שרשור המלצות

• פותח הנושא xero1
  • פורסם בתאריך

xero1

New member
שרשור המלצות

עם כל הכבוד למשחקים והברכות והכל. זה פורום מוזיקה אחרי הכל, ולפני הכל זה פורום מוזיקה ללהקה בת אלפי זונות. אז שכל אחד ימליץ פה על משהו ויפרט על זה קצת אם בא לו. שתפו פעולה, זה יכול להרחיב אופקים לאללה השרשור הזה. אז ככה, חוץ מהמארונס שהמלצתי עליהם שלשום ניראה לי, אז תנסו את jamiroquai - travelling without moving בטח הרוב פה מכירים בשם או אפילו בכמה סינגלים וזה, אבל תנסו את האלבום, הוא ממש סבבה. זהו, תורכם.

FunkyGiraffe

New member
אלבום חזק.

ממליץ על: Ludacris - Get back (Rock remix) בסוף השבוע האחרון לא יצא לי ממש לשמוע מוזיקה אז אין לי על מה להמליץ חוץ ממה שכבר המלצתי Yellowjackets - Mirage a trois אלבום פיוז'ן די רגוע Electro deluxe - Star down - גרוב וFאנק לפנים Incognito - Don't you worry 'bout a thing Stevie wonder - Sir. duke שני שירים חזקים

FunkyGiraffe

New member
אה וגם אלבומים נוספים

טיפקס - כלבים לא נובחים בירוק טיפקס - נשיקה לדוד Matisyahu - Shake the dust off... Arise

טיפקסית

New member
המלצות שלי

קובי אוז "דמעות וים"- כרוניקה של פרידה,בפעם הראשונה קשה לפיצוח אבל ברגע שהקרח נשבר הוא אלבום מצוין MC שירי-יופי של אלבום,איכויות הפקה וגימור גבוהות טיפקס-שביל קליפות הגרעינים-הדיסק הראשון שיצא ללהקת טיפקס,שיר אהוב במיוחד עליי הוא "שיר בלחץ" ו"היה לילה גשום" אייפל 65-אלקטרוני וחמוד,יש למה לשים לב פורטרט-fonkey buisness פאנקי ביזנס -דיסק מעווולה,אחד מהיחידים שמלווה אותי עד היום עם ניחוח של שנות התשעים,בהחלט מומלץ בחום,גרוב במיטבו,בהחלט אחד האהובים עליי ביותר,רוצו לקנות בויאקה-וכל מילה נוספת-מיותרת

SHIKO2000

New member
תגידי לי איפה יש אותו ואני קונה

טין לא אותו ולא את השני של פורטרט בשום חנות בתל אביב

יש לך אחלה טעם

זה האלבום הראשון שיצא לי לשמוע של ג'אמירוקוואי, מאוחר יותר הם הספיקו להפוך ללהקה האהובה עליי... עכשיו לאחר שאני מכיר את כל האלבומים מ-א' ועד ת', אני חושב שלמרות שזהו האלבום שלהם שהכי מומלץ להתחיל איתו (בתור היכרות) - הוא גם האלבום החלש ביותר שלהם. לאחר שתבססו את ההיכרות, אני ממליץ לרוץ אל האלבום השני (והכי טוב שלהם) Return of the space cowboy (כמובן שכל האלבומים שווים קנייה). להקה גדולה

להמליץ? יש הרבה דברים..

מוקי- שמע ישראל הדג נחש- המכונה של הגרוב הדג נחש- חומר מקומי הדג נחש- לזוז שבק ס'- כנען 2000

° w a v e °

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif../images/Emo131.gif

מה שהוא אמר
+עוקף מלמעלה של מוקי אהאה! גם קאשי וקוואמי
.

xero1

New member
כן גם אני קיבלתי אותו וזה באמת אחלה

דיסק המוקי הזה. אבל תמליצו על עוד דברים שלדעתכם לא כולם מכירים פה וכדאי להכיר. זה כל היופי..

parnar

New member
תורי

Electro Deluxe - stardown (זה מילה אחת עידו לא 2!,תסתכל אפילו בעטיפה, אתה כל הזמן טועה בזה) ו Maceo Parker - School's In שני אלבומי פאנק חדשים שממליץ לבדוק ולהנות ועכשיו שירים בודדים Gorillaz - Feel Good Inc Gorillaz - Dare Kanye West - Diamonds Are Forever Ludacris - Get Back-(Sum 41 Rock Remix) Stretch - Why Did You Do It וזהו לבינתיים

למעלה