שרשור המלצות,תגובות :

sandman14

New member
שרשור המלצות,תגובות :

שרשור זה יעסוק בהמלצות , תגובות על להקות,אלבומים וכדומה ...

sandman14

New member
...

ההמלצות שיהיה על להקה טובה שיצא לך לשמוע לאחרונה, או דיסק טוב שיצא לך להקשיב לו ומי שמחפש משהו לשמוע , זה השרשור נראה לי שזה יהיה נחמד

yonia3334

New member
בזמן שאני מקשיב, חשבתי להמליץ על...

... MEGADETH - RUST IN PEACE, עכשיו נכון שזהו אלבום טראש מטאל קלאסי, אבל אני אומר לכם שיש בו הרבה נגיעות של פרוג ( ביחוד שהשרים ברובם חסרי מבנה ) ואני בהחלט ממליץ להקשיב לו, למרות שבטח כולם כבר מכירים אותו ואני יודע שחלק מכם לא יסכימו איתי ויפנו אותי לפורומים אחרים :). יוני.

ufomusic

New member
המלצות

isildur's bane -להקת פרוג קלאסי מדהימה, ולא מוכרת כמעט בכלל. pain of salvation-be- אלבום מדהים שמצליח להתעלות על הרבה אלבומים שיצאו לאחרונה.

Rudess

New member
המלצות

BE??? אכזבת השנה. מרוב התעסקות בקונספט,שכחו את המוסיקה והליריקה. King Diamond - Abigail - אלבום קונספט מצוין עם הרבה מוטיבים של פרוג מטאל ועבודת גיטרות משובחת אנדי לה רוקו.

RamiSun

New member
המלצות

BE - אחד מהאלבומים המיוחדים והמענינים שיצאו לאחרונה או כמו שאומר מייק פורטנוי מיודענו It is a masterpiece of incredible complexity, depth and intensity and has to be one of the most AMBITIOUS CD's ever made. בכלל, גם יש לך המלצות כאן ... וכאן

sixkiller2003

New member
הצדק איתך..

א. אלבום מצוין של הלהקה. ב. נגיעות בפרוג... לא יודע חוסר מבנה/מבנים מרובים בשיר לאו דווקא מסמנים פרוג. ג. מה שכן זה אכן אלבום מומלץ פרוג או לא.

sixkiller2003

New member
המלצה מכל הלב.

בעקבות המלצה בפורום לפני כשבוע יצאתי ורכשתי את ההופעה "קונצרט" של שלמה גרוניך. במילה אחת מ-ד-ה-י-ם... אני מודע שאני כותב פה כמו ביקורת של ילדה קטנה למעריב לנוער. אבל אין לי מילה אחרת.. הופעה מכל הלב.. אילתורים מדיהימים לא מונוטוני או רגוע ולא לשנייה אחת. גירסה וירטואוזית לרוזה מרציפן. ובכלל הופעה של רב-אומן ממעלה ראשונה. לא רק הייתי יכול להיות נוכח באותו אולם בשנת 1980 טבול בחצי מהכימיכלים של גרוניך באותה הופעה... איי שלמה... לאן נעלמה ההשראה? נ.ב איכות הדיסק גרועה זה כן הוא נשמע כמו תקליט משוק הפישפשים שנרכש ב5 שקלים מנרקומן בת ימי (עם הבת-ימים סליחה), אמה מה.. ברגע שמתגברים על המכשול הקטן.. נהנים מ40 וקצת דקות של ניחוחות שכל כך נדיר למצוא ביצירה הישראלית..

ufomusic

New member
לא הייתי מאמין

טל- לא הייתי מאמין שאתה תכתוב את זה על האלבום המדהים הזה. קונספט או לא קונספט, לאלבום יש רגעים מדהימים עם מוזיקה שונה ומעניינית. המלצה נוספת: Abydos- אלבום מעולה לסולן Vanden Plas .

