שרשור המלצות ו-

ליאנוש

New member
!המלצה!המלצה!המלצה!

למרות שזה כבר קצת קרוב מדי אני מקווה שעדיין תוכלו להאזין: מחר, יום רביעי (8.12) בשעות 15:00 (אחרי החדשות) עד 16:00 יש לי תוכנית (במסגרת תוכניות "בראש צעיר" של רשת א') על הכנה לצבא. הולך להיות ממש מעניין- באולפן ייערך דיון עם חמישה בני נוער שמתכוננים בדרכים שונות לשירותם הצבאי, בראיונות טלפונים יהיו: רב-סרן, ראש מדור איתור קד"צ שתדבר על המנילה ובחירת התפקידים, יהיה מנהל תוכנית "אתגר"- תוכנית הכנה לצבא (בצורה של הרצאות), יהיה מדריך מקבוצת "אחרי" שאחראים יותר להכנה הפיזית לצבא, ידבר מישהו שלא התגייס מטעמי מצפון. בקיצור, יהיה אחלה! אתם יותר ממוזמנים להאזין!!! תדרים: 98.4 (אף.אם כמובן)- אזור ירושלים. 100.7- אזור ת"א והמרכז, אזור ב"ש והדרום ובגליל ובעמקים צפוניים. 102.8- בגליל עליון, רמת הגולן וצפון בקעת הירדן. 97.2- חיפה. מי שהאזין מוזמן להעביר ביקורת, תודה ולהתראות :)

alpha80

New member
• האם הם יודעים שזהו חג מולד ??

וגם זה קשור לרדיו.....
הסינגל ההיסטורי Do they know it's Christmas מ 1984 עבר כמה וכמה שינויים וגילגולים, דרך מופע ה live aid עד לגירסה החדשה של 2004. 20 שנה אחרי, הסקירה המלאה של כל האמנים שהשתתפו, כל הסינגלים, כל המילים, בו זמנית בפורום שנות השמונים ובפורום שנות התשעים . תהנו, תלמדו ותחכימו... אורן.

givatronist

New member
פיטבק על התוכנית

מה מצב? שמי אלעזר ואני בדיוק לפני שבוע עשיתי תוכנית על הסטירה בישראל בהפקתה של אפרת בזרקון המלכה.ככה שאני איתך באותה סירה:) קבלי את ברכתי ואיחוליי על תוכנית מעניינת וחשובה!כל הכבוד והמשכי כך..

ludin102

New member
אורן......./images/Emo45.gif

אתה עושה עבודת קודש!!!!!!! מתי יועילו בטובם להעניק לך את פרס ישראל???

voiceover

New member
../images/Emo26.gif נפתחה ההרשמה למחזור השני

חולמים לקריין בפרסומות? לדובב דמויות? להגיש ולהנחות? נפתחה ההרשמה למחזור השני של מכללת VoiceBank למקצועות הקול! לקבלת עלון מידע מפורט שילחו אלינו מייל עם שם, טלפון וכתובת. [email protected]

למעלה