שרשור המלצות

black crow

New member
שרשור המלצות

הפעם אני ממליצה על סרט כזה שתפס אותי בנעוריי, הקסים, כבש ונחקק בזכרוני. powder סרט משנת '95 המספר על נער בעל עור חיוור במיוחד ויכולות מיוחדות הגר במרתף. הסרט מדבר על השתלבותו בקהילה וחייו עם בני העיירה שלא ממש יודעים איך "לאכול אותו". הקיצר, נסו חוף

noosh

New member
יהוני כבר עשה לי טרנ אוף ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אבל בעקרון, אני ממליצה על הספר "מיליון רסיסים קטנים" של ג'יימס פריי. נגשתי אליו בלי לדעת כלום, חברה שלי המליצה וניסיתי, והרבה זמן שלא סיימתי ספר ביומיים. נהניתי מהכתיבה, כי היא נורא נורא פשוטה ונורא נורא אישית, והוא קצת כזה. לא יודעת, נתן לי חומר למחשבה או קצת חיזוק וזה נחמד, למרות שיהוני ניסה להרוס לי ממש
. אה, והוא גם לא הרגיש לי יומרני. שזה יפה.

black crow

New member
יוהו! יהוני מתוק!כנס להודעה!

זוכר שלא מצאתי תכונה שאני מעריצה בך (מחוסר היכרות) ואתה התבכיינת והתחלת לפזר איומים...אז הנה אני מתקנת את עצמי, ככל שהיכרותי עם הפורום מעמיקה אני למדה על יכולת ההשפעה המדהימה שאתה ניחן בה. הקיצר, סחטן עלייך והנה ניקיתי את ידיי ועכשיו אתה לא יכול לכעוס יותר! ולגבי מיליון רסיסים קטנים, אני זרמתי עם הספר ביום עד בערך 20 עמודים לפני הסוף ואז נגלה לי הסיפור שמאחורי הספר והוריד לי את כל החשק, ומאז אף פעם לא סיימתי. אבל אחלה המלצה וסחטן על ההשתתפות נועה! חוף

noosh

New member
אני קראתי את הסיפור מאחורי הספר

עוד לפני שקראתי את הספר (הוא כתב אינטרו והוא סיפר שם בדיוק שיש דברים שהוא שינה וכו', ומה בדיוק הוא שינה ומה הניע אותו וכאלה), אז זה לא הרס לי בכלל. וברור שליהוני יש השפעה, מה.

היתולית

New member
מומלץ

הדיסק החדש של ה - Foo Fighters שנקרא Echoes, Silence, Patience And Grace. ממש ממש מעולה. כמו כן על הסרטים shoot 'em up עם קלייב אואן ו - stardust עם רוברט דה נירו ומישל פייפר המדהימה.

Applebite

New member
איך הדיסק בהשוואה לחומר שלהם

מהזמן האחרון? פחות אהבתי את האלבומים האחרונים. הוא דומה להם?

היתולית

New member
אני מאוד אוהבת את האחרונים

וגם את הראשונים כמובן. האהוב עלי הוא In Your Honor והחדש הוא דיי שילוב של האקוסטי והרועש ביחד. כנראה שברגע שמתמכרים לקול של דייב גרוהל, כבר אוהבים הכל...

Applebite

New member
אצלי זה לא ככה

אני אוהבת את הקול שלו, ולא אוהבת את כל מה שהם הוציאו. אני כמובן לא שונאת, פשוט פחות אוהבת.

