שרשור המלצות

powermetal1

New member
שרשור המלצות

תמליצו על שיר/אלבום פאוור שאתם ממש אוהבים בזמן האחרון,או על סתם משהו שבא לכם להמליץ עליו. אני ממליץ על האלבום האחרון של להקת הפאוור/ספיד majestic -Gamma Ray. זה האלבום הראשון שלהם שיצא לי לשמוע והוא בהחלט נתן לי חשק לשמוע עוד חומרים שלהם,אלבום עוצמתי ביותר. קצת קשה לי להמליץ על שירים כי כולם פשוט מצויינים וגם כי אני שומע אותו כרגע בפעם הראשונה במלואו
אבל אם מישהו בכול זאת רוצה לטעום קצת מהאלבום שינסה את השירים האלה: fight my temple blood religion

Kfiriboy

New member
אני ממליץ בחום

על להקת הטראש מטאל הפינית Airdash שמעו את האלבום שלהם Thank God It's Monday ובייחוד את השיר Give Up בלי קשר אני ממליץ להכנס ללינק בחתימה שלי

Kfiriboy

New member
והנה אני מצטט את ליאון:

תמליצו על שיר/אלבום פאוור שאתם ממש אוהבים בזמן האחרון,או על סתם משהו שבא לכם להמליץ עליו.

אז, אוף! מה קרה לאוף טופיק?!?!?!?

אם זה קשור לפורום אז זה לא ישורשר. ליאון זה ישאר לא משורשר לכלום אבל המלצות פאוור, ביחיאט.

powermetal1

New member
בלע,לא הייתי ברור../images/Emo122.gif

התכוונתי להמלצות שהן לא בהכרח משהו שאהוב בזמן האחרון,אלא סתם נגיד אלבום של להקה אהובה,בלי קשר לאם הבנאדם שמע אותו בזמן האחרון או לא. לא התכוונתי להמלצות שהן לא פאוור

Kfiriboy

New member
המלצה (בקשה) טייק 2 (פאוור)

יש להקה שקוראים לה Pegasus....מישהו מכיר ויכול להמליץ על שירים טובים שלהם??? אם אפחד לא מכיר אז לכו לשמוע ותחזרו על המלצות...אבל להקה שעטיפה של כל אלבום שלה הוא עם חד קרן נשמע משהו מעניין בעיניי. Judass אתה מכיר ויכול להמליץ????

Kfiriboy

New member
כנס ל-BNR ותבדוק את הלהקה הזאת

אני פשוט לא יודע איזה שירים טובים נו

Judass

New member
אני חושב שאתה מתכוון ל -Pegazus

והם אוסטרלים , העטיפות הן עם פגסוס (הסוס המכונף) ולא חד קרן. יש לי 3 אלבומים שלהם , הם בסדר, לא יותר מזה , בסיסיים , השפעה בעיקר NWOBHM. יכול להיות שהאנשים כאן דווקא יהנו מהם , המאלבום הכי נגיש הוא The Headless Horseman - 2002 בהוצאת Nuclear Blast Judas

Kfiriboy

New member
יכול להיות שזה הם ../images/Emo122.gif

בכל מקרה תודה על ההמלצה, נראה איך האלבום הזה

Musta Susi

New member
../images/Emo12.gif"Gamma-Ray???

אם כבר Gamma'Ray, איך אפשר בלי האלבומים הנהדרים Power Planet וNo World ?Order יש איזה שיר ששמעתי ביום שישי האחרון ברדיו ומאז נדבק לי והוא לא רע בכלל, של Chincilla (כתבתי נכון?) וקוראים לו War Machine. עוד שיר, שאפילו הופיע לי אתמול בחלום משום מה (ואני בדרך כלל לא זוכר חלומות שלי
), של Thunderstone, שמו הינו Welcome to the Real. זהו בינתיים, מחר אחשוב (או אחלום
) על עוד...

Judass

New member
Chinchilla להקה גרמנית מצויינת

אני ממליץ להתחיל עם האלבום Chinchilla-The Last Millenium בהוצאת Metal Blade מ-2002 ומשם לרדת בדיסקוגרפיה. Judas

fuertecito

New member
מידנטסול

אני שומע את האלבום של מידנטסול שהזמרת היא האחות של ליב קריסטין, מומלץ מאוד!

כוס אמק! פאוור! פאווורר! אההההההההה

מידנטסול והאחות של ליב קריסטין הם מין גות' פולק נורווגי, כן, הם טובים ממש, אבל אמרנו פאווור, בלעעעעעעעעעעעע

Judass

New member
סלח נא לי

אני יודע שאתה מנהל הפורום , אני חדש , וזה פורום פאוור" מטאל (זנ בעצם פורום Melodic speed metal אבל נעזוב את זה :) ), ואני לא מנסה לפגוע בך, אבל לא נראה לך מאד קטנוני להעיר לכל אחד עם מזכיר להקה שלא בדיוק נכנסת למגירה המוגדרת? חבל , בעיני זה מפריעה לזרימה של "הדיונים". Judas

למעלה