שרשור המלצות-

שרשור המלצות-

אם צפיתם בסרט בימים האחרונים וכ"כ אהבתם אותו שאתם רוצים לספר עליו לכל העולם, או שמעתם שיר שממאן לצאת לכם מהראש, או קראתם ספר שהעניק לכם פרספקטיבה חדשה על החיים, או סתם ביליתם באיזה פאב שזה עתה נפתח ואתם רוצים להמליץ עליו- זה המקום. אני פותח בזאת את שרשור ההמלצות הגדול. נתחיל מ4 קטגוריות החובה- סרט, ספר, שיר ומקום בילוי. אתם מוזמנים להמליץ על כל אחד מהפריטים הנ"ל ורצוי להוסיף חוות דעת ונימוק להמלצה (לדוגמא, מדוע אהבתם כ"כ הסרט, או למה הספר שזה עתה סיימתם לקרוא הנו <לפי דעתכם> חובה לכל אחד). מעבר לכך, אתם מוזמנים להוסיף קטגוריות ככל העולה על רוחכם ולפתח את השרשור לכל כיוון שתרצו..

SpyKid

New member
אמממ נראה...

סרט - Full Metal Alchemist - Conqueror of Shambala. טוב, זה סרט אנימה [מצוייר] אבל לדעתי הוא גאוני! [הממ, אני לא חושבת שיש פה עוד אוהבי אנימה אבל אם במקרה כן, גם הסדרה מומלצת - לפני הסרט].
ספר - אמממ עקרונית יש די הרבה ספרים שקראתי ואני אוהבת, אבל ממליצה בחום [אם יש עוד מישהו שלא קרא
] על "הארי פוטר והנסיך חצוי הדם" ^^ קראתי באנגלית כשהוא יצא אבל עכשיו יש גם בעברית..
שיר - שוב, יש המון, אבל אחד טוב: Greenday - give me novocaine.
מקום בילוי - טוב, בדרך כלל אני לא יוצאת ומעדיפה להישאר בבית\סתם להיפגש בקבוצה קטנה של חברים, ככה שאני אמליץ על
!
אולי אני אחשוב בהמשך על עוד תחומי המלצות
נ.ב. כמה נפלא שאתה מחייה את הפורום, וזו כבר לא ההודעה הראשונה לאחרונה

Janem

New member
גוטי נוצ'ה ולן...!!!

פאצ'ה פיצ' המלצות>>> ספר-מוטי רוזניק/ אמסטלדם-זה רומן על זוג מסטולים שטסים לאמסטרדם ובדרך הבחור מאבד ת'בחורה באמסטרדם ועובר כל מיני חוויות משונות. העובדה שהוא מסטול לא עוזרת לו ורק מסבכת אותו יותר. אהבתי את התאורים מגוף ראשון, גורם לך להזדהות, אבל לפעמים קשה להבין מה קורה באמת ומה הוא מדמיין/ מרגיש. סרט-דיק וג'יין עושים את זה. ולא כי אהבתי אותו בטרוף כע... סרט סביר, מומלץ למי שאוהב ת'סרטים של ג'ים קארי. תכלס, אני לא מאמין שאפשר לשדוד איך שהם שדדו, והקטע שהם פילחו למליונר את השטר גם מוגזם. אבל זה סרט עם ג'ים קארי, תראו אותו עם אחותכם הקטנה... עוד סרט לראות עם אחותכם הקטנה...>>> סיפורי נרניה. יש שם קטעים שהחיות בתלת מימד נראות אמיתיות, אבל תכלס זה סיפור ילדים, וגם לא סיפור משהו. שיר-עופר לוי-מאוהב בגשם. תכלס, השיר עצמו לא מבוצע טוב. זה כמו השירים של אביב גפן, השיר עצמו יפה, פשוט אביב גפן הורס אותו. ככה גם בשיר הזה, מנגינה יפה, מילים יפות, אבל עופר לוי בקול הבכייני/צעקני שלו הורס קצת. אבל סך הכל בסדר, נסו לזמזם אותו ותראו שזה להיט. ולמקרה שאשכרה הורדתם את עופר לוי... עוד המלצה: queensryche-dust in the wind. בלדת רוק שקטה שכזו, חודרת לנשמה. ואםםםם לא אהבתם, אז פשוט תורידו ת'אלבום האחרון של שון פול ותנו בראש. מקום-המקום האחרון שהייתי בו ונהנתי-טרבין (רשלא"צ). למי שלא מכיר, זה מועדון שאנטי כזה, זולה. יש שם בר, טלוויזיה עם FTV-הקטעים הארוטיים, מוזיקת רקע נחמדה, וכמובן ים של נרגילות ואוכל. עוד מקום נחמד, בטח הרבה מכירים, LA MER, זו המסעדה עם הקונוסים האדומים מבחוץ בטיילת. רק המסעדה קצת יקרה, אבל מקום נחמד. יש גם את הוילה של חבר שלי, אחלה מקום... יש את הזולה שלנו בגן, מקום פצצות חחחחחח :) ויש גם את ה"לידו" בר, בר לילדים גדולים בבורסה... YEAH... אבל זה בלי קשר... :! :) זייהו.

