שרשור המלצות

rfranko

New member
חצי ../images/Emo207.gif חצי בקשה להמלצה.

אנא תמליצו לי על פיתרון: יש לי בעיה עם קבצי המוסיקה העברית שלי. חלק המדייה פלייר/איי טון מזהה כעברית והכל טוב ויפה וחלק הוא מג'ברש קשות ומעצבן ברמות - יש לציין שבתיקיות עצמן הקבצים מופיעים בעברית, הבעיה היא רק בנגנים אולי מישהו יכול לעזור לי?* תודה ________________________________________________ *בתמורה רומן יכין לעוזרים בלינצ'ס תפוחים פוסט מודרני

תפסיקי לשמוע מוזיקה בעברית ../images/Emo140.gif

אבל הצעה אמיתי. גשי לתיקיה, כפתור ימני על אחד הקבצים שבד"כ מופיע בג'יבריש
מאפיינים
מתקדם. יש לך שם כל מיני שורות עם מקום לשם שיר, אמן, אלבום. תבדקי אם שם זה מופיע בעברית או בג'יבריש.

rfranko

New member
חכמולוגית, ידנית גם אני יודעת לעשות

חשבתי שאולי יש פיתרון בהגדרות שפה או משהו כזה אבל תודה אני מקדישה לך את 'פסק זמן' של קרן פלס ככה כי אני מגעילה

noosh

New member
תנסי

ללכת ללוח הבקרה ושם להגדרות של השפה, ובלשונית האחרונה לשנות את זה ל-Hebrew. זה הציל את מסמכי הנוטפד שלי, אולי זה יעזור גם לך...

rfranko

New member
תודה, לא עבדלי, עשתי הכל ידנית אתמול

ועכשיו יש סדר והרמוניה בעברית שלי תודה לכוווווווווולם בוס ונועה

rfranko

New member
מי לא אוהב ארנבונים חמודים???

אני ממליצה, אבל ממש על סרטוני הארנבונים של starz bunnies כל הסרטים הגדולים מתומצתים לסרטונים מצויירים באורך של 30 שניות שמשוחקים ע"י ארנבים מאד, מאד מצחיק
במיוחד אחרי השרשור חיתוך יש בלינק הזה גם את החדשים ביותר וגם טאב של כל הסירטונים הנאה וסיפוק מובטחים לכל!!! http://www.starz.com/appmanager/seg/s?_nfpb=true&_pageLabel=template&template_dir=/features/bunnies/&template_file=content.html

FooK MI

New member
יו ../images/Emo6.gif

ברוקי הראשון שלי, לפני שלוש שנים, הקרינו את גרסת הארנבונים לפני הסרט עצמו, וזה היה כל כך מעולה
היו אז בערך ארבעה סרטונים באתר, רוקי, הניצוץ, מגרש השדים ועוד משהו. ועד היום, אלה הכי טובים

noosh

New member
קישור יותר פשוט:

http://www.angryalien.com וואי, אח שלי ואנ יהיינו חורשים על זה שנים. ואז בצבא ביקשתי שיביאו את זה לתוך הרשת הפנימית (כי אין אינטרנט וזה
) ולקח להם מלא זמן אבל אחרי שהשתחררתי נראה לי שהם הצליחו
. מומלצים: הניצוץ וברוקבק מאונטין, ששמתי אליו קישור פה פעם.

למעלה