שרשור המלצות

../images/Emo45.gif! לי לקח את כל החיים.. שנה שעברה

נראה לי היתה הפעם הראשונה בחיים שנהנתי מהחורף. טפי :)

בדיוק חפרתי על זה הלילה עם חברה שלי../images/Emo99.gif

איך שהתחלנו להרגיש את הקור קצת חודר לעצמות וזה .. אני כ"כ אוהבת את החורף,ואת הגשם .. ולראות הכל נשטף
ובכלל,יש מוסיקה של חורף ומוסיקה של קיץ , נגיד אצלי , ביטלס-קיץ קווין-קיץ טורי-חורף !!!!כ"כ (די,אני מתה לשמוע אותה בחורף
אני נראה לי אבכה כל יום ....... ) נורה ג'ונס -חורף אני מתה על מוסיקה חורפית, אמא,בחיים לא חיכיתי כ"כ לחורף כמו השנה .. שיגיע=\

Applebite

New member
לי יש מוזיקת חורף מובהקת,

ניק דרייק. הוא פשוט כל כך מושלם לשמיעה כשבחוץ גשום ואפרורי
שמעתי אותו פעם אחת ביום כזה ואז לא שמעתי אותו המון זמן. הפעם הבאה ששמעתי אותו הייתה בשלהי החמסינים של הקיץ, ופתאום נמלאתי תחושות חורף וגעגועים אליו... אז מאז אני משתדלת לשמוע אותו רק בימים חורפיים.

חח נכון?כדי שלא יאבד הקסם ..

או סתם כדי לא להרגיש חרא , שכאילו,אתה מת שיהיה חורף ולהיות שלם עם השיר ושהכל יהיה מושלם , למרות שבמציאות,אתה יושב כולך מזיע,בחוץ 95% לחות
והמחשבות היחידות שמטרידות אותך(לא ממש עמוקות כמו בחורף) הם למה זה לעזאזל הכי נמוך במזגן זה 16 , ואיזה באסה שאי אפשר להכניס את כל הגוף למקפיא אלא רק חצי ראש
(מנסיון חחחחחחחחחחחח)

behappy

New member
אבל לשמוע ניק דרייק בקיץ זה טוב!!!

בשעות כאלה של 7-8 בערב כשמתחיל להיות חושך ויש רוחות נעימות קטנות קטנות כאלה ואור יפה ומידנייט בלו בשמיים!

אוח .ירושלמים ,תחנקו../images/Emo7.gif

זה כ"כ כ"כ כ"כ לא הוגן איפ איזה מסריח המרכז ,מזל לפחות שאני לא גרה בת"א(זאת עיר מקוללת ! ) אוייש נו , שוב פעם גלשתי לרחמים עצמיים
אני יכולה להמשיך עם זה הרבה ..

FooK MI

New member
מה :|

תל-אביב אמנם כעורה, מפוייחת, צפופה ומחניקה, אבל היא העיר הכי טובה בעולם. :| עטר - כנסי בה

boy for pele

New member
בלינצ'ס פוסט מודרני עם תפוחים וקינמון.

חצי ליטר חלב 2-3 ביצים טרופות קצת מלח כף סוכר כוס קמח חצי כפית אבקת אפיה קמצוץ קינמון 2 תפוחים פרוסים לפרוסות דקות (עד 0.5 ס"מ עובי) בלילה: מוסיפים חצי מהחלב לביצים, מערבבים ומוסיפים אבקת אפיה, סוכר ומלח. מוסיפים את הקמח באיטיות תוך כדי ערבוב, ואז מוסיפים את שאר החלב והקינמון. משמנים את המחבת ומחממים אותו קצת, זורקים כמה פרוסות תפוחים ומטגנים אותם כדקה. מוסיפים בלילה, ומטגנים אש בינונית עד לקבלת גוון זהבהב בחלק התחתון, הופכים וממשיכים עד שהבלינצ'ס מוכן. חוזרים על התהליך, במידת הצורך אפשר לשמן שוב את המחבת. אז אתם שואלים מה הופך את זה למתכון לבלינצ'ס פוסטמודרני? אז כשתכינו, תבינו.

behappy

New member
../images/Emo6.gif

ובלינצ'ס בכלל, פתאום חשבתי על זה הו זו המצאה כה פוסטמודרנית עם המילויים ההזויים למיניהם עם הזיקה לתעשייתיות ולחומרי הגלם לאמנות שאינה מורמת מעם ולא מתיימרת להיות כזו

behappy

New member
3 המלצות כי אני לא יודעת להתאפק

1. לישון מספיק! איזה 7-8 שעות! זה ככ ככ ככ מעולה
2. לרקוד. לא משנה מה. 3. הספרים של הוצאת רסלינג, כפרעליהם שיזכו לחיים ארוכים בנים זכרים ובניית הבית בימנו אנו 4. אה, ועוד אחת, נו תרשו לי
הספר "עמק החיות המוזרות" של המומינים!!!! הוא כזה מגניב!

למעלה