boy for pele

New member
Linda Perry - In Flight

יוצא שאני ממליץ על מוסיקה ולא על ספרים כמו שאני אמור באמת אבל מילא.... אחד האלבומים הנהדרים של שנות ה90, וזה היה עשור של המון מוסיקה מופלאה. הדיסק משלב בלוז, רוק אלטרנטיבי, אינדי פופ, גראנג' וכדומה, ואם אתם שמים לב אני ממילא לא לגמרי מת על התיוגים האלה. דיסק מופת של זמרת עם אחד הקולות הבלוז המדהימים של המחצית השניה של המאה ה20. אבל לא זה מה שאני אוהב. הדיסק הזה הוא פשוט עילוי מבחינת הsongwriting. אם טרחתם לכתוב את מה שכתבתי למטה, אז תבינו למה אני מתכוון כשאני אומר שהדיסק זה מבטא בצורה מדהימה את הלבטים של לינדה ואת העולם שלה, והאמצעים הליריים והמוסיקליים שבהם היא משתמשת מתאימים לביטוי הזה בצורה מופלאה, וכך גם קולה המדהים. אני יכול לדבר על כל שיר ושיר שם. על הדואט הנהדר עם גרייס סליק שמדבר על משולש אהבה (You knocked me out), על הרצועה הפותחת המדהימה שמדברת על חלומות הענק שיש לכולנו (In my dreams), על שיר מופלא שמדבר על הלבטים שקשורים ברצון להצלחה (Success), אחד השירים הנפלאים ביותר שנכתבו על און נייט סטאנד מתוך שיכרות (Fill me up), שיר על בחינת חוסר אפשריות של רוב חלומותינו (Too deep), שיר מופלא על כל הפריקים, המסוממים והמיעוטים המיניים שמסתובבים בקליפורניה (Fruitloop Daydream), ורצועה סוגרת מדהימה שמדברת על עיצומו של תהליך הזה של חיפוש עצמי בעולם מלא מגבלות (In Flight). כנראה שגם לאלבום הזה אפשר לעשות ניתוח שמציג את ההתפתחות התימטית מן אינדיווידואליות טהורה לעבר התמודדות עם אילוצים והגבלות, עד להשלמה תוך איזושהי אפשרות לאינדיווידואליות במסגרת של העולם, וקטארזיס. ניתוח כזה כדאי לעשות רק כשיש הכרות מעמיקה יותר עם האלבום ולא למתחילים, אז לא אעשה את זה עכשיו (חוץ מזה שזה לא מעט עבודה). אז תהנו. ובמילותיה של שיר בעלת הטעם המוסיקלי הנהדר: "היא מדהימה וחותכת למהדרין". אתם צריכים עוד שכנוע?

black crow

New member
מתה על ההשקעה שלך ...

וחופשי עשית לי חשק ללכת לשמוע אז אני עוד אומר את דעתי בעניין ובכלל, יפה על האיפוק לא לפרסם מלא המלצות יחד אלא לרווח חוף

אממ .. Norah Jones

אהבתי בעיקר את feels like home ו - come away with me היא מעולה, היא ממש הדוגמא האידיאלית לזמרת-ללא-דאווינים .. (למרות שזה כבר מתחלק לשניים,דאווינים מהממים ודאווינים של-תכבו-ת'דבר-הזה-עכשיו.) שרה ומנגנת הכי פשוט שיש .. אני ממש אוהבת את זה
מי שלא יודע-היא מנגנת ג'אז-פופ בעיקר ..

black crow

New member
כן נורה טובה

היא אחלה כדור הרגעה וטיפ קטן - עובד יופי על ילדים, ניסיתי בגן בזמן פעילות והם היו רגועים פלאים!!!! סחטן על ההשתתפות ושוב ברוכה הבאה קובנה...חחח חוף

FooK MI

New member
כי היא עושה להם כל היום

"אינני יודעת מדוע לא גמרתי |שרמנט|", איך הם לא ישותקו? זה טיפול בהלם ;[

behappy

New member
אלתרמן/שירים מכבר

זה הכי סתיו שיכול להיות
כאילו, הוא דפוק לגמרי וכתב מליון שירי אהבה די כפולי משמעות לדעתי לבת שלו המסכנונת ז"ל, אבל המילים והמוזיקה שבשירה שלו. כמו פעימות לב שרודפות אחריך אחר כך, טמ-טמטמ-טמ-טמטמ כאלה, והדימויים הכלכך עשירים ומדויקים, לקחתי אותו כמו קמיע אצלי בתיק בימים האחרונים עם כל הנסיעות
הוא כמו בוריס פסטרנק [וככה הכנסתי עוד המלצה לעוד משורר חמדמד], כותב על הנוף והטבע והעונות כאילו הם יוצאים ממנו ונכנסים אליו, כמו סוג של אלוהים או גרגר חול בתוך כל-זה.

איך זה הולך אצלנו פה?

יש פינת המלצות? הפסדתי כמה שבועות בעברי והחמצתי כל כך הרבה
אני ממליצה לכם על המחזה "העלמה יוליה", שסיימתי (והתחלתי) לקרוא אתמול לשיעור תאטרון
אבל, נו, הוא באמת אחלה. והוא נטורליסטי |חכם|
בייוש

black crow

New member
היי מתוקה!

כן פתחנו שרשור המלצות ואני שמחה שהוא מצליח, את מוזמנת להמשיך ולתרום מהדברים שגורמים לך הנאה חוף

פואמה - חנות ספרי שירה שנפתחה !היום!

בסנטר
וכל מי שהפסיד את ערב ההשקה בעעעע עליו
כוסעמק, החיים שלי עברו לי מול העיניים.

למעלה