משתמש בפלסטו מלא, זה פשוט לא יאומן. אלבום מאוד חזק, מקפיץ ומצויין. אם אתם רוצים דוגמית לכו למיספייס של הלהקה.
 
לא ידעתי שיש לבליינד אלבום בשם

Follow The Reaper
אולי Follow The Blind, אבל כן, אני מסכים מאוד עם ההמלצה על פרסיואיידר, להקה מעולה.
 

שמקססן

New member
כל פעם שאני חושב על פולואו

אני ישר כותב Follow The Reaper לא יודע למה בעע
 
XDDDDDDDD זה מה שקורה כשאתה

מקבל שני דיסקים חינם
אגב, קנית את IFTOS ולא את NATO נכון?
 

Judass

New member
המלצה-להקת הפאוור הטובה ביותר

שלושת הראשונים(בעצם שני הראשונים) יותר מה שנקרא פעם גרמן מטאל. המומלצים: Grave Digger','The Reaper Grave Digger','Heart Of Darkness' Grave Digger','Tunes Of War' אלבום מדהים Grave Digger','Knights Of The Cross' אלבום מדהים Grave Digger','Excalibur' Grave Digger','The Grave Digger' Grave Digger','Rheingold' Grave Digger','The Last Supper' Judas NP:DVD - Grave Digger - 25 to live
 
הנה משהו נחמד שאני אוהבת^^

Stream of Passion - Embrace the Storm פאוור עם סולנית:) ממ כל אחד מגדיר אותם כמשהו אחר, לי זה נשמע די פאווריסטי^^
 

שמקססן

New member
אני תומך...

למרות שהם לא בדיוק פאוור, כולם צריכים לשמוע, הם מעולים
 
ווי נראה לי שמישהו פה הכיר לך אותם

עם השיר הזה.. *שורק* אבל אם לא - אז אני מצטרף בחום להמלצה :)
 

TarwenR

New member
../images/Emo45.gif

במיני דיסק של Out in the real world יש שירים נורא יפים
 

littleAngel

New member
כל האלבומים של Twilightning

להקת פאוור פינית עם השפעות של גלאם רוק מהאייטיז, מדהימים! חבל לי שהם לא מוכרים בישראל.
 

powermetal1

New member
השפעות של גלאם רוק ../images/Emo6.gif?

בעצם יש משהו שבאמת מזכיר קצת שחושבים על זה חחחחחח להקה מעולה
אני גם אמליץ על להקה- jag panzer,הבי/פאוור אמריקאי מעולה.
 

שמקססן

New member
זה לא הכי קשור

אבל הגיטריסט של ג'אג כריס ברודריק היה פעם בBallistic. והסולן החדש של באליסטיק הוא הסולן של TTD. וTTD שולטים לאללה.
 

TarwenR

New member
טוב

כל דבר שארוון הוציאו אי פעם וחוץ מזה, שני אלבומים - Axenstar - Far from heaven Stram of passion - Out in the real world מיני דיסק
 

YellowAce

New member
..

PINK CREAM 69 - GAMES PEPOLE PLAY לא יודע אם זה פאוור, אבל הלהקה של אנדי לשעבר מספקת את הסחורה אחו שרמוטה מספקת.. לדעתי האלבום הכי מוצלח שלהם מתקופת דריס. סאוונד של קווינסרייך ומוסיקה של הלווין (עם אנדי). פשוט חובה.
 
למעלה