...

סרט- מכיוון שלא ראיתי יותר מדי סרטים בתוקפה האחרונה, אוכל להמליץ רק על סרט נחמד אחד שבכל זאת מצאתי זמן לראות ואפילו אהבתי אותו. מדובר ב"שדים של אמילי". סרט חמוד ביותר ששווה צפייה, לפי דעתי. ספר- דור הפרוזאק/אליזבת וורצל. אם 'דכאון' הוא לא מושג זר בשבילכם, סביר להניח שתאהבו את ספרה עטור השבחים של הגב. וורצל. אישית, מאד אהבתי את "דור הפרוזאק", ומספרי העלילה שקראתי הוא בהחלט הטוב ביותר. ממליץ בחום. שיר- סתם שיר חמוד של כלא 6, "דרך המלך". (חמוד, לא יותר מזה). מקום בילוי- BP, בר-קפה (אני מקווה שלא טעיתי בהגדרה) נחמד ביותר שנמצא בחוצות המפרץ. מקום נחמד להעביר בו את הערב. ועשיתי הערב עגיל קטן וצנוע בחלק העליון של האוזן (מה המונח המקצועי לזה?). עכשיו נותר להתפלל ששום מניאק לא יתפוס אותי.

תתתחדש!!!

ספר- שעות מתות/ אורי אדלמן ובאדולינה! סרט- ממש לא יוצא לי לראות האחרון שראיתי זה היה "איך ליהפטק מבחור ב10 יום" -ממש נחמד!

eMiFrEaK

New member
../images/Emo8.gif תתחדש בחור..

המונח שאתה מחפש הוא "הליקס"... ובסדיר בדר"כ עושים הרבה פחות בעיות..!

s h u r i k

New member
המלצות שלי

ספרים - 4 ספרים שקראתי בשלוש חודשים אחרונים: מייקל מרשל - "אנשי הקש", דין ר. קונץ - "הרודפים", ריצ'רד נורת פטרסון - "לשמור ולהגן", ג'ימייס ג'ונס - "הקו האדום". עכשיו מגיע חודש פברואר וזה החודש של שר הטבעות אצלי, בפעם השישית אני אקרא את הספר - ממליץ! סרטים - שר הטבעות הטרילוגייה, למרות שג'קסון עשה אבל לספר, עדיין זה סרט קלאסי. שיר - יותר בכיוון של אלבום - "Masterplan - Aeronautics" לחובבי הבי/פאוור מטאל. והדובדבן שבקצפת - העונה החמישית של "24" שהתחילה לא מיזמן - ענקקקקק

E K O

New member
אוקיי

הספר "המשחק של אנדר" סל אורסון סקוט קארד, מותח ומהנה והספר "פרנויה" של ג'וזף פיינדר, לא צפוי וסוחף כמו תמיד כל שיר של Iron Maiden וגם The Who - Baba O'reily Beatles - Hey Bulldog In Flames - Only For The Weak George Thorogood - Bad To The Bone Ivy - Worry About You Bangles - Walk Like An Egyptian Black Sabbath - Electric Funeral Megadeth - Scorpion, Die Dead Enough AC/DC - TNT The Doors - Light My Fire השירים האלו מתנגנים אצלי הרבה לאחרונה והם אחלה =]

הלוו....?!

