שרשור המלצות

המלצה על שני קטעי ףאנק חדשים

להקה בשם LEFTIES SOUL CONNECTION הוציאה תקליטון ב2005 עם שני קטעים אינסטרומטליים קצרים ובועטים - PEACOCK STRUT ו SLING SHOT. אורי הביא השבוע את התקליטון הזה מלונדון וחשבתי גם לשתף אתכם בחגיגה, אני מקווה שיש את זה להורדה, אם אתם לא מוצאים אז נקליט את הקטע למחשב ונעלה אותו לסולסיק. FUNK ON!

ArsaWhat

New member
London Elektricity - Power Ballads

רציתי להמליץ על האלבום הנ"ל ובכלל על הלהקה. אמנם זה לא בדיוק Fאנק לפי הספר אלא יותר בכיוון של דראם אנד בייס - אבל כל טראק וטראק הוא עם מלודיה מאוד "חמה", בסים עמוקים, Brass Section אמנם מסומפל ומנוגן מקלידים אבל נשמע מאוד מאוד חי. זמרת עם קול מאוד דומיננטי. סימפולים מצויינים (גם של ווקאלז מקטעי גוספל ישנים) ועוד לא דיברתי בכלל על המתופף - שהאמת בא יותר לידי ביטוי באלבום הקודם Billion Dollar Gravy אבל אני לא מציע לכם לפספס את הטראק הראשון בפאוור באלאדס שכשמו כן הוא - Out Of This World - ממש פרוגרסיב דראם אנד בייס, נשמע כמו סימפוניה - והכל ב 4 וחצי דקות. יש גם קטע Fאנק כהלכתו בשם I Don't Understand. כדאי מאוד מאוד לנסות את הלהקה הזו! (אגב, שגיאת הכתיב ב Elektricity במקור) אם אהבתם אשמח להמליץ על עוד דברים בסגנון

zoioz

New member
סחטיין פארנאר

ובינתיים למי שמתעניין http://olski.d23public.de/index.php?nav=mpm&sub=artists זה הלינק לעמוד שלהם בלייבל melting pot הגרמני. איזה כיף לגלות עוד אנשים עם חזון מוסיקלי דומה לשלי....

parnar

New member
שרשור המלצות

מכיוון שגרמתי לאיש אחד לפחות לבדוק חומרים שלי אז הבנתי למסקנה שזה שווה את ההשקעה להכין שרשור המלצות. אז יאללה שרשור המלצות של חומרים חדשים Atar And The Funkadrome - Funkadrome אלבום מעולה שאני מאוד אוהב dennis mobley and fresh taste - superstition קאבר פאנקי לשיר של stevie wonder David Davis - Smile אלבום שמושפע מכמה סגנונות R&B, Hip Hop, Jazz, Soul, Gospel, Pop, Funk, Fusion and Neo-soul כדאי לבדוק משם לדוגמא את Can't Stop Speedometer Feat The Speedettes - This Is Speedometer Vol 2 אלבום חדש שגם מומלץ לבדוק, יש קטעים אינסטרומנטליים וקטעים עם זמרות. the new mastersounds - stay on the groove קטע פאנק טוב שכדאי לבדוק VA - 30th Birthday Soul And Funk אלבום סול פאנק שמרכז טראקים של אמנים שונים, כדאי לבדוק עוד אוסף פאנק שכדאי לבדוק זה VA - Funkfever 4 דיסקים של פאנק! אם אתם אוהבים קטעי ג'אז שהולכים לכיוון של פאנק תבדקו את VA - Kinda Jazzy Kinda Funky Volume 2 עד כאן שרשור ההמלצות בקרוב אני אביא עוד שרשור עם קטעים חדשים

zoioz

New member
לייבלים מענינים

אני גיליתי כמה לייבלים מענינים שמתמחים בFאנק. אומנם בעיקר ברי-אישוז, אבל באתרים של חלקם אפשר למצוא גם Fאנק חדש: www.sceneriorecords.com www.funkoramarecords.com לייבל ספרדי קיצוני melting pot music - www.olski.net עליו כבר המלצתי.... www.soulrecords.co.uk גם המון רגאי/דאנסהול/אפרו honest jons records - אין לי לינק אבל בטח קל למצוא - מוציאים גם אפרוביט, אקספרימנטל, וכל מה שמענין דיגרים....

parnar

New member
יצא להם אלבום לאחרונה

ממה ששמעתי הוא נשמע חמוד

למעלה