שרשור המלצות

black crow

New member
שרשור המלצות

אז הפעם ניק קייב. איכויות של פי ג'יי בתוספת שריטות של פסיכופת. מזכיר לי לעיתים בקולו הגותי את dead can dance (והנה כך קיבלתם עוד המלצה על הדרך) האלבום שאני הכי אוהבת, ברמת המכורה, הוא: murder ballades , מתחילתו ועד סופו. ניק קייב פורט על נימים אפלים בקסם גברי שייחודי רק לו, אמג (נדבקתי ממכם), הוא ממיס ומענג מאוד. אין ספק שצריך מצב רוח ייחודי כדי להקשיב לו , לפחות עבורי אבל לרוב האנשים שהכרתי להם את הפסיכו הזה זה השתלם. מקווה שתהנו, וקדימה שרשרו אוהבת חוף

Sixpence None The Richer

כן כן , אולי יש תדמית גרועה של להקה קיטשית בגלל הלהיטים העיקריים שלה .. אבל אני מתה עליהם ,לדעתי היא הלהקה הכי מיוחדת שאני שומעת .. ו(תודה לאל)גם הם מעבירים לי המון דברים אמיתיים וזה,בגלל זה כיף לי לשמוע אותם
שני האלבומים האלה ממש טובים: Sixpence None The Richer Divine Discontent ממ זהו ,תהנו

boy for pele

New member
בתור מה?

מפעילת מכונות עינויים באינקוויזיציה הספרדית? דחליל? The machine that goes "אמג, הלוואי שתמות
" תיכף רעות תגיב לי עם "שתוק
"

2

תת הכרה נפתחת כמו מניפה, לא שמישהו פה לא קרא את זה. אשכרה נתתי לאמא שלי לקרוא אותו מרב שאני לא יודעת מה לעשות עם עצמי מרב כמה שאני משתגעת מרב כמה שהספר הזה מטורף. אל אלוהים. ~ ומה שבאמת רציתי להגיד זה, לעשות משהו עד הסוף או להתמיד או להאמין או לא לתת לחוסר האמונה לעצור בעדך אפילו אם סתם [לא סתםםםם] כי אתה יודע שאתה כל כך צריך את זה עכשיו שאתה פשוט לא יכול לוותר והנה לראשונה הצורך הזה והידיעה שאתה חייב והדחף, הפוש, גדול מהפחד והשנאה העצמית וה וה וה... ואתה מסוגל באמת להמשיך? אה ולנשום לבטן, אנשים!!! ולשיר מהאף
כשזה באמת יהפוך להרגל מגונה אני כל כך אוקיר... וכן. אני חופרת

וואי,איזה מגניב שכולם פה קוראים ספרים וזה ..

אני צריכה לעשות לעצמי רשימה של כל מה שהמלצתם עליו, מעניין אותי לראות מה מעניין אתכם(מאיפה,לעזאזל,אני מביאה את המשפטים האלה
)

אני דווקא ממש גרועה בלקרוא בשנים האחרונות

אבל וולך זו וולך זה וולך הםהן וולך כבודהדודם במקומומהמם מונחנחנח!! הספר הזה עשה לי רע

שיר..ע ../images/Emo5.gif

את יכולה לקרוא לזה גם אוטוביוגרפיה או ביוגרפיה של רבים נוספים מאיתנו

שרק תדעי לך שבד"כ כל האמרות שפר והפסיכולוגיה

dare I say בגרוש ממש לא משפיעות עלי, אבל איכשהו זה בא לי טוב כשקראתי את זה.... סתם כי היה לי היום מבחן שממש הפחיד אותי וכל הזמן חשבתי לא לגשת אליו וזה עודד את רוחי כשקראתי את זה אחרי המבחן, וטורי עודדה את רוחי בדרך עם ADP - secret spell היה האחרון לפני המבחן ויש משהו ממש מרומם בשיר הזה
לילה טוב, ליבי

Applebite

New member
המלצה חשובה

חורף
אני כל כך אוהבת את החורף ומחכה לו בכליון עיניים, והיום בלילה (לפנות בוקר) הייתה הפעם הראשונה שהייתי צריכה להתכסות בשמיכה נוספת כי היה לי קר
זה סימן ברור מאוד לזה שהחורף ממש בפתח ועוד מעט יפסיק להיות חם והשמיים יהיו אפורים וירד גשם ונלבש מעילים וכל הדברים שגורמים לי הרגשה כל כך נהדרת! כשאני קמה בבוקר והשמיים אפורים (מה שבד"כ כולם אומרים שגורם להם לדיכאון), אני פשוט באופוריה! בקיצור, מומלץ

rfranko

New member
../images/Emo188.gifהו חורף...../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אווו אני כל כך אוהבת חורף
יו את כל כך בעיר הלא נכונה לחורף... אני מצטרפת להמלצה שלך ומוסיפה, לאוהבי החורף זה הזמן לעלות לערב ירושלמי [אולי בבט, אולי המרקיה...] כי בירושלים בערב כבר מזמן מסתובבים בארוך ויש ריח חזק של חורף באויר ועוד סיבוב - למי שאוהב, עכשיו זו התקופה שהכרמים מתחילים שלכת - היינו מירוק לצהוב ולאדום זה פשוט מראה יפיפה ומאד מומלץ.

behappy

New member
כפרה עליך../images/Emo9.gif

בואי למרקייה=]]]]]]]]]] וכן, כלכך יפה כאן ויש פה ריח טוב טוב של סתיו, ואוויר נפלא בבוקר, ואנשים טובים ומקומות נהדרים כמו המרקייה ובאבט ועוד ועוד ועוד וירושלים כל כך יפה בחורף
ואולי יירד שלג
ובשוק ימכרו המון תפוזים, וכולם ילכו עם כובעים וצעיפים וכל הדברים האלה שבירושלים הם לא רק אופנה, הם מצרך קיומי
בקיצור, בואו לבקר!!

boy for pele

New member
המלצה קצת בעייתית.

הרי זו המלצה שאי אפשר להתחמק ממנה, בין אם רוצים או לא.

למעלה