סרט --- סיפור נרניה ספר --- זיכרונותיה של גיישה שיר --- לא יודעת, כל "חליל הקסם"! מקום בילוי --- אני לא בליינית, ממליצה בחום ללכת לים! בכל מקרה!

Red Hand

New member
יאלללללללה ../images/Emo205.gif

הנה ספר שקראתי לאחרונה - "בלי משפחה". ספר לא רע. די מרתק. ילד שמחפש את אמא. סגנון "מרקו", רק בלי הקטע של הסמים (רגע, זה "נרקו" בכלל... התבלבלתי
) אני אמליץ פה על כמה סרטים שראיתי בתקופה האחרונה בDVD: "הנוסע" - "Collateral" - משתתפים בו טום קרוז וג'יימי פוקס. אחד מסרטי המתח הטובים שראיתי. באמת. אחלה עלילה. אחלה משחק. צילומים יפים. פסקול. הכל. "התרסקות" - "Crash" - סרט חזק שעוסק בגזענות. לא, זה לא כמו אמריקה X, אבל ללא ספק - סרט שמצליח לרגש. אל תגעו ב"טייס" (The Aviator)!!! ראיתי לא מזמן וזה אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי בחיים. נרדמתי. ולא בגלל שהסרט כבד או אינטלגנטי מדיי בשבילי, אלא בגלל תסריט מטומטם ואורך מוגזם. בעעעע... "ריי" ראיתם? גם כן נחמד. הייתי רוצה לראות את "שר מלחמה" עם ניקולס קייג'... אולי מישהו ראה? לגבי מקום בילוי, כרגע אין לי משהו חדש להמליץ, אבל האומן 17 המועדון הטוב בישראל, ללא ספק. חבל רק שמחיר כניסה כל כך יקר. למרות שבכלל בזמן האחרון אין לי ראש למסיבות.

eMiFrEaK

New member
../images/Emo187.gif נדחפת גם כן..

לאחרונה לא יצא לי לקרוא הרבה ספרים אבלללל..."איקרוס" ו"גדעון" -ספרים של ראסל אנדרוס...והרגילים שאני תמיד ממליצה כי הם פשוט ספרי חובה בכל בית- אתגר קרת ("צינורות") ויצירות המופת של אילן הייטנר- "חוכמת הבייגלה" ו"מלך החומוס ומלכת האמבטיה" =) מבחינת סרטים, הסרט שנהניתי ממנו לאחרונה (וזה כי לקח לי קצת מעל לשנה למצוא אותו) זה "הטינה" אבל היפני המקורי. זה רק מפליא אותי איך אוהבים להרוס משהו טוב בנסיונות לשפר.. גם "שר המלחמה"- סרט מושקע,אהבתי... אווו בזמן האחרון הטעם שלי בשירים קצת התהפך.חוץ מהרגילים שלי שכוללים את עופר ניסים וחבריו התחלתי לשמוע להקות כגון: בית הבובות,סינרגיה וכו'.. ובהחלט התאהבתי..=) זה נחמד לגוון מדי פעם. ולפיכך..סינרגיה-חום יולי אוגוסט,לחבק אותך,צועקים על אהבה בית הבובות-בחיים הכל עובר, שיר בעיפרון,סיגפו ואני מושפעת מכל החתונות בעבודה- ארקדי דוכין-היא לא דומה...
אמ....בגלל שלרוב או שאני במרכז או שאני קצת דרומה יותר (אשדוד והסביבה) אני אמליץ על Arabica באזה"ת באשדוד- אחלה מקום, זה מין בית קפה מאוד מושקע, אחרי 12 כל לילה מקרינים הופעות של כל מיני אומנים מחו"ל.. "קירה"- ה-מקום! נמצא בגבעת יונה, נוף מדהים..אחלה אוכל...זה פשוט המקום הקבוע שלנו לפגישות הבנות שלנו(אחרי נאפיס כמובן חח) =) אה ווו... מומלץ אחרון - הרצליה פיתוח- "אגאדיר"!!! הבורגר בר הכי מגניב שהייתי בו אי פעם.. מומלץ מומלץ..!!

למעלה