orbiti

New member
בהחלט

גרוניך שם באמת במיטבו, גם כמלחין וגם כמבצע. לפעמים הוא מקבל קצת השראה בהופעות הסולו שלו גם בתקופה האחרונה, ואז הוא מצליח להתקרב למה שנעשה באלבום הזה - אבל רק לרגעים בודדים. בכל מקרה, כנראה שמתישהו בשנים הקרובות האלבום הזה יעבור רימאסטר, כמו הרבה מהאלבומים של גרוניך (בינתיים עברו כבר מאחורי הצלילים, למה לא סיפרת לי וצמר גפן מתוק), ואז גם יתווספו אליו קטעים נוספים מההופעה שלא נכנסו לתקליט המקורי בגלל מגבלת האורך. שמעתי קטע אחד כזה -'יוטופיה אבניו', אבל רק בביצוע גרוע מאד של גיל אלון באלבום שלו משנות ה90. מה אתה חושב על השירים באנגלית, אגב? ומה לגבי הקטע האינסטרומנטלי האחרון, 'דיסקין'?

trilliane

Well-known member
מנהל
../images/Emo45.gif גרוניך במיטבו ../images/Emo99.gif

חורך את הפסנתר! אצלי זו היתה אהבה משמיעה ראשונה. נכון להיום הפייבוריט שלי מהאלבום הוא 'מאמא'.

sixkiller2003

New member
mama מדהים

איך משיגים את אופרת הרוק אמריקה? אני מוכן להתפשר גם על דיסק צרוב אם צריך.

orbiti

New member
לא משיגים...

יש בוטלגים של זה לעופר שנהר, מנהל האתר של גרוניך, אבל הוא לא נלהב כ"כ לחלוק אותם עם כולם :) בכל מקרה, יש קטע אחד מ'אמריקה' בשם 'תרז' (בלדה מאד יפה, לדעתי, עם הרמוניה ג'אזית-אימפרסיוניסטית שכזאת) שהקלטה שלו חולקה למשתתפי סדנה שגרוניך ערך לפני כמה חודשים. אם תרצה, אני מוכן להעביר לך את זה באופן אישי (פנה אלי במסרים או במייל).

Acualung-Jethro Tull

וגם את שירים מהיער ולא יברח לכם בטעות אז את אדום של המלך ארגמן ואם יש לכם כוח אז הדיסקים של ליקוייד טנשן

sandman14

New member
שאלה לגבי אלבומים:

אני מחפש ביקורות על כמה אלבומים, אשמח אם תעזורי לי: -King crimson-Discipline -King crimson-Lizard -Love-Forever Changes -Gong-The Flying Teapot -Yes-Tales from Topographic Oceans את האלבומים האלה אני כנראה קונה ממישהו ממש בזול אז רציתי לדעת אם כדאי , כי אני לא כ'כ מכיר את האלבומים תודה מראש

יניבש16

New member
לך על כולם!

הפייבוריט שלי מכל מה שציינת הוא lizard. האלבום הטוב ביותר לדעתי של קינג קרימזון, ובכלל אחד האהובים עליי בז'אנר כולו. tales, של יס הוא יצירת מופת נוספת. מומלץ ביותר! discipline של הקרימזונים לא מגיע, לדעתי, לרמה של קודמיו מהסבנטיז, אך בהחלט אפשר למצוא שם כמה פנינים שכדאי לרכוש את האלבום בשבילם. the flying teapot הוא אלבום מצחיק והזוי, הפרק הפותח של טרילוגיית radio gnome invisible, והוא חובה לכל חובב גונג ובכלל. forever changes רחוק מלהיות אלבום פרוגרסיבי (אני מקווה שידעת את זה) אך בתחום שלו הוא בהחלט אלבום נפלא. שירים סיקסטיזיים יפהפיים, נגיעות פסיכודאליות ואוירה מדהימה. קלאסיקה אמיתית.

sandman14

New member
ליניבש16

וואלה תודה רבה לך, -ה discipline נשמע לי קצת לא משהו :/ ולגבי lizard אומרים עליו שהוא כיוון שונה מהחומר הידוע, ואתה אמרת שהוא הכי טוב שלהם, תוכל להגיד לי מה שונה? -אתה אומר זה בסדר להתחיל מthe flying teapot של גונג?

למעלה