שרשור המלצות

המלצתי, כפי שהבטחתי קודם

אני ממליצה על לא אחר מאשר המשחק האגדי פריסל. אין משהו שמעסיק אותי, מרגיע אותי ועושה לי כיף יותר מפריסל. זה באמת כיף. אבל זה ממכר.

black crow

New member
כמו שצריך...ברוח זו

אני אמליץ על הסוליטר של ויסטה! הוא כזה יפה וכיף לשחק בו! מומלץ בחום! חוף

gelrad

New member
למי שלא שומע לעצות טובות...

לקרא את הספר בנין של הורין (אני חושב שכרגע יש רק גרסה באנגלית) של טולקין (עריכה על ידי בנו). לא מומלץ לכאלו שיש להם כבר דיכאון מאחר והספר הוא למעשה טרגדיה אחת גדולה, אבל רוב הסיבות לטרגדיה הינה שלא שמעו לעצות של אלו שמבינים...

Applebite

New member
המלצה על אתר ממכר

אם אתם עדיין לא מכירים, האתר Last.fm שגרם לי להתמכרות קשה בשבוע האחרון הוא אתר פשוט מעולה לאוהבי מוזיקה ואנשים שמעניין אותם להכיר את הטעם המוזיקלי של עצמם ושל אחרים, להתעסק במוזיקה כל החיים ולהכיר עוד ועוד ועוד ועוד ועוד (ועוד!) מוזיקה חדשה ואנשים שמקשיבים לה. יש לאתר שני פיצ'רים מרכזיים שמתממשים דרך התוכנה שמורידים מהאתר. האחד הוא בדיוק מה שהייתה פעם "פנדורה", אתר שבו אפשר ליצור תחנות רדיו אישיות לפי אמן/ית/להקה/סגנון/שיר אהובים, ואז האתר מנגן לכם שירים דומים בסגנון למה שהזנתם. נהדר להכרת מוזיקה חדשה. אבל מה שהרבה יותר מגניב בעיניי הוא הדבר השני. התוכנה הזאת מזרימה לאתר את כל מה ששומעים במחשב (בתוכנות כמו וינאמפ או מדיה פלייר וכו') והאתר עושה רשימות שלמות של כל השירים שאתם שומעים, עם סטטיסטיקות וטבלאות והכי מגניב, מוצא לכם אנשים שיש לכם התאמה מוזיקלית אליהם, כלומר שיש להם טעם דומה לשלכם. אפשר לראות בדיוק מה כל אחד שומע לפי איזה אמן או שיר הוא שמע הכי הרבה השבוע או בכלל ואיזה שירים הוא שמע לאחרונה. האתר מראה לכם מה מידת ההתאמה שלכם לכל אחד ואיזה אמנים משותפים יש לכם. בנוסף, יש באתר המון המון פורומים של כל להקה, אמן, סגנון וכו', אפשר להוסיף חברים, לכתוב בלוג מוזיקה, לקבל מידע על כל מוזיקה אפשרית בזמן שאתם שומעים אותה (וגם לא) ועוד מיליון דברים. אני ממש ממש אוהבת ומוצאת את עצמי מבלה את השעות הפנויות המעטות שלי ביום מתעסקת עם האתר בכל נפתוליו ונבכיו

היתולית

New member
אכן אתר מעולה../images/Emo45.gif

רק נא להיזהר... בעת גלישה מרובה בזמן העבודה... הבוס עלול לגלות שאתם עליו... ואז לבקש מכם להזמין גם לו דיסקים

behappy

New member
אכן../images/Emo3.gif הייתי יותרמדי היפר בשביל ללכת לישון :|

boy for pele

New member
שם המשתמש שלי באתר הוא...

roman026 אל תיבהלו מהכמות הלא סבירה של טורי ששמעתי בתקופה האחרונה :). ואחלה אתר. ועוד משהו, האתר מאוד נוח להתכתבות בין אנשים, וכשאתם מוסיפים מישהו בתור חברים שלכם, אתם רואים מה בדיוק הוא שומע באותו הרגע שאתם מחוברים לאתר או לתוכנה. הקיצר, מצטרף להמלצה.

boy for pele

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif

אני לא משתמש בלאסט פמ לצרכים האלה אבל אנסה לענות: אפשר לשמוע דגימות של כ30 שניות מהרבה שירים של אמנים שהם יחסית מוכרים. כששומעים רדיו, שומעים את השירים במלואם, אבל שם את לא בוחרת איזה שיר לשמוע, אלא האתר עצמו בוחר מה הוא משמיע לך, בהתאם למה שאת מגדירה לו. אם אני טועה, תקנו אותי, משתמשי האתר.

behappy

New member
הא../images/Emo7.gif לא עוזר לבחורה חסרת אמצעי הורדה כרגע

נו שויין [ובכלל, זה טאבו לדבר על זה בפורום, והכל!] הקטע בפנדורה היה שיכולת לשמוע שירים שלמים ובלאסט פמ אי אפשר, ועם כל הכבוד לדוגמית של 30 שניות שיר זה לא עוזר לי, כאילו, זה לא מספיק לי.. טוקרבוב!

Applebite

New member
אפשר היה לשמוע שירים שאת בוחרת במלואם?

פנדורה הייתה בדיוק כמו ה"רדיו" של לאסט אףאם, השמיעה שירים שהיא בחרה לפי האמן/סגנון/שיר שהגדרת לו. במקרה הזה לאסט אףאם דווקא כן משמיע שירים במלואם.

rfranko

New member
תודה, זהו אני מכורה, על מצפונך וכאלה ../images/Emo101.gif

ב-48 שעות אחרונות הכרתי יותר מוסיקה מאשר כל חיי בערך אמכי אצלי בגלל טורי זו לא חוכמה גדולה

למעלה